Obliecky

inga89

a vsetky obliecky tam maju iba na zips? ci musim pozerat to zapinanie kde ake je? a prosim ta ako dlho trvalo pokial ti ich dorucili?

zdencula

juj prepac tu cenu som ti zabudla napisat, moja hlava derava:-) Dufam ze ta neodradi ta cena lebo ja som si vybrala fakt tie najkvalitnejsie obliecky a stali ma 49,90. A jasne ze tam je aj obliecka na paplon a aj na vankus, vsak ako vsade :-)

zdencula

takze babulky k tym oblieckam :-) Doma mam obliecky zo 100% bavlny, co sa tyka toho zapinania tak ja som vyslovene hladala obliecky ktore su na zips, je to jednoduchsie a tie na gombiky vobec nemam rada. Takze moje su na zips. A kupila som ich, teda ja som ich objednavala z internetu a zo stranky grasshopper.

inga89

chcela by som vediet ake su to obliecky, ci zo 100% bavlny alebo nejaka kombinacia, ci na zips alebo na gombiky sa zapinaju a posledna otazka a asi aj ta najdolezitejsia je ze kde si ich kupila, dakujem :-)

vierocka66

Zdencula

Ak by si mohla aj mne napísať kde si kúpila tie kvalitné obliečky bola by som rada. A ešte ak by som ťa mohla poprosiť aj o ich cenu, ďakujem ;-)