Len maturita? Je to nic?

Príspevok v téme: Len maturita? Je to nic?
hviezdicka..

Ahojte. Moja otazka je jednoducha. Ma vobec niekto len s maturitou vobec pravo na zivot? Alebo je len handra, ked okolo su len sami vysokoskolaci? To fakt clovek bez vyskzy sa nikde neuplatni?? Tento rok som zmaturovala a aj na vs chodim. Ale toje des. Je nas tam mrte, a vacsinu to nebavi. Ja chcem skoncit tiez. Je to mlatenie prazdnej slamy... Ale da sa dnes zit bezvysky? Alebo budu mnou vsetci pohrdat??? Dakujem ak odpoviete...

5.5 elsa

hviezdička tú vš si dokonči keď už tam si aspoň bc to už je 1 stupeň človek s maturitou sa môže uplatniť prečo by nemohol keby si s tou maturitou išla do banky alebo do inej firmy zasa si tú výšku budeš musieť dorobiť ak budeš chcieť vyššiu pozíciu takže dorobiť vš a nepozeraj sa okolo seba veľa ľudí má vš ale málokto sa aj uplatní s tou vš neviem na akú chodíš

gulafe

Ja napriklad na Vs chodim, lebo jednoducho by som asi upadla do depresii ak bysom nemala,co robit.. teraz viem, ze na 3 roky mam zamestnanu hlavu- sustredim sa na skolu a nemam cas premyslat nad hlupostami... viem, ze je to blbe a nie je to ta spravna motivacia,, ale jedine preco zijem, co je laska, mi nepraje, ,, tak sa aspon takto zabavam..

Ak vsak mas,lepsi program .. nemusis ju studovat

Žužova

Neni to jedno čo povedia iný ? záleží to len a len od teba čo vživote dosiahneš. či si necháš srať na hlavu alebo zabojuješ a staneš sa niekym. A škola a titul stým ozaj nič nemá :o)

gulafe

Samozrejme, ze sa da zit bez vysky rovnako ako aj s vyskou.. vies, to vzdy zavisii..

Poznam ludi s vyskou ci si ziju dobre, aj takych si s vyskou neziju dobre a to iste wj bez vysky..

Urci si priority v prvom rade.. 80% odborov na vyskach,je z takej oblast pracovnej, na ktoru ani tu vysku nepotrebujes..
Ono ak nie si karieristka, ale clovek s inymi hodnotami- kamosii, laska, hobby .. proste ak nie si natolko motivovana, tak sa dokazes solidne zamestnat aj bez Vs..

Ak vsak chces byt doktorka, pravnicka ci ucitelka,, vysku si musis spravit no..

Je to len na tebe a o stastii

Slobodna

Keď nebudeš mať výšku, budú tebou pohŕdať tí, čo ju majú.
Keď budeš mať výšku, budú tebou pohŕdať tí, ktorí ju nemajú - tých je ale oveľa viac.
Tak si vyber.
Si dokonči aspoň Bc. panebože, budeš mať aspoň niečo.