Dcere bol diag. autismus asi pred rokom.Do tej doby sme nevedeli co s nou je a ze nerozpráva.Zrejme sa to stalo z tych vsetkych povinnych ockovani.Zajtra ma ist na dalsie povinne ockovanie pre pet rocnych.Chcem sa spytat ci je mozne toto ockovanie odmietnut ak uz je autista a ci nam hrozi pokuta vo vyske 300€
Dakujem je to surne.
Odmietnutie povinné očkovanie 5.r dcéry trpiacej autizmom
Práve preto ani nemám chuť sa viac rozpisovať. Pretože tá zaslepenosť sa netýka len vedeckých štúdií. Žiaľ.
2 lombardo1981 to nema zmysel lebo RNG fanclub veri ze vsetky studie su zmanipulovane aby ukazali to co iluminati chcu
Jedna veľká štúdia už bola robená.
www.sciencedirect.com
Mne sa pacia ale aj argumenty prezyvky... ja pracujem vo fachu a teda viem... silno pochybujem ze a najme v densnej dobe existuje clovek ktory by mohol toto povedat... aby sme mohli povedat ze to nesposobuje autizmus potrebujeme spravit velmi velku studiu a do toho sa musi pustit viac ako jeden clovek a teda mozno ze prezyvka je poctivy ale jeho kolega ho moze odrbat... takze toto je argument asi na urovni hanky..
Thomas Jefferson (1743-1826)- treti prezident spojenych statov americkych
„Ak dovolime vlade rozhodovat o tom, co mame jest a ake lieky mame uzivat, nase tela budu zanedlho tak v biednom stave, ako su duse ludi, zijucich v tyranni".
Páni, ešte včera bolo zloženie vakcín neznáme. :-D
Inac nakaz rozneho druhu je na svete tisice a ked budu odporucat na vsetko vakciny, tak ich budui do nas pichat kazdodenne. Aspon taky trebd tu vidim.
Co ale nikto tuto si neuvedomuje obycajnym sedliackym, rozumom je, ze telo hisdtoricky vyraba rozne protilatky proti roznym mikrobom a ma na to obmedzenu kapacitu. ked ho prinutis vyrabat protipatky priotui niektoremu z mikrobov vo vacsom mnozstve, nemoze zaroven vyrabat tie iste protiatky ako dosial. Tj specificka imunita tu ide na ukor vseobecnej a to je aj logicke vysvetlenie , preco maju dnes deti toko alergii a pre co by ich mali aj keby ockovacie vakciny neobsahovali rozne skodlive konzervanty a adjuvanty, tiez bielkoviny zo zvierat a vajec, dnes aj geneticky manipulovane materialy.
RNG- suhlasim ze kazdy mame na vec svoj nazor:-) ja respektujem ten tvoj a vazim si ze ty respektujes moj...:-)
Nika prostredia v ktorom som vyrastal vedla chemickych tovarni , kde sa casto ani vzduch nedal dychat v niektore hodiny bolo podstatne vyssie zamorovanie prpostredia, ako v com zije moja vnucka dnes.To sa neda ani zrovnat. A pri tom moja generacia nemala to hrozne mnozstvo alergii, ako maju deti v skolke mojej vnucky.
A toto vsetko sa udialo zrejme s povolenim lekarskej komunity, lebo ti mozu akekolvek zamorovanie zastavit, ved maju na to svoje vladne organizacie.
Ale zrejme na tom nemaju ziadny zaujem, lebpo to by stratili hromady zakaznikov.,
Aspon ja to tak vidim a nie som sam, lebo je dnes vyse 15 000 lekarov v USA, co maju rovnake nazory na to, a za to ich medicka komunita znacne prenasleduje, aj ked sa k nim pacienti hufom hrnu, lebo maju leposie vysledky ako medicky monopol.
Naviac poistovne odmietaju za take liecenie aj platit, a napriek tomu maju tito lekari hromady pacientov a velmi dobre vysledky.
Nuz aj to sveci jasne o tom, ze tu existuje celosvetova konspiracia.
Nuz ale ked mas na to iny nazor, tak sa mozeme dohodnut civilizovane, ze ja si necham moj a ty si mozes nechat svoj nazor.
Lebo podla platnej ustavy na to mam pravo, ktore si nedam zobrat niekomu, co slubuje, ze ma bude ochranovat ale len za cenu , ze mi zoberie rozne prava.
Toto totiz robia vsetci diktatori a vzdy to nakoniec skonci katastrofou.
Prikladov z historie je na to akurat dost, staci sa na to len pozriet.
Nech sa páči príbalový leták dvoch očkovacích látok:
www.ema.europa.eu
ec.europa.eu