Slovenski muzi ma sklamali. Uz im neverim ani slovo

Príspevok v téme: Slovenski muzi ma sklamali. Uz im neverim ani slovo
rezignacia

Odpovedzejte mi prosim na otazku, preco muz jeden den tvrdi a sprava sa tak a na druhy den uplne inak. Jeden den som mnou flirtuje, vzdava poklony, imponuje mi a na druhy den sa tvari akoby som neexistovala. Som z toho na nervy aki su slovenski muzi schizofrenicki. Jeden den s vami bez problemov prekecaju, smeju sa a vtipkuju a druhy den akoby sa pod nimi zem prepadla. Nedaju o sebe vediet, neukazu sa, nezavolaju, ledva pozdravia ak uz musia. Vobec tym nasim muzom nerozumieme. Pritom som celkom pekna aspon z pocutia, usmievam sa, snazim sa vkusne obliekat tak neviem kde je chyba. Preco ak uz to speje k niecomu viac zrazu vycuvaju a spravaju sa ako k cudzej osobe. Pripadate mi akoby ste nevedeli co vlastne v zivote chcete, akoby ste sa bali nieco viac skusit. Vobec vam nerozumiem. Prestavam vas chapat. Vzdy ked to uz vyzera nadejne sa stiahnete. Ja sa spravam prirodzene, nehram sa na nieco, nesilim to a aj tak sa vas zaujem straca ako gafor. Ci to uz ide o fyzicke stretnutia alebo komunikaciu cez email, stale to skonci rovnako. Preco potom to herectvo? Naco je to dobre? Ma tu niektora s tym skusenost, ze tiez to v zivote zaziva a vzdy to skonci rovnako. Neviem slovenski muzi mi pripadaju strasne nepriebojni a nerozhodni. Som z vas totalne sklamana a uz vam neverim co robite a hovorite.

vysvetlimvam

wreck, no pisem, ze "viacmenej". a je jednoducho faktom, ze absolutne dominantym znakom pri posudzovani zeny muzom je jej fyzicka atraktivita, to je alfa a omega pri com vsetko ostatne je v dalekom uzadi. samozrejme, ak ma zena vylozene nejake negativne vlastnosti ako hysterickost a podobne, tak je to aj negativne posudzovane, ale tomu je tak u oboch pohlavi, takze by som to neratal ako nieco vynimocne. ja tam uvadzam len naozaj dominantne a jedinecne atributy ktore su sledovane u jednotlivych pohlavi.
a mimochodom drviva vacsina atraktivnych zien, teda kvalitnych samic, egocentrickych a materialistickych jednoducho je, takze sa s tym zmier. a nevidim na tom nic zle, je to bezne aj medzi beta samicami a je mi to aj vcelku jedno

no2

Tiež si myslím, že máš z časti pravdu. Podľa mňa ide o ich príjmy, keby na to mali, tak by boli priebojnejší. Napr. takí Nemci sú zväčša oveľa sebavedomejší ako my. Američania sú hrdí na to, že sú american. A my sme na čo hrdí? Prečo v nás nikto nepestoval hrdosť a lásku k vlasti, sebavedomie? Za socializmu sme mali milovať Rusko, čiže to nám nepomohlo v tomto smere nijako. Kto je sebavedomí, tak ho ostatní udupú ako mravca.
www.youtube.com

wreck

chcem sa dorazne ohradit voci tvrdeniu, ze staci aby bola zena pekna a atraktivna a ostatne je len nepovinne plus.

pekna, atraktivna a k tomu hasteriva, egocentricka, samoluba, majetnicka, materialisticka, neverna alebo aspon dve ktorekolvek z tychto vlastnosti je na urovni 'ber si dom aj deti a vypadni do australie' a nie polutovaniahodne minus.

byt pekna a atraktivna nie je ani nutna, ani postacujuca podmienka. a pre koho ano, ten si taku zenu zasluzi.

Jebe?

No proste jeden deň s tebou flortuje a to hneď neznamená ze ta chce to keď si muž pofiltruje tak hneď sa ti musí páchať do riti každý deň teraz? + ty poznáš všetkých mužov na SVK keďže ta "slovenskí muži" sklamali?

vysvetlimvam

same stupidne dristy... to iste sa da napisat aj z pohladu muzov na zeny. ale ja vam to teda vysvetlim.
cely problem je v tom, ze kazdy chce mat niekoho lepsieho nez je on sam a kazdy chce mat z dostupneho to najlepsie.
na zeny sa kladie viacmenej jediny narok a to aby boli pekne a atraktivne, vsetko ostatne je z pohladu muzov len nepovinne plus. naroky zien na muzov su vsak daleko vacsie, patri tam okrem atraktivity ktore ma sice o trochu nizsiu dolezitost, aj naroky na "zivotaschopnost", ako schopnost presadit sa, sila, socialne schopnosti, vedomosti, zrusnosti, schopnost zarabat a zabezpecit sa, schopnost ochranit sa atd. sucet tychto vlastnosti potom urcuje hodnotu aku priradime potencialnemu partnerovi. preto ak sa stretne priemerne pekna zena s nadpriemerne atraktivnym alebo nadpriemerne zarabajucim muzom, tak sa o neho sice zaujima, chce ho ziskat, pretoze ma vyssiu hodnotu nez ona sama, ale u neho je to zas naopak - kedze ma pre neho taka zena nizsiu hodnotu tak jej nevenuje extra pozornost. mozno s nou poflirtuje ak je celkom pekna, aj by ju pretiahol keby nebolo aktualne nic lepsie, ale inak tomu nekladie velky vyznam.
vsetko je to jednoducha matematika - takych co maju vyssiu hodnotu ako ja a boli by ochotni so mnou mat vztah/pomer je vzdy menej ako tych ktori maju odomna nizsiu hodnotu a chceli by so mnou nieco mat. preto su aj z nasho pohladu ti prvi vzacnejsi a co je vzacne to chceme.
takze ak autorka temy teda tak velmi chce muza ktory o nu bude stat, musi polavit svoje naroky pretoze evidentne NEMA na to, aby ziskavala muzov s tak vysokou hodnotou vzhladom na nu, akych si hlada.

hehe1

vy zeny mate prehnane naroky... chcete aby mal kazdy chlap byt, autickom sa vyvazat, na vyletiky, dovolenky, nakupy...myslite si, ze zijeme niekde v nemecku... ten byt a auto to je u vas zaklad...no ale kolko percent chlapov si na slovensku moze dovolit platit hypoteku z nasich platov... ano, uz pocujem odpoved:"nevyhovaraj sa a snaz sa"... toto chlapi velmi dobre vidia a preto maju nazvime to komplex a tak nekomunikuju...

dsfhnj

Este by som chcela pripomenut, ze na dievcata su odmalicka kladene vyssie naroky ako na chlapcov. Musia byt mile, dobre, pekne, dobre sa ucit. Ako by to vyzeralo, keby dievca bolo horsie ako chlapec!? V zenach vychovou vstepuju, ze sa maju vydat a vzorne sa starat o rodinu. (Za neveru muza je tiez obvinovana zena.) Dalej, v spolocnosti je slobodna, nezadana zena stale povazovana za nieco menej, pricom pri chlapovi vobec nevadi, ze nema vztah.
V skole sme sa ucili o rovnosti, ale ked vyjdes von, uz to neplati. Zeny balia chlapov, aby neboli same. Inak by si ti chlapi ziadnu nenasli. Museli pockat kym ich nejaka "klofla".
Preto sa aj zeny navzajom tak ohovaraju a neznasaju, zatial co chlapi neriesia.
Viem, ze velmi zovseobecnujem, ale takychto pripadov vo svojom okoli vidim strasne vela a je to smutne.
Ospravedlnujem sa vsetkym, ktorych sa toto netyka. Kiez by vas bolo viac.

Maoam

ach, to iste robia aj muzi, ktori maju od krasavcov na mile daleko

a aj muzi inych narodnosti

je to vzdy o cloveku, jeho vyspelosti, charaktere, chrbtovej kosti, schopnosti vobec vztah mat a kope inych faktorov

nejak mam ten dojem, ze v dnesnej dobe akoby prebiehala kriza, cest vynimkam maju ludia velke vztahove problemy, komunikacne problemy, problem vydrzat, bojovat, ist za niecim cielavedome, väcsinou sa to sustredi tak na karieru, ale vo vztahoch to znacne pokulhava

skoro kazdy zije uz iba pre seba a na to, co je fakt dolezite v zivote, hladi malokto - najskor ludia, ktori kadecim presli a boli vrateni do reality a to, co maju neberu ako samozrejmost

dsfhnj

To je super, ze vsetko je nasa chyba. Dik.
A nejdem po krasavcoch. Obycajni, priemerni, ci skaredi sa spravaju presne rovnako.