Zmrazovanie ranky na krčku maternice

LAbarborita

Ahojte ja som bola na zmrazeni asi 4 dni do zadu,mala som strasne bolesti dva dni bolo mi nevolno,dr. poveal aby som 10 minut kym pojde po zakroku vytok nemala pohl. styk co som aj dodrzala ale pred malou chvilou som sa sprchovala a vysla zo mna biela hrudka velkostou asi tak cca 2cm konzistencia je take gumene a je v tom aj krv vobec neviem co to je a dost sa bojim nevie niekto co to moze byt?

akynka

dobry den...mam 18 rokov a chcem vas poprosit o radu...dnes som bola u gynekologa a povedal mi ze mam ranku a na krcku materanice... starsne sa bojim a newiem ci je to vazne al bo nie,??a poprosila by som vas ze ktore tym preslia a mali to a to ci by mi poradili...dakuem vamvsetky m za odpovede..
moja adresa na ktoru mi piste je:radka.radka@pokec.sk

konzolka

Dobry den,chcem sa opytat pred 11 dnami som bola na zmrazovani,a este stale mam vytok,je tak trochu zltkastya ma taky cudny zapach ..ci je to v poriadku alebo nie,..a teraz ku koncu mam tam trochu aj krv,ale menzes mi ma prist az na druhy tyzden.prosim o radu.dakujem.

silaii

zdravím Vás, čo sa týka toho zmrazovania ranky bola som na tom necelé dva týždne do zadu a myslím, že aspoň v mojom prípade to bolo zbytočné, ani som sa nenazdala a už mám mikózu ako hrom, myslela som, že po tomto zákroku budem mať konečne pokoj ale mýlila som sa a nerobím nič iné ako lietanie po doktoroch... ak máte dáku radu hoci akú dajte vedieť ďakujem
poprípade aj na mail silaii@azet.sk

333lenka333

no aloe poznam ale first nemam ale pocula som ze je to dobre takmer na vsetko. A co sa tyka toho zmrazovania lekarka vravela ze zapal by mal ist prec ale ze sa o to treba starat aby sa nevratil...
Ivka1 = mam 18 a rada by som si nechala poradit a vediet viac... budem rada ak mi napises mail: sharky15@zoznam.sk

ifka

ranka na krcku maternice je dosledok zapalov a infekcii,ktore sa tam dostali pohlavnym stykom.zmrazovanie vas problem vyriesi len na kratky cas,ak vobec.zmrazovanie nelieci.pri takychto problemoch sa vzdy!!!musi liecit aj partner.pokial nemate staleho a verneho partnera,je vasa snaha o vyliecenie zbytocna.nainfikovat vas mohol aj predchadzajuci partner.

mysicka21

Ahojcek,ja mam tiez vytok,je ho strasne vela,je priezracny skoro ako voda a nezapacha.Co to je? Myslite ze tiez mozem mat ranku na maternici?Tiez mam vyskusat aloe?Nemam moznost ist ku gynekologovi lebo som v zahranici a domov idem az za 4 mesiace :( inak nemmam ho stale ale hlavne tak tyzden po menzese az do tyzdna pred nim :( dost to vadi niekedy mi tecie po nohach :(

Ivka 1

Koľko máš rokov?
Ranka na krčku maternice je ložiskom rôznych infekcií a zápalov maternice.
Takže nastriekať na tampón First,nechať pôsobiť 15 - 20 min.Potom aplikovať do pošvy želé z Aloe . To by som odporúčala robiť 2x denne a dobré by bolo užívať aj Lýcium.Viac Ti napíšem na maile.Napíš ak máš záujem o viac informácií.