Dcere bol diag. autismus asi pred rokom.Do tej doby sme nevedeli co s nou je a ze nerozpráva.Zrejme sa to stalo z tych vsetkych povinnych ockovani.Zajtra ma ist na dalsie povinne ockovanie pre pet rocnych.Chcem sa spytat ci je mozne toto ockovanie odmietnut ak uz je autista a ci nam hrozi pokuta vo vyske 300€
Dakujem je to surne.
Odmietnutie povinné očkovanie 5.r dcéry trpiacej autizmom
Ja nechapem, preco sa burite proti ludom, ktori sa nechcu dat zaockovat. Vsak ked sa vy zaockujete, tak sa predsa nemusite bat nakazy. Keby sa niekto viac zaujimal o autizmus a cital by aj zahranicne zdroje, tak by sa docital, ze uz vela detom pomohlo vyliecit autizmus prave chelacia od ortuti. Chelaciou autistackych deti sa zaoberaju hlavne Dr. Klinghardt, Andy Culter atd...
Medicinsky a farmaceuticky monopol potrebuju co najviac zakaznikov a dlho zijucich. Pre to sa snazia ludi udrzat dlho zijucich ale nie zdravych, aby im mohli predpisovat hromady liekov a prevadzat na nich casto rozne medicke zakroky.
Tj v dnesnom, svete riadenom, najma peniazmi sa spravaju tak ako kazdy iny priemysel co sa snazi si vytvorit co najviac zakaznikov a odbytu pre svoje sluzby a vyrobky.
Zialbohu to masy takto nevidia, ani velka vacsina lekarov, ale ti co to zvrchu riadia su o tom velmi dobre informovani a to su prave ti, co ten monopol riadia.
Ved si nedajte zaockovat povinnymi ockovaniami svoje deti. Som zvedava, ktory rodic by dnes uniesol, keby jeho dieta dostalo napriklad poliomyelitidu, teda detsku obrnu. Ak ste niekto videl,ludi co ochrnuli po poliomyelitide, tak by ste boli trochu pokornejsi. Alebo uniesol by niekto z vas, keby vam zomrelo dieta na zarkt ci cierny kasel? Dnes uz nie sme zvyknuti, ze by deti zomierali na destke infekcne choroby.A inak, moje deti ked isli studovat do zahranicia, prve co sme museli dokladovat bolo, ci maju vsetky povinne ockovania a tie ockovanie proti hepatitidam. Bez toho by ich nepustili do skoly. Cize sloboda sem sloboda tam. A aj sa vam cudujem, vase deti budu cestovat po celom svete, nebudu sediet doma ako predosla generacia. Dostanu sa do roznych oblasti. Nikto z vas nevie, kde je aka incidencia akych ochoreni, s kym sa dostanu do kontaktu.
Používa sa hydroxid hlinitý a fosforečnan hlinitý. A používajú sa práve preto, aby sa antigém uvoľňoval pomaly. Čím sa zvyšuje účinnosť vakcíny.
2 5.5 elsa nieje to bohuzial kazdeho vec... pretoze to ohrozuje aj nas ostatnych... to je ako keby niekto fajcil v kancli a povedal by ze je to jeho vec...
inak vo vakcinach nieje hlinnik su tam nejake soli hlinnika...
inak ja sa divim ze ak je vsetko co rng hovori pravda tak jakto ze este zijeme
je to zaujímavé že vlastne až tak to toho človeka nemôže ochrániť pokiaľ to nie je silné ale potom by som rozlišovala očkovania povinné a nepovinné lebo očkovanie proti chrípke nie je až také nutné zasa nie
Ni-ka problem je ze operujes s argumentami, co pouzivaju zastanci ockovania na umyvanie hlav a potlacanie dnes uz znamych faktov, ze mnohe ockovania su nepotrebne a mnohe su skodlivejsie nez prinesu uzitku.
Ja som zil v case, ked som bol zaockovany len 4 krat a predsa nezijem ani v jaskyni ani nie som stale chory. Moja matka bola ockovana len 1 krat a dozila sa 96 rokov, pomerne v zdravi.
Ja som za detstva nepoznal ziadny pripad potravinovych alergii a dnes maju deti vyse 50% v skolke mojej vnucky vazne alergie, tak ze musia nosit naramky, kde maju zoznam jediel , ktorym sa musia vyhybat.
Takze ta sucasna monopolna "moderna" medicina je za to zodpovedna, lebo jej rozne institucie dovolili, aby sa takato absurdna zdravotna situacia vobec vytvorila.
Desiatky rokov tvrdili ze ortut v plombach je neskodna, dnesne nove hladiny povolenej ortuti v jedlach su 100 krat tak prisne, nez boli pred 50 rokmi a chcu to sprisnit ovela viac. Ale to sa netyka vakcin, kde masivne davky ortuti davaju celkom malym detom spolu s roznymi inymi skodlivymi latkami a tvrdia dosial, ze to je neskodne, hoci prakticky kazdy uz vie, ze je to loz.Najma ked nasledky ockovania su nielen bezne horucky, zamorenia tela ale dokonca obcas aj smrt.
A tvrdenie, ze smrt je prijatelny postranny ucinok ockovania je predsa len trochu priostre tvrdenie. Na to musia mat absolutne amoralne myslenie.
Možno by niekoho aj zaujímalo, že USA bola robená štúdia, ktorá sledovala obsah hliníka v jednotlivých tkanivách po 28. dňoch:
obličky 0,014 μg/g, slezina 0,004 μg/g, pečeň 0,002 μg/g, srdce 0,0005 μg/g, lymfatické uzliny 0,0003 μg/g, mozog 0,00008 μg/g.
Nuz neviem...neviem sa k tomu nejak postavit...asi mam malo informacii o tom, preco neockovat. Mam len info, preco ockovat....lebo odkedy sa mamicky hufne rozhoduju, ze budu chranit svoje deti pred ockovanim, tak sa znova objavili choroby ake poznali mozno tak nase prastare matere......a to nie je dobre
V rokoch 1958 až 1998 sa plošne očkovalo jednou vakcínou proti trocm ochoreniam (záškrt, tetanus a čierny kašeľ). Obah hliníka v tejto jednej vakcíne bol približne 2 mg. Čo je asi 2.4x viac ako je v súčasnej hexavakcíne.
Hliník obsiahnutý vo vakcínach je vo vode nerozpustný, preto jeho absorbcia v tele je veľmi pomalá. Pri aplikácii do svalu trvá aj 28 dní, kým sa úplne odbúra konštatným tempom. Preto v nedosahujú toxické koncentrácie. Tou je hodnota 100 μg/l krvi. Akútna otrava hliníkom sa prejavuje náhlymi kŕčmi, myklonickáými žášklbmi, ochrnutím, kómou až smrťou. Čo sú nepriehladnuteľné príznaky. Aj napriek tomu, že obsahu hliníka vo vakcíne je 13.2-násobne väčší, tz. 1320 μg, tak k tomu nedochádza. Práve kvôli nízkej, až mizivej afinite hliníka ku mäkkým tkanivám. Približne 98% sa ho vylúči močom. Zo zvyšných 2% sa 0.5% nachádza v plazme a 1.5% v kostiach a mäkkých tkanivách... z toho je viac ako 98% v kostiach a zvyšok v tkanivách. V tomto poradí: obličky > slezina > pečeň > srdce > lymfatické uzliny > mozog.