prosim vas neviete niekto poradit dajake tabletky ktore dodavaju telu energiu,zvysuju optimisticke myslenie alebo v podstate "dodavaju chut do zivota"...mozno viac elanu alebo aspon nieco na viac sil....neviem preco spavam primerane ale denne uz naobed som strasne vycerpana,unavena a nic "nevladzem"...potom ani nedokazem ymsliet pozitivne...jednoducho sily na nulea o energii ani nevravim...
Tabletky proti depke a na dodanie energie do zivota
lepsi ako tryptofan je 5-HTP je to priamy prekurzor aby sa tvoril serotonin, pomaha celkovo aj pri spanku a na energiu...chut do zivota ja kupujem veganske od sunday natural
na energiu je velmi dobry Regulatpro® Bio od Dr. Niedermaier, ucinky na mne boli do tyzna, je to vegansky produkt nezatazuje travenie ako niektore.
- dost spanku, nie privela
- prestavky v praci aspon 5 min / 1 - 2 hodiny, prejst sa, niecoho sa napit
- kazdy den sa dat do hromady, cca 0,5 az 1 hodina veget
- analyzovat vztahy v okoli, ci nie su energeticky vycerpavajuce
- masaz chrbta aspon 1 x / mesiac, masaz ramien aspon 1 x / tyzden, idealne kazdy den chvilku
- odpocinkove aktivity na cerstvom vzduchu
- dostatok mineralov a vitaminov - mozu byt aj sumive aditiva 1tbl /den
- cokolada - dodava energiu a zlepsuje naladu
- klickovy olej tbl - zdroj stabilnej energie
- guarana prasok - pri vysileni - max 1 lyz denne, do sladkeho horuceho caju alebo do coca coly zohriatej v miktovlnke, lebo guarana chuti zle a zabera len v horucom
- caj z Lubovnika bodkovaneho - prirodne antidepresivum
- L-tryptofan - prirodny zdroj serotoninu, antidepresivneho hormonu, je bezne v potrave ale pre zivot v pokluse to nestaci a preto sa da doplnit v tbl forme, bezne 2 az 3 tbl denne, pri vacsej zatazi moze byt aj 800 - 1000 mg denne = 5 az 6 tbl, neziaduce ucinky na rozdiel od antidepresiv nie su zname
- keep smiling :-)
Vela stastia a drzim palce :-)
mhk@centrum.sk
Nika ja by som ti radila zmenit stravu, troska pocvicit a pohybovat sa na cerstvom vzduchu.A mozno aj trosku sexovat, vtedy sa uvolnuje hormon serotonin a to je hormon stastia.
Najdi si na Google.sk napriklad pod heslom:
doplnky, aloe vera, Bratislava.
Vseobecne, hladat cez internet je lahsie, nez chdit z obchodu do obchodu. A daju sa tak najst aj lepsie ceny casto.
kde dostanem kupit dzus z aloe s broskynami a spominany vceli pel, Ivka? Prosim napis aj orientacnu cenu. dik
z homeopatik nie