Ahojte, mam dost vazny problem a chcem pocut nazory od Vás. Som 11 vydata, s prvou prestávkou po 8 rokoch ked muz si nasiel frajerku a odisiel od nas, odomna a od dietata,vtedy som to nemohla predychat,lebo som netusila,ze take nieco ma caká. Po pol roku sa vrátil, mal to lahké, lebo som vtedy povedala, ze odpustim. Zial po roku sa to zopakovalo, to uz som vysvetlila synovi, ze budeme sami a zvladneme to. Muz po mesiaci sa vrátil s tym, ze mi nasluboval hory doly.. Fungovalo to asi 3 mesiace a teraz sa stale hadame. Ja nemozem zabudnut a viem co bol ochotny spravit pre slecny, pretoze som vela vedela a teraz vsetko porovnavam. On mi pri dnesnej hadke povedal, ze mame vsedne manzelstvo, ze to ine nebude, ja som sa do neho zatial znovu zalubila, pretoze robil tych par mesiacov maximum. Stale mi hovorí, ze on nie je ani zly clovek, ze je ambiciozny a mne to prekaza. On ma vo mne istotu ja v nom nie. Stara sa o rodinu,ale chodi neskoro z prace domov, cez víkendy sedí nad pocitacom, ze ma vela prace, ze mu mam dat pokoj, ale aky je to rodinny zivot. Ze ak ho nebudeme obaja pocuvat na slovo, tak sa zbali a odide. Syn ma 8 rokov a place pri nasich hadkach. Muz si stale rozprava svoje, ze aj syn sa ma prisposobit, ked mu poviem, ze potrebuje otca,tak odpovie, ze syn si musi zvykat, ze on nebude na nikoho pozerat, on chce karieru, postup v práci, je ambiciozny. A ked sa pytam, kde som ja odpovie, ze ci mi nestaci vylet...su to kazdovikendové vylety,tak na 1,2 hodiny aby som uspokojila a hotovo. Je to normalne?? Alebo ja som divná? Nechápavá? Inak o rodinu sa financne stará. Ja uz neviem,ci on ma pravdu alebo to mame skoncit. On nema s tym problem skoncit. Ja mam vzdy pocit,ze beha za zenami, ze taky clovek sa nezmení...Ziadna roznopravnost medzi nami ja som hlboko pod nim,jeho veta, posluchajte na slovo a ja sa budem starat!!!
Čo dalej - záletný manžel
doubledog nechapem tvojmu vyjadreniu. slabomyselny je len ten co podvadza svoju zenu v podstate uplny chudak.
doubledog tiez nechapem, keby som chcel mat milenky tak pustim staru k vode na syna dam nejaku tu 100ku mesacne akoze alimenty a nemusim si vydrziavat drahu staru ... ale asi vie preco to robi, alebo mozno len nevie kalkulovat.
mona7778 sa neoplati :D plat sa da brat aj na cierno alebo sa zamestna ako nejaka firma a alimenty vyjdu na 50eur :D
ano ano Prezyvka055 presne toto bolo odo mna trosku trapne vystatovanie, ale moji znamym som to vysvetlila tak ma len podporili a napisali mi tam par peknych komentarov co dotycnu muselo isto dobre nahnevat.
Ked musis tak musis ale ja si skakat po hlave nedam. Fakt nevera je dost bolestiva.
5.5 elsa praveze by som snim mala este dalsie dieta, na co rozvod? Ak je fakt dobry manager a ma dobry plat je skoda sa rozvadzat. Moja suseda ma muza podnikatela ale fakt su strasne za vodou ako beha ma milenky a ona ma snim uz 5te dieta, takze on si uz aj rozmysli ci sa chce rozvadzat samozrejme kazdu milenku dalsim tehotenstvom len odplasila, po case to prejde kazdu ked robi madrac a dalej sa to neposuva.
ja by som vyckala mozno este prehodnotila dalsie dieta a dojila ho v podstate by som si zila svoj zivot a nech mi on plati
zlato a diamanty :D
5.5 elsa nerozmyslas racionalne, naco sa rozchadzat ked jej plati a ocividne o nu nema zaujem ale to nie je na skodu
mona7778 tie sperky to je dobry napad hlavne zlato a diamanty a take veci co sa daju neskor predat .. ale to vystatovanie sa na facebooku a superenie to uz je hrozny trapas na dospelu zenu :D
mona 7778 ja s tebou súhlasím, stotožňujem sa s tebou treba ho kopnúť ale poriadne a nech padá nech si ide za svojim snom mať tisíce mileniek o tom sníval zrejme celý život ja ti poviem mona že sú aj normálni muži ale nedala by som ruku do ohňa ani za jedného hlavne že má len jedno dieťa to ešte zvládne sama keď ten sviniar chodí kade tade a má voľnosť tak ja by som mu ju dala aj písomne nech podpíše rozvodový papier nie je nad to naozaj bez svadby žiť len tak nie?zasa po súdov vybavovačky poplatky poťahovačky no radšej tá sloboda už to vidím okolo čo to je tá svadba nie ďakujem neprosím :)
ja ked som zistila ze ma drahy podvadza tak som si vynucovala nech mi kupuje sperky stale prstene privesky, pokazde som to zavesila na fb nech to aj ta dotycna vidi
samozrejme fotkyz dovolenky som sa tam pri nom vrtela nech nas fotia v plavkach a vsetko samozrejme na fb
odozva bola dotycna mi pod inym falosnym menom napisala ze som stara k... p..... hanebne vyrazi, popravde ma to len potesilo, lebo tymto dala najavo svoj primitivizmus co potvrdil aj drahy. Treba byt svina.
nemusi byt ani manager na 90percent su vsetci chlapi na jedno kopyto, prosto kapitol.
Ja hovorim len jedno, ked podvadza tak nech plati poriadne ho vyzdimaj ved si mu porodila syna, ty sa staras o neho a o domacnost tak ho poriadne aj vydoj som hnusna ale povedzme si mile damy ked mame prezit takuto bolest a potupu tak nech to neni aspon zadarmo.