Ako prinútiť svoju partnerku k častejšiemu sexu. Snažím sa o všeliake "finty", ale vždy to skončí iba tak, že to mame raz za týždeň. Priteľka je spokojná po sexe, vždy ma orgazmus, ale častejšie chuť na to nie. Obaja mame okolo tridsiatky.
Chut na sex
priklanam sa k tvrdeniu od "predristaneho", avsak s malinkou upravou, ak je niekto "hormonalne naladeny" na sex 1x tyzdennde, neznamena, ze je to komplexne, moze to byt iba u Teba, popritom so svojim byvalim/buducim mohla/moze mat sex 2x denne>>a ak je to fakt dlhodobo, nepomoze ani ruze, vino, drahe sperky,pristup ku kreditke a ine ceny z vykladu koleso stastia. dokonca ani cukrovinky cierny princ. Moze sa Ti podarit vymackat z nej vikend plny sexu, ale nasledujuci tyzden bude zase suchy...mam s tym nejaku tu skusenost, a i preto si myslim, ze je nelogicke mat zivotne kriedo "sex po svadbe"..proste najdi si sebe rovnu..
ja by som na tvojom mieste tu ponuku juviky vyuzil:))
raz za tyzden? to je doslova tragedia. prepac, ale ja by som v takom vztahu nevydrzal... a finty? niekedy pomozu (typu romantickemu vecera a vino ako overtura, typu skusavemu rychla action bez otazok v parku, typu paris hilton nove ferrrari)... ale ak to babe dlhodobo staci raz za tyzden, asi je tak "hormonalne naladena" a s tym vela nespravis...
ahoj, kto tu???
maxim ja rada nahradim tvoju priatelku :P
Ahoj. Kto sem dnes napise volaco???
kto tu dnes???
hm, nechapem, ale nevadi. Asi si to zle napisala Katty19-a. Krasny vecer Ti prajem, ahoj.
asi pre maxima; len on vie, že pre neho to nebolo, a viem to aj ja, ostatný sa nájde sám
Katty19 pre koho to bolo???