Slovenski muzi ma sklamali. Uz im neverim ani slovo

Príspevok v téme: Slovenski muzi ma sklamali. Uz im neverim ani slovo
rezignacia

Odpovedzejte mi prosim na otazku, preco muz jeden den tvrdi a sprava sa tak a na druhy den uplne inak. Jeden den som mnou flirtuje, vzdava poklony, imponuje mi a na druhy den sa tvari akoby som neexistovala. Som z toho na nervy aki su slovenski muzi schizofrenicki. Jeden den s vami bez problemov prekecaju, smeju sa a vtipkuju a druhy den akoby sa pod nimi zem prepadla. Nedaju o sebe vediet, neukazu sa, nezavolaju, ledva pozdravia ak uz musia. Vobec tym nasim muzom nerozumieme. Pritom som celkom pekna aspon z pocutia, usmievam sa, snazim sa vkusne obliekat tak neviem kde je chyba. Preco ak uz to speje k niecomu viac zrazu vycuvaju a spravaju sa ako k cudzej osobe. Pripadate mi akoby ste nevedeli co vlastne v zivote chcete, akoby ste sa bali nieco viac skusit. Vobec vam nerozumiem. Prestavam vas chapat. Vzdy ked to uz vyzera nadejne sa stiahnete. Ja sa spravam prirodzene, nehram sa na nieco, nesilim to a aj tak sa vas zaujem straca ako gafor. Ci to uz ide o fyzicke stretnutia alebo komunikaciu cez email, stale to skonci rovnako. Preco potom to herectvo? Naco je to dobre? Ma tu niektora s tym skusenost, ze tiez to v zivote zaziva a vzdy to skonci rovnako. Neviem slovenski muzi mi pripadaju strasne nepriebojni a nerozhodni. Som z vas totalne sklamana a uz vam neverim co robite a hovorite.

Slobodna

Hmmm tak na čo chodíš k takej zubárke???
Je zaujímavé, že si všímaš okolo seba len také baby, asi ťa také priťahujú, len ťa asi nechcú, však?

Romčo34

slobodna byvam v meste, takom mensom meste ale to je jedno lebo chodim s kamaratmi kade tade a aj na dzedzinach vidim ze tym babam ide len oto, aby sa dostali prec z toho zapadakova kde ziju. Na slovensku je to jedno ci male ci velke mesto ci dzedzina. Uz na 90% to chytilo vsetky. Beriete to z tych stupidnych drahych casopisov a chcete tiez zit takyto zivot aky tam opisuju. Chodim k jednej zubarke a ta ma v cakarni same taketo drahe casaky pre zeny. Nic normalne tam clovek nenajde len ako sa zmalovat, ako sa obliect, ako zbalit muza, aku dovcu si vybrat, na aky vecierok ist, ako ma vyzerat sexi zena, aky uces a blablabla. Ved aj ta zubarka je tento typ. Svoju pracu flaka a chodi ako fiflena. Bohvie ako ta vystudovala.

Slobodna

Romčo34 nefajčím :), blondína nie som, maľujem sa minimálne a neónové farby zásadne nenosím :)
To kde balíš baby??? Niekde na výpadovke?
Ak sa takto prezentuješ - svojimi prachmi, sa nečuduj, že pár strák sa chytí.

Nemám rada takéto témy, kde jedno pohlavie osočuje druhé. Pre mňa sú to také hajzľové témy, kde si každý príde uľaviť a pritom si za to môže sám.

Romčo34

mna sklamali zase slovenske zeny. Vsade sama zlatokopka a pobehlica. Vsetke idete len po peniazoch. Ci pracujete v banke, ci na urade, ci v skole, ci v nemocnici, ci v obchode vzdy len po majetnejsich muzoch idete co maju dobre nove auto, byt ci dom, postavenie a dobru pracu. O nic ine vam nejde o jeho peniaze a ste ochotne mu aj trikrat za den vyfajcit len aby patril vam aj s peniazmi. Davate sa odfarbit na blond aby si vas v tom sedom dave vsimol, malujete sa ako k..., obliekate sa do neonovychfarieb nech je vas na dialku vidno, ze ste to vy ktora stoji zato a pritom vam ide len o jeho ucet. Vy ste ma sklamali lebo obycajny muz vam nestaci.

rezignacia

K vasim prispevkom. Mam 32 rokov takze dost skusenosti nato aby som slovenskych muzov mohla hodnotit. Som zo stredoslovenskeho kraja a isty cas som pracovala aj na vychodnom slovensku a tiez v Bratislave. Takze mala som bohatu vzorku. Neslo len o krasavchoch ako tu pisete ani zbohatlikov. Boli to aj aj. Boli aj pekni aj menej pekni. Boli aj vysoki aj nizsi, aj stihli aj menej stihli, aj mladi odomna aj v mojom veku aj starsti o desat i viac rokov. Nemyslim si, ze je chyba vo mne a ak je, tak asi vo vzhlade podla toho ako do dopadlo. Aj ked mi uz bolo povedane od muzov aj zien, ze som celkom pekna a mila.
Nemyslim si tiez, ze si to ich dvorenie a zaujem len nahovaram. Chyba je vo vas pani. Neviem, ci je to v dnesnej dobe nejaka nova zabava muzov, ze zacnu zene dvorit a namotavat a potom sa zduchnu prec a hraju, ze nic nebolo. Potom musim len skonstatovat, ze ste pekne svine bez citov.

dalsi

rezignacia:

skor sa zda, ze ta nich z nich nechcel. Mozno preto, lebo pri spoznavani si prejavila svoje ja a ten pohlad sa im nepacil. Nie oni, ale ty mas problem. Spravas sa tak, ze pritahujes iba urcity typ chlapov. Mozno preto, ze sa pohybujes stale v tom istom kruhu -rovnake miesta, rovnake spravanie.

Pokial chlap neni hlupak a nejde mu len o sex, ale o vztah, kde hlada potencionalnu celozivotnu partnerku, matku pre svoje deti, tak niekedy staci si trochu pohovorit, zistit si nazory. Pritom sa mozes s tou osobou velmi dobre bavit, velmi dobre sa citit, ale ako partnerku by ju ten chlap nechcel ani omylom....

Su vlastnosti, ktorych sa tazko zbavis a ked ich ten druhy na tebe vidi, tak automaticky mozes pre neho koncit ako partnerka.

0vecka

lol to iste robia aj zenske... mi pride ale divne ked to niekto zoberie tragicky.. sak flirtovanie este neznamena ze planujeme spolocnu buducnost. Proste si poflirtuje a to chlap aj zena a potom ked sa mu to v hlave ulozi tak si povie ze ee. Zakladatelka to tu pise ako keby prestali mat zaujem 5 minut po prvom sexe s nou...

iggzik

Maoam tu napisal par veci, kt su pravdive a stojim za nimi aj ja.

Dalej tato "civilizacia" je uz prehnita od zakladov.

Kazdy je iny a to plati na 100%, cize neznasam skatulkovanie..

Vela ludi si domysla ono to proste tak nase mozgy funguju..

Sebaistota hlavne zavisi od zivotnych skusenosti,,cize kto ma vela neuspechov nielen u seba ale aj inych predsa nebude sebaisty.

Niesom ani skaredy, ani zly, nepijem, nefajcim, snazim sa o seba starat a byt prijemny k ostatnym,, holek, co ma odmietlo alebo tahalo za nos bolo hodne. Dneska mam 31r, mal som jeden 8mesacny vztah a vlastne iba jednu sexualnu partnerku, nu. Isla za lepsim, chvilu po tom ako som povedal, ze dieta nikdy nechcem tiez aj manzelstvo, a majetky ma nezaujimaju.
Dieta nechcem pre to ako som uz pisal, tato dobe je uz v prdeli a sorry ale nechcem svojho potomka dotiahnut niekam, kde to nefunguje.

V praci kazdeho iba vyuzit a odkopnut ako handru ked uz "nevladze", potom nasledny system padajuceho hovna -> sef zdrbe zastupcu bo sa mu daka prkotina nepaci, zastupca potom zdrbe zamestnanca, ten potom po stresoch z toho vsetkeho zdrbe nieko v jeho blizkom kruhu rodina / vztah atd..

Vela ludi ma komplexy s dacim na sebe, cize ta sebelaska potom moc nefunguje a ide tam strach pri kontakte s opacnym pohlavim.

Krasa je tiez zaujimava cast, bo kazdemu sa paci nieco ine, a co sa tyka univerzalnych krasavcov/krasok tak moj nazor je taky, ze to by som nechcel preto, ze by bola pod neustalym "utokom" a proste pod tym kazdy zlyha, mozno nie hned ale casom jo.

K topicu, podla toho, co pises, asi si pritazliva no zatial mas stastie hlavne na tych co chcu lahku korist.. Ono vacsinou kto robi velky utok hned na zaciatku pravdepodobne iba sex hlada..

Poznam dost ludi co maju vztah kde "sexi" je s niekym "pod", cize to, ze kazdy chce lepsieho ako je sam, tiez nieje pravidlom.

Muz vs. Zena kazdy sme iny je to aj vedecky dokazane, ze mozgy su "ine", hormony atd.. a je nespocetne vela knih o tom vsetkom, cize nechapanie toho druheho je uplne normalne, bo kazdeho mozocek funguje na principe, ze to co je nauceny, ci vedome alebo podvedome ocakava od druheho, no ten je nauceny a funguje inac..

no2

Myslenie ľudí v dnešnej dobe je postavené na vode, dosky javiska sú už prehnité. Čo vidíš na druhom, čakaj na sebe.

no2

Len obmedzení malomeštiaci sú zameraní na to, kto je up a kto je down. Ak je niekto down, tak si do neho každý rád kopne z motivácie vlastného vnútorného strachu, že môže raz dopadnúť presne takisto.
Egoizmus nás isto nespasí, ani pohŕdanie bezdomovcom. Proste hnus. V reáli to vyzerá asi tak, že si niekto zriadi charitu, aby si mohol dovoliť sám drahé dovolenky:-)
Treba mať len dobré srdiečko:-)
Skrátim to, je to celé len o tom, že každý blbne po svým a všetci nejako podobne...