Chytá ma depka že aj tento rok budem zase sama na silvestra, max. doma s rodičmi lebo všetky kamarátky ho trávia s frajermi niekde na chatách a ja priatela nemám a žiadne partie sa už nekonajú u nás, som na dedine a je mi z toho strašne blbo, cítim sa sama ešte viac ako po celý rok. Je tu niekto taký?...ešte ten hrozný pocit že nový rok zacínať zase sama...
3 rok sama na Silvestra
pre mna je to obycajny den ako kazdy iny jam mam 22 a som uplne sam po cely rok a to aj bez rodicov a priatelov a uz je to par rokov takze si na tom este dost dobre ja mat take problemy tak skacem od radosti
youknow. , poď vedľa ku mne k nespáčom, nech to tu nezaspamujeme :)
jasne... ze pozitivne :P zije a este aj v dobrej nalade? ako sa dari? :)
youknow., jasnačka, ojka žije a v noci "nikdy" nespí :-)) čochvíľa bude už aj piate výročie, mi tak teraz napadlo :)
ehm, ešte teraz mi prebleslo hlavou, že dúfam, že to tvoje zvolanie boloo radostného rázu :D
OJKA! ty zijes ????
ojka, zial, mnohi vnimaju cas traveny s rodinou ako hanbu, ze nie su cool, ked ho netravia s kamaratmi..
az neskor si uvedomia, ze kamaratov ma clovek viacerych, mozu do zivota prist aj odist, ale rodina je len jedna..
kikarika, ja som to myslela obrazne ;) ja nikomu neodopieram jeho osobné šťastia....kebych bolo len na mne, tak by som každému dopriala, aby bol s tým koho má rad, každý deň, a nielen na Silvestra....
ojka
nikto tu nehovorí o tragédii, pretože radšej prežijem každý silvester s mamou, než by som mala byť úplne sama....ide len o to, že lonely má z toho zmiešané pocity a celkom dobre ju chápem, pretože aj mne chýba prežiť silvestra napríklad s milujúcim partnerom....každý človek po niečom/niekom túži a keď má každý rok stále to isté "na tanieri", tak si pomaly uvedomí, čo mu tak strašne chýba...veď predsa každý má právo aj na svoj súkromný život s partnerom/partnerkou
stále nechápem, čo je na tom takého tragického prežiť tento deň doma s rodinou :) časom si uvedomíte, aké sú tie chvíle vzácne.... a nemusí sa jednať len o Silvestra....
A preco sa citis sama? Je to preto, ze nemas priatela, alebo preto, ze si "len" s rodicmi?
Ja travim Silvester sam. Nepotrebujem byt niekde v bare/na namesti, kde je milion ludi, nevidim dovod ani oslavovat nieco take ako koniec roka. Radsej premyslam o tom, co by som chcel dalsi rok zazit, spravit, co som nestihol atd.