Neera, detox kúra, výmena skúseností a rád

Miri111

Predam 0.5 l sirupu Neera, mam ho navyse a bola by skoda ho neminut :) absolvovala som tuto kuru uz viackrat a mozem len odporucit ? v pripade zaujmu ma kontaktujte na maili: vicianova.mirka@gmail.com cena za 0.5 l je 15 evrikov.

nela13

Len Ja

ahoj, kolko si nakoniec vydržala? ja som dnes na neere 4 deň, mám dole nejaké tri kilá. Ako si bola na tom po 10 tich dňoch?

natalianka2

Ahoj ja som to raz absolvovala, vydržala som 16 dni, robila som si aj klystír na vyčistenie čreva, napodiv som to zvládla vcelku v poriadku hlava ma nebolala aj ked musim uznať ze ten 16 deň ma začali bolieť svaly neviem preco ale nebolo to nič strašné. Schudla som tusim cca 9 kíl ktore som ovšem do 2-3 tyznou nabrala spat,...ja som to skor robila koli tetoxikacii.

janulka83

Dnes som 5 deň s nerrou,1 deň ma večer strašne bolela hlava,ale už dalšie dni žiadne náznaky bolesti hlavy,som trocha slabšia alebo v pohode.Od 2-3 dna si každé ráno dávam aspoň 0,5 l slanej morskej soli na prečistenie trubiek :-D .Doobjednala som si ešte nerru aby som dala celých 10dni,posledny pohár nerry si dávam okolo 19:30 hod a necítim žiadny hlad keď si nerru rozdelím na cely deň. Minerálka mi moc nejde ale 0,5L musím aspoň dať.

mascha

ja som 6 dní držala hladovku s citrón. šťavou a javor.sirupom,ale zanedbala som prípravu,aj očistu čreva,neviem čo sa píše v návode,ale to by som ti odporúčala,u teba asi na 3 dni,ak ti ide predovšetkým o detox a nie chudnutie