Ako prinútiť svoju partnerku k častejšiemu sexu. Snažím sa o všeliake "finty", ale vždy to skončí iba tak, že to mame raz za týždeň. Priteľka je spokojná po sexe, vždy ma orgazmus, ale častejšie chuť na to nie. Obaja mame okolo tridsiatky.
Chut na sex
To tuším žartujete. Ja mám 40, a milovala by som sa stále. Och
Katty 19..--..más pravdu!!!!!!
ja by som nadviazala tuto na ZuziP. a čo tak, dať si škrabošku zajačika, neviem, na mňa by to malo záber, určite:)))))) a ešte aj s tými trenslíkmi a s tou hrčkou na zadku;
no neviem, maxim, viac sa smejte, skúste zmeniť toto:)
maxim nenut ju do nicoho, to by bolo este horsie, ja mam podobny problem, za posledny mesiac som sa s priatelom milivala len 3 krat a to je hadame ste menej ako keby sme mali 50 rokov:-( no strasne s tymi nasimi polovickami.
Ale skus si kupit neake pradielko, nemusia len zeny kupovat pradlo, dostat aj pre chlapov peknucke veci, skus behnut do erotic shopu a nieco tam kup, neverim, ze priatelka odola a nevyskusate spolu nove veci:-)
ano skus ju nieako zlakat,var vyzleceny,umyvaj riad vyzleceny...mozno ju to preberie a bude mat chut
...hlavne ju nesmies nutit. Vymysli to tak, aby si myslela, ze to ona sama chce. Zaviaz jej satkou oci, vyzlec ju, ale sam ostan uplne obleceny a pod.