Čo dalej - záletný manžel

Príspevok v téme: Čo dalej - záletný manžel
palinapa

Ahojte, mam dost vazny problem a chcem pocut nazory od Vás. Som 11 vydata, s prvou prestávkou po 8 rokoch ked muz si nasiel frajerku a odisiel od nas, odomna a od dietata,vtedy som to nemohla predychat,lebo som netusila,ze take nieco ma caká. Po pol roku sa vrátil, mal to lahké, lebo som vtedy povedala, ze odpustim. Zial po roku sa to zopakovalo, to uz som vysvetlila synovi, ze budeme sami a zvladneme to. Muz po mesiaci sa vrátil s tym, ze mi nasluboval hory doly.. Fungovalo to asi 3 mesiace a teraz sa stale hadame. Ja nemozem zabudnut a viem co bol ochotny spravit pre slecny, pretoze som vela vedela a teraz vsetko porovnavam. On mi pri dnesnej hadke povedal, ze mame vsedne manzelstvo, ze to ine nebude, ja som sa do neho zatial znovu zalubila, pretoze robil tych par mesiacov maximum. Stale mi hovorí, ze on nie je ani zly clovek, ze je ambiciozny a mne to prekaza. On ma vo mne istotu ja v nom nie. Stara sa o rodinu,ale chodi neskoro z prace domov, cez víkendy sedí nad pocitacom, ze ma vela prace, ze mu mam dat pokoj, ale aky je to rodinny zivot. Ze ak ho nebudeme obaja pocuvat na slovo, tak sa zbali a odide. Syn ma 8 rokov a place pri nasich hadkach. Muz si stale rozprava svoje, ze aj syn sa ma prisposobit, ked mu poviem, ze potrebuje otca,tak odpovie, ze syn si musi zvykat, ze on nebude na nikoho pozerat, on chce karieru, postup v práci, je ambiciozny. A ked sa pytam, kde som ja odpovie, ze ci mi nestaci vylet...su to kazdovikendové vylety,tak na 1,2 hodiny aby som uspokojila a hotovo. Je to normalne?? Alebo ja som divná? Nechápavá? Inak o rodinu sa financne stará. Ja uz neviem,ci on ma pravdu alebo to mame skoncit. On nema s tym problem skoncit. Ja mam vzdy pocit,ze beha za zenami, ze taky clovek sa nezmení...Ziadna roznopravnost medzi nami ja som hlboko pod nim,jeho veta, posluchajte na slovo a ja sa budem starat!!!

5.5 elsa

palinapa keď si zniesla 4 milenky tak aký je tam dôvod vaše dieťa? lebo normálne by to žena nestrpela jedine kvôli dieťaťu ktoré by rozvod znášalo najhoršie na druhej strane žiť v takomto prostredí psychicky deptá dieťa v prípade rozvodu máš kde s dieťaťom bývať ten byt je jeho kúpil ho za slobodna alebo je spoločný čiže ti polovicu vyplatí,odôvodnenie všetci majú milenky je veľmi slabý argument , hlavne ty si zniesla 4 milenky takže on to chápe že ďalej pokračujete budeš ich znášať ďalej mohla si aj skôr riešiť situáciu neviem či žiadosť o ten rozvod naozaj mieniš podať s týmto odôvodnením,alebo to sú len prázdne reči s ktorými počíta že také niečo povieš vždy a nikdy to aj tak neurobíš ........

palinapa

Ja po tom vsetkom co som si prezila, snazila som sa aby bolo vsetko v poriadku. Verila som mu. On chce aj rodinu ale dusi aa v zmysle, ze nemoze robit co chce. Kolkokrat som si ho pritulila, hladila po vlasoch a hovorila aky je uzasny, ze si ho vazim. Mal doma poupratovane, navarene a ostatne... na ro mi povedal, ze nepotrebuje nic.jedina jeho veta vzdy, ze si potrebuje uzivat, ze je nastaveny do 50tky. Veta ked budes drzat hubu a krok, casto vychadzala z jeho ust. Ale tato dalsia nevera ma zasa dostala, verila som mu, on bol ten xo hovoril, ze mame byt rozumny a on nas lubi. A pritom som si precitala komunikaciu ako lubi ďalšiu milenku a splni jej všetko na svete. Moj maly ma 8 rokov a nie je hlupy, nehadame sa uz vobec. Chcem mu povedat, ze viem o tej dotycnej, bez výčitiek, chce zit taky zivot, tak mu to umoznim.nebudem aa uz yrapit, pohar uz pretiekol....

dela

Delete,, precocv tomto pripade ma presne polovicny podielv viny na tom ona?????

nechapem to, ze vzdy su vinni obaja?

Ved on ju stale podvadza..
Kde spravila chybu? Ze mu ho vzdy nepodrzala ked chcel alebo co?

Agnes989

ChlaPPP no by som rada vedela, ci by si svoju zenu stale tak strasne lubil, keby mala kazdu chvilu nejakeho milenca, nevenovala by sa ti, bud bola s milencom alebo pracovala alebo riesila nieco na pc. Ak by ta casto opustala na par mesiacov odisla k milencovi a potom by sa vratila. Tu si nie on zle vybral, ale ona. palinapa naco s takymto vobec zijes, vsak ste to uz neraz zvladli aj bez neho, trapis seba aj svoje dieta ktore vyrasta v nezdravom prostredi a od malicka zaziva stres.

palinapa

Musim to dokaxat, takto sa zit neds. Verila som, ze sa to zlepsi ale stale je to o tom istom. Brala som si, ze je to moja chyba, ale uvedomila som si, ze nie je..

dela

Jo, drzim palce! Nech to dobre dopadne. Bud silna!, budes stastnejsia;-) .. po 4.krat sa to uz nezmenii, stale to bude dokolecks to iste... a hlavne ked uz nema ani vycitky a argumentuje to tym, ze vsetci to tak robia, len svedci o tom, ze ani zato nestojii..

Dufam, ze to zvladnes! Vels stastia:)

Zuzka.forum

palinapa,
no, štvrtá milenka (alebo aj štrnásta), k tomu niet čo dodať a nič v zlom, ale som fakt zvedavá či ozaj dáš tú žiadosť o rozvod, keďže ako som si domyslela naďalej s vami býva v spoločnej domácnosti a blížia sa tie vianoce, čas odpúšťania a ďalších krásnych sľubov a blablabla...nuž,je to na tebe akú budúcnosť pripravíš sebe i svojmu synovi, držím palce.

palinapa

Ahojte, tak zistila som, ze moj muz ma dalsiu milenku. Takze chyba nie je vo mne,ale v nom. Vsetko co som robila, bolo zbytocne,ale za nic nasvete uz nepovolim,aj ked mi v mnohych diskusiach radili,ze taky muz sa nezmení. Ja som mu ale verila, pretoze po druhom odchode chodil prosit a kupil obrucky na upevnenie vzathu. Stvrtá nevera a on povie, ze ci si uvedomujem, ze vsetci jeho kolegovci maju milenky. Ja nie som uz uplne blba, ze to budem tolerovat. Dufam, ze prezijem vianocne sviatky a po Novom Roku podavam ziadost na rozvod. Nechcem zakryvat,ze ma to netrapi ale takto sa zit neda!!