ako casto menite postelne pradlo??? diky
Obliecky
inga89
ahoj, my mame doma bavlnene obliecky ktore som kupovala pred asi rokom, mozno to je uz aj dlhsie co ich mame a stale som s nimi rovnako spokojna. Vobec sa nezozmolkovali a normalne ich perem aj v pracke. Ak by si mala zaujem mozem ti poskytnut viac info o nich a o tom kde som ich kupila :-)
tak byt tebou by som sa urcite popozerala po bavlnenom postelnom pradle..
Mohli by ste mi poradit ake kupit postelne pradlo aby bolo kvalitne, nezozmolkalo sa hned pri prvom prani a podobne veci? Dakujem za kazdu jednu radu :-)
Súhlasím s wreckom - podľa toho, čo sa v posteli deje. Osobne mám veľmi rada, čisté voňavé posteľné prádlo, hneď sa aj lepšie spí.
Ak súložíš s partnerom, tak aspoň plachtu meniť častejšie :), ak je človek chorý a potí sa, rovnako meniť častejšie.
Ale v normálnom stave, bez spomínaných situácií stačí raz za 2 týždne.
milá téma, aj mňa toto inak celkom zaujíma :)
ešte keď som bývala doma s maminou a bratmi, tak som posteľné prezliekala každý mesiac, v lete aj každé dva-tri týždne...
už vyše roka bývam s priateľom a teraz ich prezliekam cca raz za 6 týždňov, a to preto, že trikrát do týždňa spávame mimo...
podla toho co vsetko sa v posteli odohrava, ako casto sa pouziva, v com sa spi a ci vobec v niecom, ci v nej spava jeden alebo dvaja atd.
raz za 2-3 tyzdne, niekedy az 4.