Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo dalej - záletný manžel

Príspevok v téme: Čo dalej - záletný manžel
palinapa

Ahojte, mam dost vazny problem a chcem pocut nazory od Vás. Som 11 vydata, s prvou prestávkou po 8 rokoch ked muz si nasiel frajerku a odisiel od nas, odomna a od dietata,vtedy som to nemohla predychat,lebo som netusila,ze take nieco ma caká. Po pol roku sa vrátil, mal to lahké, lebo som vtedy povedala, ze odpustim. Zial po roku sa to zopakovalo, to uz som vysvetlila synovi, ze budeme sami a zvladneme to. Muz po mesiaci sa vrátil s tym, ze mi nasluboval hory doly.. Fungovalo to asi 3 mesiace a teraz sa stale hadame. Ja nemozem zabudnut a viem co bol ochotny spravit pre slecny, pretoze som vela vedela a teraz vsetko porovnavam. On mi pri dnesnej hadke povedal, ze mame vsedne manzelstvo, ze to ine nebude, ja som sa do neho zatial znovu zalubila, pretoze robil tych par mesiacov maximum. Stale mi hovorí, ze on nie je ani zly clovek, ze je ambiciozny a mne to prekaza. On ma vo mne istotu ja v nom nie. Stara sa o rodinu,ale chodi neskoro z prace domov, cez víkendy sedí nad pocitacom, ze ma vela prace, ze mu mam dat pokoj, ale aky je to rodinny zivot. Ze ak ho nebudeme obaja pocuvat na slovo, tak sa zbali a odide. Syn ma 8 rokov a place pri nasich hadkach. Muz si stale rozprava svoje, ze aj syn sa ma prisposobit, ked mu poviem, ze potrebuje otca,tak odpovie, ze syn si musi zvykat, ze on nebude na nikoho pozerat, on chce karieru, postup v práci, je ambiciozny. A ked sa pytam, kde som ja odpovie, ze ci mi nestaci vylet...su to kazdovikendové vylety,tak na 1,2 hodiny aby som uspokojila a hotovo. Je to normalne?? Alebo ja som divná? Nechápavá? Inak o rodinu sa financne stará. Ja uz neviem,ci on ma pravdu alebo to mame skoncit. On nema s tym problem skoncit. Ja mam vzdy pocit,ze beha za zenami, ze taky clovek sa nezmení...Ziadna roznopravnost medzi nami ja som hlboko pod nim,jeho veta, posluchajte na slovo a ja sa budem starat!!!

palinapa

v kazdej odpovedi je kus pravdy... a diky, ze sa ozvali aj chlapi, urcite som si z tych odpovedí zobrala niečo k srdcu a budem sa tym aj riadiť

Delete

Žiadny človek sa nezmení - je len na tebe či ho miluješ natoľko, aby si mu toto tolerovala. Ženy sú zvláštne...nič v zlom ale pozeráte priveľa romantických filmov a na Slovensku sa jednoducho nedá zosynchronizovať práca aj partnerstvo. Ale áno dá...pokiaľ máte dostatok peňazí. Ostatní ľudia musia buď zabezpečiť rodinu, alebo sedieť doma a nadávať ako sa druhí majú skvele. Nič medzi neexistuje. A ľuďom sa vždy niečo nepáči - buď to, že nemajú čas alebo, že nemajú peniaze. Ak prší tak chcú aby svietilo slnko a naopak. Neviem čo ti ešte napísať ale je to tak.

Zuzka.forum

ahoj panilapa,
musím uznať, že ma veľmi milo prekvapili chlapi so svojimi príspevkami - čo do rozsahu i kvality. Klobúk dolu. :) A môžem len súhlasiť s tým čo písali - o sebavedomí, staraní sa o seba a SYNA atď.
Vy ho nepotrebujete, ani ty, ani syn, obaja ho týrate nezdravým "rodinným" prostredím, nerieš jeho, zameraj sa len na seba a syna. A žiadna sebaľútosť! Si predsa ŽENA a MATKA, tak sa vzchop! Ak ti záleží na synovi ako píšeš, tak toho egoistického parazita čo sa nazýva tvojim manželom kopni tam kde ho to najviac bolí!
Držím palce!

palinapa

Dakujem aj za pozitivne aj za negativne reakcie. Urcite si z kazdeho nieco zoberiem. Viem, ze nie som ideálna a robim chybu aj ja, nechcem sa lutovat a zacnem na sebe pracovat. Nech moje manzelstvo dopadne akokolvek, milujem svojho syna a spravim pre neho vsetko. Chcem aby bol stastny a vela krat mi povie, ze ma miluje najviac na svete. Svojho tatina tiez ale uprednostuje pred nim babku a dedka. Aj maly citi, ze otec sa mu vzdaluje. Ked poviem napr. muzovi,aby si siel s malym hrat,tak mi povie, ze on potrebuje robit na pc... strasne ma to mrzi,lebo dieta potrebuje aj otca.... ale dost, budem sa snazit s malym komunikovat a travit cas najviac ako sa dá...

purplepink

Zneuziva tvoju naivitu a istotu, ze ho milujes. Mala si ho poslat kadelahsie hned pri prvej nevere, pri druhej ani nehovorim. Vzdy budes pre neho iba obycajna chudera. Zariad si svoj zivot. Mozno pisem tvrdo, ale treba otvori oci!! Zivot sa netoci okolo 1 penisu, na svete su miliardy chlapov a lepsich. Drzim palce!

Stevo32

Ale vždy je to o dvoch na to netreba zabúdať. Tu je síce možnosť komunikovať iba s palinapou ale na tom v akom stave je ich vztah má svoj podiel aj manžel.

ChlaPPP

ked som si precital ten uvodny prispevok v teme, tak som si hned uvedomil, o co rozdielna je moja zena. sme spolu 16 rokov, ale stale ma pritahuje. je uspesna v praci, ta jej profesia ju bavi, je stale atraktivna, ma konicky - sportuje, chodi na kulturu, vdaka nej mame perfektne zorganizovanu domacnost, nie je hystericka, je to taky konstruktivny tip. ma aj ona slabe chvilky, ale trva jej to par minut a okamzite sa vzchopi. ide si zacvicit, zabehat, alebo sa pusti do prace. naozaj nikdy som ju nevidel robit z komara somara, alebo fnukat. clovek si to tak v kazdodennom zivote neuvedomuje co ma vlastne doma, ale pri citani tejto temy som sa nad tym zamyslel a fakt je medzi zenami velky rozdiel. niektori mame to stastie, ze sme sa ozenili so zivotaschopnymi polovickami, ktore su pre nas partakom, podporuju nas v tom dobrom a okresavaju to, co sa pre rodinne spoluzitie nehodi. fakt ten vyber je asi velka loteria a znacny kus stastia. a to na obidvoch stranach.

MultiLevel

TOto je bohuzial velmi malo informacii aby clovek lepsie pochopil a vedel poradit. Necakaj od nas nejake skvele a zarucene spravne rady. Nikto z nas tu nie je psycholog (aspon myslim), a kazdy sa pretlkame casto svojimi problemami. Mozno ich vsak inak riesime ako riesis ty svoje.
Obdivujem ludi, co dokazu prijat naspat partnera, ktory ich opustil kvoli niekomu inemu. Ja by som to neurobila :) Nemala by som k takemu cloveku negativny postoj, nehnevala by som sa na neho, nezosielala by som na neho vsetko zlo sveta, no neprijala by som ho uz naspat. Som si totiz vedoma toho, ze nie som tak silna osobnost aby som sa cez to preniesla. A bohuzial, ani ty nie si. Manzela si vzala spat, no vycitas mu to, co sa stalo. Ak niekoho vezmem spat, nesmiem mu minulost pripominat. A to podla mna dokazu len vyspele osobnosti. Takze chyba cislo jeden bola toto.
Nefungujete uz davno ako rodina a uz bohuzial ani nebudete. Neviem, co sa medzi vami stalo, ale pokaslalo sa to v momente, ked ta tvoj muz prestal lubit, prestal s tebou riesit problemy a zacal si hladat inu. Pises, ze je velmi ambiciozny a neviem co. Netusim ci bol taky aj pred tym, ale za jeho spravanim nieco je, nieco o com nemas ani tusenia....Mozno si potreboval nieco dokazat (tym ze si nasiel inu), mozno si mu nedavala dostatok lasky, mozno ste prestali komunikovat, mozno mu zacal vadit zivot aky vediet, mozno tuzil po niecom inom....mali by ste sa o tom porozpravat aby ste si veci vyjasnili a boli si na cistom.

Ak chces, ak myslis, ze to dokazes, zmen svoje spravanie k nemu. Uz nikdy, NIKDY mu nevycitaj to co bolo. Ak sa rozhodnete spolu ostat, nikdy mu nepripominaj ako ti ublizil, lebo on to uz vie, uz si mu to povedala...Nikdy sa uz nehadajte pred synom, nikdy sa neobracaj do minulosti...Pokial si nedas na tieto veci pozor, opat a zas budete presne tam, kde ste boli. Ani to, aby s vami travil viac casu ako s rodinou si nevynucuj. Nechaj ho nech si robi co chce cez vikend, ukaz mu, ze nie si na nom zavisla. Hoci je to hrozne, travit cas len so synom, kym on sedi doma pri pc, ver ze naliehanim sa bude este viac blokovat a uzatvarat pred tebou....

ChlaPPP

Stevo32, toto beriem:

. Nuda je dosť velký zabijak. Vieš prečo deti nenudia ? Lebo sa vyvíjajú a to by mali robiť aj dospelí. Mali by sa v partnerstve snažiť byť zaujimavý jeden pre druhého ale aj každý sám pre seba