Dcéra na drogách

Príspevok v téme: Dcéra na drogách
mona111

Neviem, ako zacat, ani vlastne neviem, preco sem pisem. Nepotrebujem uz rady, na tie je uz neskoro, ale asi to potrebujem dostat zo seba von.

Mam dceru, o dva mesiace bude mat 15. Dnes som pochopila, CO su vlastne drogy. Najhorsie je, zo som to zbadala prave na nej.
Uz som dnes vela plakala, ale oddnes nemam pocit hnevu, uz sa len bojim a stale som v soku. Ale hlavne ma to velmi bolí.
Ten pohlad na nu, to, co sa dnes odohralo, to, co sa s nou stalo... kto nezazil, nepochopi.

Pohlad na vlastne dieťa, ktoré sa nahodou po tyzdni nezvestnosti objavi v meste pri vasom aute, vyzera ako posledna nafetovana kurva, to je nieco hrozne. Nikdy sa mi ten obraz nevymaze z hlavy, kaslem na to, ze mi to ubralo sto rokov zivota, ale ten hrozny pocit bezmocnosti a zlyhania... to si nikdy neodpustim.
Ako sa to mohlo stat? Ako jedna mater dokaze nechat klesnut svoje dieťa tak hlboko? Nepochopim to, nenavidim sa. Ale o moje pocity nejde. Ide len a len o nu. A ja sa o nu velmi bojím.

A mam chut vrazdit. Ist a vystrielat vsetkych tych dospelych ludi, ktorí ponukli decku drogu a udrzuju ho na nej.

vebe

Tazko sa mi to cita a uplne sa vzivam do tvojich pocitov bezmocnosti. Najstrasnejsi pocit je, ked sa clovek citi bezmocny. Rodic ale nikdy nesmie ukazat, ze je bezmocny, rodic musi byt vzdy ten co ma niekde nejake riesenie. Je velmi tazke radit. Pohladaj pribehy ludi, co sami presli drogovym peklom a tiez tych co boli surodenci alebo rodicia zavislych. Oni opisuju cim presli, pisu o svojich chybach, ktore s dobym umyslom urobili a casto je tam aj cesta, ako z toho von. Musis prejst fazou vycitiek svedomia, ale nemozes sa donekoncne obvinovat, lebo to by ti uberalo na sile a nevedela by si hladat riesenia. Hovori sa, ze zavisly musi padnut na uplne dno, prezit to a az potom sa moze z toho dostat. V pripade svojej dcery si to ale sama neviem predstavit

5.5 elsa

mona 111 tak dobre že si to uvedomuješ ale neskoro je na výčitky treba sa s ňou porozprávať čo ju k tomu viedlo či ju niekto ovplyvnil aby s tým začala kto a asi na tie terapie protidrogové aby sa to už v budúcnosti neopakovalo v tebe musí mať oporu,istotu aby ju zasa nehľadala inde