Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad

kilecko

Tak co dievcata ako vam ide to chudnutie .
Ja na ranajky jablcko,mrkva,hrozienka,
Obed,rizoto so sojovymi kockami a s mrkvickou
Vecera,mrkvovy perkelt
A vela cistej vody a caj detoxikacny,a 2 kavy cez den musia byt.
Doschudnutia

kilecko

Ranajky,jogurt,musli
Obed borsc
Vecera sunka a cviklovy salat

Carey musela som ist tvrdo,stiahnut zaludok poriadne ,lebo ked som jedla normalne tak som sa vobec z vahou nehybala .Teraz samozrejme uz pridam aj masko a tak musim sa dostat pod 70kg ale musim byt disciplinovana v jedeni ,cvicit sa mi neda .Pitny rezim tak 2 litre denne .
Doschudnutia

carey

Ahojte, pekny vecer prajem :) Tak idem sa vam pochvalit, uz mam vybrate svadobne saty, joj ale mi sadli ako uliate a bola to laska na prvy pohlad som z nich nadsena, uzasne mi tvaruju postavu ziadne boky ani bruchi mi tam netrci a citim sa v nich ako ryba vo vode. Inak ja dnes v praci v pohode, uz som absolvovala jednu cast skusku na 98 % :D tak mi odlahlo a inak strava super, vazim si teraz jedlo, a cvicenie dnes bolo nejako moc narocne sila akosi nebola, ale tak co uz, snad v piatok bude lepsie. Mam na plane ze cez vikend upracem skrine a vsetko si uz roztriedam a pobalim a sup do bytiku :)
Kilecko mala by si mozno jest viac roznorodejsie jedla, nejako sa mi to tam pri tebe opakuje, viac bielkovin by som dala to kuracie, morcacie, hovadzie maso, mocarella light, ze vies robit si rozne kombinacie jedal, ja to mam inak nejake obmedzene v tom jedalnicku ale robim si to viac menej po svojom akurát dodrziavam gramy sacharidov nech to nepresiahnem za den.
Slniecnica gratulujem k dalsiemu ubytku :)

slnecnica

ahojte,
dnes sme mali v práci oslavu, tak som sa napchávala chlebíčkami:-) napriek tomu mám ďalšie kilo dolu, možno aj viac, keďže som sa vážila teraz. A som na seba hrdá, pretože bolo aj veľa koláčov, zákuskov a slaných hovadín a odolala som:-)
Zajtra budem mať už konečne normálny obed, špenát, ktorý zbožňujem

kilecko

Slaninocka ten puding mozes aj rano a vtedy by som si ho spravila s ovocim ,ale aj na veceru ale uz bez ovocia a nic k tomu uz.Inac k tomu masku by bolo vhodne jest len zeleninku bez priloh ak zemiaky tak upiect a ryzu tiez len so zeleninou dcera sa mi tu smeje ci som vyzivovy poradca jasne ,ze nie to je rada len od laika .

Ranajky,2 kiwi,1 jablko,1 mrkva a susene hrozienka nakrajane a varila som pri tom obed pre rodinu a tak som pri tom vyjedala.

Obed,hrachova polievka

Vecera,,mrkvovy perkelt struhany syr,bokolica udusena
Snazim sa dievcata ,doschudnutia

Helus

ahojte kocky.
Slaninocka ten chlebik poznam,volakedy som ho jedavala.Odkedy som na bezlepkovej tak si peciem doma chlebik.Ale ty ho mozes kludne.A na veceru uz puding nie,ked tak,tak na ranajky,ale niekdy je chut strasna.Na veceru si sprav nejaku polievku kopec zeleninky.Alebo vajcovu omeletu s karelabom,ja to mam rada,ked robievam ranne tak si to sem tam zvyknem spravit.
Kilecko ja tupolievku robievam tiez dost casto.Ja som vcera vecer po prichode z prace bola hladna jak vlcak,tak somo 23 zjedla 2 mandarinky,musela som,ja neviem,ovocie je moja droga.zazenie mi hlad,a som spokojna.dnes ranajky rozmixujem jablko+ pomaranc+ lanove semienka.obed bude cicer s kyslou kapustou+ 1 zemlicka.vcera som obsluhovala muza jednej znamej,a zvrtlo sa na chudnutie rec,a ze ztemiaky su nevhodne,treba ich uplne vylucit,ze ryza je velmi vhodna.Aj kto ma cukor+ cholesterol zvyseny,ze ma uplne vysadit zemiaky.Mate s tym niekto skusenoisti.pekny den vam dievcata.

slnecnica

ahojte, ja dnes zase rychlostrava:-) Raňajky čoko jogurt s kornšpicom a velmi velmi velmi neskorý obed syrový fornet so šunkou
Slaninocka, ja nemám príliš rada kuracie mäso, hlavne to z obchodu, ono tak divno páchne. Keď mám možnosť, kupujem domáce, ak nieje, tak radšej zjem bravčové.
A puding, podľa mňa skôr na raňajky, je to sladké, takže by ti mal dodať energiu:-) ale ako písala kilečko, buď puding alebo salámu s bryndzou, nie spolu :-)
Chlebíky z Lidla a DM poznám, chutia mi, ale radšej si pečiem vlastné pečivo a chlieb

slaninocka

Kilecko meriam 172-173 cm.

Dnes som jedla na ranajky taky ten razny chlebik z DM, maju ho aj v Lidl, tam stoji asi 70 centov + trochu ramy + syr + salama + paradajka a samozrejme kavicka :)

Obed to iste co vcera, no maso som skoro ani nezjedla, viac som mala ryze a zeleniny.

Baby co poviete na ten chlieb co jedavam? Dufam, ze viete, ktory myslim, nema ani taku konzistenciu, ako normalny chlieb, je taky tenky, dost syty a ked ho chytite, tak aj tazky. Moze sa? A tiez ako to je s bravcovym masom? Dost ho doma kupujeme a nejem to tucne, je to asi najchudsie bravcove maso, ale kuracie prsia si zas az tak casto nemozem dovolit, toto je predsalen lacnejsie.

A mate nejake skusenosti s tym pudingom? V podstate je to len skrob + laktoza, bielkovina, kedze to sladim steviou. Kedy radsej? Ranajky ci vecera?

kilecko

Tak Slaninocka TY budes isto mlada a zaujimalo by ma kolko meras ,lebo ja by som si take kila k mojej vyske nemohla dovolit .Inac ranajky mas super aj obed v poridku ,ale ta vecera puding,salama ,bryndza to nevymyslis piate cez deviate neviem nie som odbornicka ,ale na veceru bud puding ,alebo salama nie vsetko naraz.

Helus sa mi paci ako si zatocila so svojim oblecenim .
Aj ja som si povedala pred 2 rokmi STOP kupovaniu novych nadrozmernych veci ,radsej som pochudla a tym ze som si predtym vyhodila male oblecenie som si zacala kupovat nove veci aj tak super mam to aspon moderne a vzdy sa da nieco najst pekne a lacne.

Dnes na ranajky banan a kiwi
Obed super hraskova polievka ,podusila som si cibulku zaliala 1.5 litra vodou dala tam kocku zeleni.bujonu vhodila z mrazaka 0,5 kg hrachu posolila ,trosku susenej bazalky a mlete cierne korenie trosku soli a varila 25 minut ked to trochu postalo pomixovala jak som si pochutila .Ved zdravo sa stravovat je parada.
Vecera ostali mi zo vcera fliacky kapustne tak dojem.
Pitny rezim snazim sa kazdu hodinu 1 pohar vody takze vypijem tak 1.5 litra vody cez den a uz som vypila 0,5 l detox caju.
Helus mas pravdu zacalo ma to bavit zas sa odmenim dakym peknym oblecenim a topankami.
Carey na tebe tie saty budu prekrasne ved ked je super postava tak je aj lepsi vyber ,tak ti prajem prijemne skusanie a nestresuj sa v praci z usmevom to ide lahsie.
Krasny den vsetkym.
Doschudnutia

Helus

ahojte kocky.
Slaninocka vitaj medzi nami.To som sa usmiala,ked som si precitala tvoje riadky.Ja som asi 7 x mala jojo efekt.Schudla som 15 kil,super caja som bola,ale do 5-6 mesiacov som mala vsetko naspet,a tak to slo pekne dookola.Potom som sa nasrala,a zmenila stravovanie,a povedala,ze nebudem mat v satniku 2 druhy oblecenia.take co mi je dobre,a este o 2 cisla vecsie.tie velke som vyhodila,a nechala si len to co mi bolo dobre.A zrazu som si nemala co oblect,len tych par veci.Tak som bola asi 3 mesiace.A ked som mala moje telo pod kontrolou,tak som si sem tam kupila nejake oblecenie.A musim povedat,ze teraz som vytiahla take sponovky,v pase normalne na zips,ktore som nosila pred asi 10-mi rokmi.A cuduj sa svete,su mi dobre.muz ked ma videl,ze chodim z izby do chodby,tak sa pytal,kam idem,ked si robim prehliadku.Takze ked budes mat chut,a bude to silne,tak si daj kusok,a ostatne odloz.Alebo nic nemat doma,a ked pride kriza,tak jablcko si daj.Je to lepsie,ako sladkosti.
Carey super drzim palceky,pri vybere siat.
Kilecko ty si musela,chytit druhy dych ,ked ides jak gula.
Carey este otazka,ty jedavas niekedy aj zemiaky?minule bolo nieco v telke,ze ryza rychlo zdvihne cukor v krvi,a aj rychlo klesne,ze lepsie su zemiaky.Sama neviem,ako to vobec je.viem ze sa odporuca ryza,v znizovani vahy,a nie zemiaky.Moj jedalnicek ranajky 1 banan,aj s nim som sa delila s vnuckou,miluje banany,a vzdy si ho delime.ona ma 15mesiacom,a vzdy ked pridem tak krici BABA.Potom som zjedla 2 pomarance,obed-kuracie sote+1 zemlicka,olovrant karelab,a vecera zeneinova polievka s cicerom o 20 v praci.A teraz pijem este caj bylinkovy.A zajtra ranajky ovocie jablka,a obed neviem,lebo musim ist do prace o 2 hodiny skorej.este to netusim.Ale veceru urcite polievku budem mat.