Stačí jesť len ovocie a zeleninu?

Príspevok v téme: Stačí jesť len ovocie a zeleninu?
Martinit

Už asi 3 týždeň nejem nič iné len ovocie a zeleninu (jablká, orechy, pomaranče, hrušky, mrkvu, slivky, červené, čierne ríbezle, egreše atď atď)
Nemôžem si to vynachváliť, cítim sa ľahšie, lepšie spím rýchlejšie zaspávam, a necítim že by som mal brucho ako sud.

Môžem potvrdiť že to čo vás drží na stále rovnakej váhe je biele pečivo a cestoviny (teda aspoň v mojom prípade to tak bolo). Najhoršie to bolo sa odnaučiť sa jesť práve tieto potraviny, cukor a soľ išiel zo dňa na deň ale biele pečivo hmmmmmm koľko krát som mal chuť si dať tresku s rohlíkom. Žemľu so syrokrémom atď. Naozaj to chce VEĽMI silné presvedčenie že už viac nie.

Zároveň by som sa chcel spýtať či sa napríklad z jablka keď ho postrúham aj so šupkou nestratia vitamíny?

GoFruit

Dakujem. Jogu som cvicila a aj znovu zacnem ale az ked sa mi bude chciet :)
Ja jem raw cokoladu, podla mna je super zdrava :) nie je v nej cukor ale agave alebo ine sladidla ako kokosovy cukor

Slobodna

Dávaj, ale nemyslím si, že je to zdravé každý večer. Inak ten pohyb by som ti určite odporúčala aspoň jógu, to by celkom aj išlo k tvojmu životnému štýlu, či?

Slobodna

GoFruit zlatko ale veď ja na teba neútočím, to len ty vnímaš všetkých mäsožravcov a všežravcov ako útočiacich na teba, tvoju stravu, tvoj životný štýl.