bola som na jednom vysetreni u liecitela na takom pristroji kde mi pocitac vyhodnotl ze mam v plucach hlisty a odporucil mi uzivat praziquantel na 3 tyzdne ....citala som o tom ze sa to dava len zvieratam a on to bezne predava ludom ...co si o tom myslite ? a ako sada vobec zistit ze mam v plucach hlisty ...lebo obcas sa mi zle dycha a aj preto som sla k nemu a toto mi povedal..co vy na to?
Praziquantel pre ludi proti parazitom
prístroj vyhodnotil že maš hlisty? Ha Ha nechcel nahodou zarobit?
Cesnak cibula, je dobre ak by tam bolo nieco., poyri si ktoré potraviny su také.tekvicove semeno.....Chudnes pri tom sa chudne.
Myslim že sa berie vzorka stolicae aby sa zistilo či to tam je,
Myslim, že nemas pan doktor alebo kto chce zarobit.
Ak zháňate Praziquantel, tak sa obráťte na Dr.Milana Pravdu z Liptovského Mikuláša. Nájdete ho - ak do prehliadavača zadáte jeho meno. Má ho už nadávkovaný s presným návodom na užívanie z Nemecka. A okrem toho má aj všetko, čo je potrebné na očistu žlčníka. Pošle to aj na dobierku.
volnopredajny je napr SCRAM™ Antiparazit, je to vytazok z bylin, nie chemia
Ja som bola na kompletnu diagnostiku a liecbu u doktora Milana Pravdu v Liptovskom Mikulasi. Ambulanciu ma v Poliklinike a venuje sa parazitologii, ale aj liecbe roznych ochoreni. Mne riesil celiakiu a odvtedy mam s tym pokoj a mozem jedavat uplne vsetko. Vysvetlil mi ze v prvom rade si musim urobit kompletnu ocistu organizmu vratane likvidacie parazitov. Antiparazitika ma priamo na ambulancii k dispozicii a u neho zozeniete aj praziquantel z Nemecka.
Predtým som uzivala 600mg tablety z Thajska, ale tie nefungovali a navyse davkovanie bolo zle nastavene. On mi kazal uzivat antiparazitika uplne inak a potom este urobit ocistu zlcnika a zlcovodov.
Stranka shift-centrum . com, systemicka detoxikace.
Stranka numa . sk.
najskôr za obvodným lekárom, súkromne by si si to musela platiť, aj v hpl...
žiaľ už to nie je čerstvé, neviem či s odumretých niečo zistia,tak len nový pokus..
Moze mi niekto povedat do akeho labaku treba odniest tie vzorky? Masha spominala ze hned s tym do labaku, ale kde?
Menma ty si bol u nejakeho liecitela?
Ked mam vzorku...ehm...zo stolice...kam to mam odniest? Byvam v bratislave, len neviem komu to ukazat, kto mi pomoze...to bude trapas...ukazovat co v sebe nosim...fuuuuuuj!
Menma tebe sa ako dari? Dostal si to konecne von???