ako casto menite postelne pradlo??? diky
Obliecky
a vsetky obliecky tam maju iba na zips? ci musim pozerat to zapinanie kde ake je? a prosim ta ako dlho trvalo pokial ti ich dorucili?
juj prepac tu cenu som ti zabudla napisat, moja hlava derava:-) Dufam ze ta neodradi ta cena lebo ja som si vybrala fakt tie najkvalitnejsie obliecky a stali ma 49,90. A jasne ze tam je aj obliecka na paplon a aj na vankus, vsak ako vsade :-)
Zdencula
Mohla by si mi ešte tú cenu napísať? Koľko stáli?
To som ani nevedela ze na tej stranke sa daju kupit aj obliecky, co tam este take maju? Maju tam aj plachty?
takze babulky k tym oblieckam :-) Doma mam obliecky zo 100% bavlny, co sa tyka toho zapinania tak ja som vyslovene hladala obliecky ktore su na zips, je to jednoduchsie a tie na gombiky vobec nemam rada. Takze moje su na zips. A kupila som ich, teda ja som ich objednavala z internetu a zo stranky grasshopper.
chcela by som vediet ake su to obliecky, ci zo 100% bavlny alebo nejaka kombinacia, ci na zips alebo na gombiky sa zapinaju a posledna otazka a asi aj ta najdolezitejsia je ze kde si ich kupila, dakujem :-)
Zdencula
Ak by si mohla aj mne napísať kde si kúpila tie kvalitné obliečky bola by som rada. A ešte ak by som ťa mohla poprosiť aj o ich cenu, ďakujem ;-)
Ochotna som ale mohla by si mi napisat co by ta zaujimalo :-)
Ochotna som ale mohla by si mi napisat co by ta zaujimalo :-)
Ak by si bola ochotna tak by som bola rada keby si mi poskytla viacej info o tych oblieckach :-)