Ako prinútiť svoju partnerku k častejšiemu sexu. Snažím sa o všeliake "finty", ale vždy to skončí iba tak, že to mame raz za týždeň. Priteľka je spokojná po sexe, vždy ma orgazmus, ale častejšie chuť na to nie. Obaja mame okolo tridsiatky.
Chut na sex
iste, iste, je to tak:)
no ale ked nemas sex tak si neni taka stastna ako s nim..
slusny_muz, vieš, šťastie nevidím v sexe. Sex je iba doplnkom niečoho tak krásneho, ako je láska. A ten sexík, ten to len všetko robí ešte krajšie.
ale ja verím veronička, že ty si normálna, raz som mala takú kámošku, joj, i som sa pobavila, kde tá ma všade volala, i do trojky a tak, ja som sa zmohla jedine na smiech, táááááákže, pre mňa si vysoko normálna, fakt:)
prepac veronika nechcel som sa dotknut...len som sa pytal...dufam, ze najdes takeho muza a aby si bola stasta...
katty trosku kvapka..ale tak prijemne..:-))
no hej? ale čoho viacero? zajačikov alebo autobusov? alebo mi začína kapkať na karbit, neeeeeeeeeeeeee?
slusny_muz, Ty žartuješ. Som úplne normálna žena, a to že mám chuť, neviem, som stále hladná :-))
aha 10 min ubehlo....
katty ved ked si predstavim...ze by niekam isli na vylet v autobuse a kazdych 10 min sex...ze bude tazke najst taku masinu...jedine riesenie je ich mat viacero