prosim vas neviete niekto poradit dajake tabletky ktore dodavaju telu energiu,zvysuju optimisticke myslenie alebo v podstate "dodavaju chut do zivota"...mozno viac elanu alebo aspon nieco na viac sil....neviem preco spavam primerane ale denne uz naobed som strasne vycerpana,unavena a nic "nevladzem"...potom ani nedokazem ymsliet pozitivne...jednoducho sily na nulea o energii ani nevravim...
Tabletky proti depke a na dodanie energie do zivota
Neviete mi povedat ci sa z takychto liekov pribera? Lebo som pocula ze ano... dik
a este nieco... mas dostatok tekutin?
pre istotu si chod dat vysetrit stitnu zlazu....
homeopatika Sedative proti depresi. dostanes bez receptu. su este nejake aj proti unave ale neviem ako sa volaju
horcik
ano unava prichadza pocas dna neodvovodnena....
Závisí od toho,ako sa únava prejavuje.
Ak už ráno vstávame unavení a neodpočinutí a počas dňa nám sily pribúdajú môže ísť aj o spánok v geopatogénnych zónach.
Ak sa ráno cítime odpočinutí a únava prichádza počas dňa a nemá odôvodnenú fyzickú alebo psychickú príčinu,môže ísť o nedostatok železa alebo iných minerálov a vitamínov.Veľmi dobré riešenie je včelí peľ v tbl. alebo
včelia materská kašička.Mne sa osvedčilo aj pitie Aloe džúsu s broskyňami.Hlavne na to pozitívne myslenie.
Pricin na to je habadej.
Ked je to z nedostatku hlbokeho spanku, treba riesit prechadzkami a 5-HTP.
Ked z nedostatku mineralov ci B vitaminov, terba zobrat mineralovy ci vitaminovy komplex alebo jest jedla bohate na ne(korenove zeleniny, karfiol atd a pivne kvasnice alebo dobry stimulant-vceliu matersku kasicku-niekolko gramov.)
Ak je to patogenneho povodu, treba patogen vyhubit(bakterie, kvasne infekcie, crevne ci krvne parazity)
gvarana