Praziquantel pre ludi proti parazitom

Príspevok v téme: Praziquantel pre ludi proti parazitom
didik

bola som na jednom vysetreni u liecitela na takom pristroji kde mi pocitac vyhodnotl ze mam v plucach hlisty a odporucil mi uzivat praziquantel na 3 tyzdne ....citala som o tom ze sa to dava len zvieratam a on to bezne predava ludom ...co si o tom myslite ? a ako sada vobec zistit ze mam v plucach hlisty ...lebo obcas sa mi zle dycha a aj preto som sla k nemu a toto mi povedal..co vy na to?

menma

Zdravím, ja už som si tiež zohnal spomínaný liek, ktorý som chcel, zatiaľ som ho neužíval ale v blízkej dobe mám v pláne s tím začať. Tiež som ochotný poskytnúť kontakt cez ktorý som si zadovážil požadovaný liek. Predáva jednu tabletku myslím že len za 20 Korún čo je si myslím v celku dobrá cena je to forma tabliet (600mg) a sú z Thajska ak niekto má záujem napíšte mi na e-mail ( tekken8@centrum.sk )

Mariannka mailo

Ahojte, kto potrebuje, viem poskytnúť kontakt, odkiaľ si môžete objednávať tabl.napr. aj praziquantel.

celebrita FB

Mascha: Ďakujem, ja si aj tak ešte pochodím po vyšetreniach, keď bude trochu viac času. Mala som tú potvoru v sebe najmenej 4 roky a nechcela by som, aby to nejako ublížilo svalom, že by tam už boli tie larvy, alebo čo. Videla som na googli aj ďalšie obrázky všelijakých rontgenových snímkov, napríklad celotelový röntgen, čo ukázal pásomnice v bruchu a aj pásomnice rybie vo svaloch, fuj, tak aspoň len taký röntgen si plánujem dať urobiť pre svoju spokojnosť.

mascha

k celebrite:
ak by ti k identifikácii pomohol obrázok...
no čo už, s dôkazom, viacerí by tak reagovali, tak výčitky len ak budú mementom do budúcnosti

menma

Zdravím, chcem sa znovu spýtať a posunúť tému, predáva niekto liek praziquantel? Hladám cca 10-25 gramov množstvo, prípade ak máte kontakt na niekoho kto predáva alebo niekoho poznáte prosím informujte ma na môj e-mail [ tekken8@centrum.sk ]

celebrita FB

mascha: podľa obrázkov, čo som vygooglila, sa mi to najviac podobalo na pásomnicu z hovädzieho mäsa. S líškou som neprišla nikdy do kontaktu a surové ryby nejem. Prípadne ten pes a sviňa by ešte prišli do úvahy. Jasné, že máš pravdu, posrala som to. Ale nechcela som sa nechať vyhodiť z roboty za behanie po doktoroch. Keby to prišlo v takom októbri, novembri, tak to by sa dalo. Lekári tu nezačnú ordinovať pred ôsmou hodinou a najneskôr o dvanástej končia. Väčšinou som aj ja práve vtedy v robote. Musí sa to stihnúť. Oni radšej uprednostnia menej peňazí..... ale menej pracovných hodín im za to stojí. Tak to majú praktickí lekári a zubári. No ale potom sú tu gastroenterológovia a tých je nedostatok, čaká sa k nim aj 4 mesiace na termín. Z toho som bola mimo, že k akému doktorovi zájsť aj s kopou hovna a "šajze :)"s pásomnicou? Aj mama ma za to vyhrešila do telefónu. Celkove sa ale cítim lepšie, odkedy je tá potvora preč.

mascha

k celebrite
urobila si veľkú chybu, že si nezaniesla pásomnicu do labáku, tam by zistili o aký druh ide, bývajú rôzne podľa nositeľov napr. pes,sviňa, líška, ryba...
týmto zničeným dôkazom si si zatvorila cestu k prípadným ďalším problémom, lebo môžeš a nemusíš byť nakazená ešte vajíčkami a larvami, na SK ti to však nikto nezistí, predovšetkým preto, že lekári neveria a nevyznajú sa v tejto problematike, navyše keď hlavný parazitolog, vďaka pochybným liečiteľom s biorezonančnými prístrojmi, ktorí ľuďom ponachádzali celý zoznam parazitov, vyhlasuje, že na SK sa parazity nevyskytujú, čím vytvoril neprestrieľný múr k diagnostike a následne liečbe...
preto ľudia ak máte problémy podobného charakteru a podarí sa vám vylúčiť parazita, bude veľkým výnosom aj pre ostatných pacientov vždy ho zaniesť na diagnostiku do labáku...
na vajíčka a larvy by ti pomohol Zentel a Praziquantel,ale aj ten nemusí vždy zabrať, no a samozrejme musíš si ich zohnať z čierneho trhu...

celebrita FB

Normálne som kúpila jednu veľkú papáyu, jeden celý kus, taký väčší. Zjedla som ju celú. Normálne celý veľký melón. Uplne všetky zrnká a všetku dužinu. Zostala po nej len tenučká zelená šupa a tú som potom vyhodila. Mala som vtedy stolicu a najskôr zo mňa vyšlo hovienko a až potom pásomnica, lebo bola na vrchu a bola biela, čiastočne zasratá :) to je fuk, musela som ísť do roboty, nedalo sa ináč. Sezóna v plnom prúde, júl a august: najviac roboty. Nedalo sa flákať po doktoroch a po maródkach a po vyšetreniach chodiť.

Poradte

Celebrita dakujem! Ako tu uz viaceri napisali, si asi fajn baba, dobre pises, nechapem ako si ta tu niekto mohol pomylit s lmarikou...! Normalne mam pocit ze teba by som chcela poznat osobne...haha..mimochodom, aj ja som v rakusku..:D
Ak ta este mozem poprosit, objasni mi kolko tej papaye musim do seba dostat. A to si musela asi nejako umyt tu stolicu, lebo ked si to predstavim tak myslim ze to je cele "zas..ne" a ta pasomnica je teda asi nie biela...sorry za blbu otazku ale ..