Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Obliecky

zdencula

inga89

ahoj, my mame doma bavlnene obliecky ktore som kupovala pred asi rokom, mozno to je uz aj dlhsie co ich mame a stale som s nimi rovnako spokojna. Vobec sa nezozmolkovali a normalne ich perem aj v pracke. Ak by si mala zaujem mozem ti poskytnut viac info o nich a o tom kde som ich kupila :-)

inga89

Mohli by ste mi poradit ake kupit postelne pradlo aby bolo kvalitne, nezozmolkalo sa hned pri prvom prani a podobne veci? Dakujem za kazdu jednu radu :-)

Slobodna

Súhlasím s wreckom - podľa toho, čo sa v posteli deje. Osobne mám veľmi rada, čisté voňavé posteľné prádlo, hneď sa aj lepšie spí.
Ak súložíš s partnerom, tak aspoň plachtu meniť častejšie :), ak je človek chorý a potí sa, rovnako meniť častejšie.
Ale v normálnom stave, bez spomínaných situácií stačí raz za 2 týždne.

ewelin2828

milá téma, aj mňa toto inak celkom zaujíma :)
ešte keď som bývala doma s maminou a bratmi, tak som posteľné prezliekala každý mesiac, v lete aj každé dva-tri týždne...
už vyše roka bývam s priateľom a teraz ich prezliekam cca raz za 6 týždňov, a to preto, že trikrát do týždňa spávame mimo...

wreck

podla toho co vsetko sa v posteli odohrava, ako casto sa pouziva, v com sa spi a ci vobec v niecom, ci v nej spava jeden alebo dvaja atd.

raz za 2-3 tyzdne, niekedy az 4.