Ahojte. Moja otazka je jednoducha. Ma vobec niekto len s maturitou vobec pravo na zivot? Alebo je len handra, ked okolo su len sami vysokoskolaci? To fakt clovek bez vyskzy sa nikde neuplatni?? Tento rok som zmaturovala a aj na vs chodim. Ale toje des. Je nas tam mrte, a vacsinu to nebavi. Ja chcem skoncit tiez. Je to mlatenie prazdnej slamy... Ale da sa dnes zit bezvysky? Alebo budu mnou vsetci pohrdat??? Dakujem ak odpoviete...
Len maturita? Je to nic?
hviezdička aj pedagogika sa dá spojiť s umením môžeš učiť na umeleckej škole spev,klavír, rôzne .....
Doktorka XY ak ti to pomohlo k vyššiemu platu tak je to veľké plus inak nevidím dôvod na toľko štúdií externých pravdepodobne na druhej strane sa už realizuješ v takej oblasti kde by si sa bez tých štúdií horko ťažko dostala takže kto má záujem napredovať potrebuje sa neustále vzdelávať vždy sú novšie a novšie technológie v daných oblastiach hlavne vo výskume čo sa týka prír.vied sú veľmi dobré platy .....
ja chodim na pedagogiku. ze aby som mala nieco v rukach. chodila som na umelecku skolu. tam som bola dobra, kopec aktivit. teraz to mam ako hobby. rakze taham dve veci - do skoly dochadzam. spoluziaci ma maju za fackovacieho panaka - mozno zavist. na druhej strane - zo vseobecnych predmetov som pozadu. to sme my nemali. som ako na krizovatke. preco si ludia myslia, ze bez vs ste uplne na hlavu? ale zasa uznavam mudrych ludi. len si myslim, ze to by nemala byt hodnota cloveka.
No bože, ja mam dve výšky a postgraduál z prírodných vied, ale vedu z toho teda nerobím...
Vysoka skola, popri ktorej stiha student pracovat, nie je na urovni vysoke skoly
Urcite nie je ten co ma,VS viac ako ten co ju nema..
To pozor.
To neurcuje standary v ziadnom priprade.. su proste ludia, ktori nie su take typy no,, to neznamena, ze nato nemaju, alebo, ze nedru v inom smere
Milá Žužová, ja som cez deň pracovala a po nociach sa učila do školy, víkendy od rána do večera v škole na prednáškach.
Prosím ťa nepíš o niečom o čom nemáš ani páru....bez urážky.
Žužová každý zamestnávateľ si radšej vyberie toho kto tú VŠ má ako toho kto ju nemá a to aj na nízke pozície.
Áno, ten čo má titul je niečo viac a vieš prečo? Lebo niečo robil, učil sa, kým ostatní sa po večeroch zabávali alebo vyvaľovali pri telke, on drel. Je niečo viac preto, lebo je ochotný na sebe pracovať a niekam sa posúvať, nielen frflať, závidieť, kydať na iných. Lebo vieš, tí, ktorí tú výšku nemajú si myslia, že ten titul sa rozdáva zadarmo - ale ono to tak nie je :)
každý kto sa chce posunúť ďalej v pracovnej oblasti ktorú vykonáva sa musí ďalej vzdelávať lebo to jednoducho bude potrebovať ak je niekto spokojný s tým čo má tak nemusí ......
Haha výška ti nemusí dať nič aj ked jumáš ,záleží to od človeka.. kolko vysokoškolákov nedosiahne nič ? lebo nato serú-... a uznávať niekoho že je čosi viac lebo má titul ? ja beriem ludí podla toho aký sú ,čo znich vyžaruje,aku maju povahu a správeni a škola ma netrápi.
žijem na svk a viem že vela ludí to berie inak a odsudzujem toto ... že ty máš len strednú ,ty si nič... plytké plytké :)