Končím

Príspevok v téme: Končím
Idontgivea..

Možno už dnes alebo zajtra, či inokedy, ale som rozhodnutý. Chcem zomrieť. Som znechutený zo života. Šikana v mladosti, žena, ktorú milujem, sa vydala za iného, nevychádzam s rodinou, na nič práca, osamelosť..A tak len hádžem do seba lieky, aby som prežil ďalší deň...budúcnosť žiadna...

Súvisiaci obsah

Matej

Vážený prispievateľ diskusného fóra ZDRAVIE.sk.

Vami publikovaný príspevok na tomto diskusnom fóre obsahuje formulácie, ktoré je možné z pohľadu prevádzkovateľa portálu ZDRAVIE.sk považovať za informácie závažného, život ohrozujúceho charakteru. Na základe uvedeného si Vás dovoľujeme požiadať o zaslanie Vašich kontaktných údajov administrátorovi tohto diskusného fóra na adresu info@zdravie.sk , aby sme Vám mohli sprostredkovať poskytnutie odbornej pomoci.

V prípade, že nám svoje údaje neposkytnete, sme oprávnení na základe vyhodnotenia obsahu Vášho príspevku pristúpiť ku krokom, ktoré povedú k Vašej identifikácii a následnému zabezpečeniu odbornej pomoci.

Veľmi pekne ďakujeme za pochopenie.
Redakcia ZDRAVIE.sk

Janek.C

Kludne ma mozes kontaktovat emailom. Prezivam nieco podobne. Tiez vidim casto zivot v ciernych farbach. Navstevoval som aj psychologa. Kludne ma kontaktuj, pokecame ak chces.

Rebeka. Ra

ak chcete napíšte mi váš príbeh na email. Zaoberám sa homeopatiou a možno vám viem pomôcť. (samozrejme zadarmo :) )
Rebeka

Idontgivea..

Príjemných chvíl som zažil veľmi veľmi málo. Prežil som si veľa zlého, veľa stresu, čo sa na mne aj podpísalo. Cítim sa vyhorený, väčšinou som nervózny, nepokojný, naštvaný, smutný, na dne. Jediné, čo mi dáva silu, je myšlienka, že už to tu o chvíľu ukončím. Všetko sa to odráža aj na vzťahoch s ľuďmi. Vyčítajú mi napríklad, že sa neusmievam...Tak keď neni dôvod...
A keď toto je len tá "stredná úroveň" a peklo ma ešte len čaká, tak aký to má zmysel žiť? Len trpieť, bojovať, zatínať zuby v tomto nezmyselnom živote.
Ja som sa na svet nepýtal. Nikam nepatrím, nikde nezapadám, mám pocit, že som tu omylom.
Keď sa zabijem, nikto si ani nevšimne, že tu nie som...

118126422551

Moja rovnica radosti (z dlhodobeho hladiska):

r = (3*p + v)/d + o

r - radost zo zivota
p - praca vynalozena na svoje sny & potreby druhych ludi
v - vysledky ktore sme dosiahli
d - danosti fyzicke a mentalne vyjadrene vzhladom na potencialny uzitok, konstanta, d>0
o - polarita, o = z - g; z,g, >= 0
z - pozivitivnost, mnozstvo sustredenia sa na pozitivne prvky zivota
g - negativnost, mnozstvo sustredenia sa na negativne prvky zivota & mnozstvo zavisti (resp. porovnavanie sa s ostatnymi)

r,p,v,d,o - realne cisla

=> si tym stastnejsi cim viac pracujes na sebe a pre druhych, cim mas viac vysledkov, cim menej danosti a cim vyssiu kladnu polaritu. praca sama o sebe ma 3 krat vacsi vyznam ako dosiahnute vysledky. vsetky premenne mozes ovplyvnit okrem danosti, tie su konstantne.

---------
dolezite je teda vediet pracovat na sebe a pre druhych (time management, priority, efektivita, relax, pristupy, zrucnosti (napr. aj komunikacne), strategia,...) a schopnost posudzovat svet objektivne ale mat na zretely predovsetkym jeho pozitivne stranky, venovat im maximalnu pozornost a naplno ich prezivat. toto vsetko su uz ale dalsie kapitoly v knihe o stastnom zivote...:)

no2

Vieš, ja ti to poviem trochu inak, nevieš si ani v nočnej more predstaviť, aký dokáže byť život zlý, možno by si sa počas takej nočnej mory posral aj pocikal súčasne.
Ja nehovorím o nočných morách, ale o živote.
Tvoje utrpenie by som hodnotil, že si ešte na strednej úrovni. Ešte si nezažil peklo.
Čo keď spáchaš samovraždu a skončíš v pekle? Alebo sa narodíš v ďalšom pojebanom živote, kde bude zase to isté?
Ak sa máš fakt rád, tak sa vyjeb na samovraždu.

RNG

Prestan do seba hadzat skodlive lieky, vytyc si nove ciele a najdi novych znamych a kamaratov.
Niet nic horsdieho v zivote, ako sa sam seba zakopat uz dopredu.
Zivot je dlhy, pre tych co si ho vazia, a prinasa aj problemy aj radosti, co sa nedaju predvidat, ale je to zmes roznych, a je ich hromada. Pripravit sa o ne je hlupost lebo je medzi nimi aj hromada velmi prijemnych. Ber to ako rad od stareho skuseneho pana, co ich preskakal hromady, ovela viac, nez bezni ludia.
A napriek aj mnohym neprijemnym by som sa retrospektivne nedal pripravit ani o minutu zivota.