Drazdenie konecnika u muza - je to normalne?-sex

mildo777

Babám, mne sa riming nepáči a ani neviem či by to robil alebo chcel.
Ale zato sa mi páči keď mi strčí vibrátor do zadku, vždy a urobím a potom si ma zoberie strap onom je to super a vzdycham pritom ako stetka.
Podľa vás som tiež bi.

wreck

didiana27, ty sa neporovnavaj so ziadnymi kamaratkami. co sa deje vo vasej spalni je len medzi vami. konkretne tato praktika (tzv. rimming) je zriedkava. pravdaze na to nedostanes odozvu, ked sa opytas vo svojom okoli. je len na vas dvoch ako si dohodnete pravidla a hranice, za ktore nechcete ist. je urcite potrebne brat do uvahy aj zdravotne hladisko. v tomto smere su daleko horsie praktiky, ktore su vsak este okrajovejsie. mas len minimalnu sancu ich s niekym znamym prebrat.

ja som ti chcel potvrdit, ze hoci to vyzaduje, nemusi byt bi ani homos. sam to rad nemam, zato ma nesmierne laka robit to zene, najma ked ona sama o to stoji.

didiana27

No je zvlastne, ze to po mne chce, on pritom oralny sex nepraktizuje...
Mna skor zmiatlo to,ze som v ziovte nemala partnera, co by to odo mna vyzadoval, pytala som sa kamaratok aj tie ostali zarazene....ako fakt nechapem kam to speje, ja by som mu dala aj posledne, ale toto mi pride "divne"
Nechem to robit a nechem ani aby to on robil mne, ( on sa o tom ani nepokusa) myslim, ze sam by take nieco ani robit nemohol ...tak som dost z toho zneistena, lebo vyzera, ze si na tom dost zaklada...bez toho to nie je ono...tak chcela som pocut nejake nazory chlapov, ci to maju aj oni radi, ci moj nie je nahodou bisexual....ale okrem wrecka sa asi ziaden chlap neozval, ze to je normalne....

bambus

didiana nieje to normálne. Neznamená to že je gay či bi. Nemusí byť ale ako tu už na fóre viacero báb spomínalo dnešní muži či mladí či starí sú už závislí na porne a berú si mnohokrát z neho príklad. To čo sa však praktikuje v porne a zobrazuje nemá nič spoločné so zdravým rozumom. Napr. taký anál či orál hlboko do hrdla. Nieje to normálne a tiež k tomu patrí aj lízanie ritného otvoru. Sú to zvrátené túžby zvrátených režisérov týchto porno vídei. Taký anál či lízanie ritného otvoru určite nepraktikovali naší starí rodičia ani rodičia ktorí dnes majú nad 60 rokov. Ani vo sne im také niečo zvrhlé nenapadlo. Ale dnešní muži odchovaní na porne si však berú z toho príklad a chcú nás presvedčiť že je to v poriadku a nič nechutné natom nieje. Oni nás budú čochvíľa presviedčať že aj sex s 10 ročnou je ok alebo s takým oslíkom je sex ok.
Nedaj si zbalamutiť hlavu svojím partnerom. Len si prečítaj príspevky od šesťčíslia a človeka až zamrazí ak si predstavíš že lížeš tú oblasť kde tie potvory sú. Toto robia zvieratá, my ľudia nie ak máme určitú úroveň správania. A to je že sme viac ako zvieratá.

bambus

wreck kto tu zavádza si ty nie šesťčíslie. Ona píše pravdu keďže ja tiež mám nejaké tie vedomosti z medicíny môžem len pritakávať na príspevky od šesťčíslia. AK sú tie baktérie a to ostatné len v črevách a v okolí riťky a sú v normálnom pomere tak sa nič nedeje patria tam a má ich každý ale ak si ich dostaneš do ústnej dutiny lízaním tak ti ani 50% vodka nepomôže.

654789

wreck kedze nemas vôbec ani najmensie vedomosti o prenose a skodlivosti bakterii a virusov tak mam s tebou zlutovanie a pre tvoju informaciu ti tu davam zoznam bakterii ktore osidluju crevnu sliznicu a okolie konecnika. Vacsinu z nich ma kazdy clovek v crevach lebo su jeho sucastou, problem vsak nastava ak sa dostavaju mimo tejto sliznice a osidlia oblast posvy, mocoveho mechuru ci ustnej dutiny. Vtedy vedia narobit velku paseku drahy wreck. O tom ty nemas ani len tusenia kedze predpokladam ze nemas medicinske vzdelanie. Tak napr.
stapfyloccocus aureus-zlaty stafylokok, streptoccocus pyogenes, escherichia coli, klebsiely, proteus, enterobacter, peptoccocci, bacteroides fragilis, clostridium perfugens, staphyloccocus epidermis a fecalis. Vela z nich sa normalne nachadza v crevach a v okoli ritného otvoru ale ak sa ti dostanu do ustnej dudity, hltana, prinosnych dutin, zaludka ci pluc tak mas o zabavu postarane chlapce. A to nehorim ze v crevach a v okoli ritného otvoru mas aj pritomne plesne a kvasinky, a niektori ludia aj ked o tom nevedia, najma ti co maju male deti ci chovaju nejake domace alebo hospodarske zvierata tak maju v sebe mnohokrát aj pritomne pasomnice, mrle, skrkavky atd. A wreck toho ze sa pre lizanim necijej riti osprchujes ty alebo tvoja frajerka tak ani vtedy sa len tak nezbavis tych zvieratiek. To by sisi musel rit vydenzifikovat aspon dvoma dezinf. pripravkami a ber na vedomie ze dnes je uz vela bakterii na dezinf. pripravky dost odolna. Obycajne osprchovanie ti nepomoze. Preto sa aj male deticky uci v skolkach ze po potrebe dokladne umyt ruky.
Tieto bakterie co som ti tu popisala sposobuju ak sa premnozia v crevach hnacky a bolesti brucha. Ale ak sa dostanu mimo tuto crevnu oblast tak sposobuju infekcie ustnej dutiny, nosohltana, hltana, pluc, prinosnych dutin, ucha, abcesy v týchto oblastiach, hnisave anginy, vracanie, bolesti zaludka, infekcie koze. Niektore produkuju aj endotoxin ktory sposobuje septicky sok a otravu krvi. A to som tu nepisala co mozu vsetko sposobit v mocovopohlavnom systeme wreck a to len preto lebo sa bavime o lizani analu.
Takze este stale si ochotny obhajovat svoju teoriu?

Slobodna

Wreck - postupnosť je vždy takáto - orál, normálny sex s vagínou a nakoniec anál - a je to z jedného jediného dôvodu - že keď toto poradie akokoľvek prehádžeš, nastane čoro-moro s baktériami. To nie je z mojej sexuálnej praxe ale podľa odporúčaní gynekológov.

wreck

netrep tu sprostosti a nezavadzaj verejnost, sestcislie. cele telo vratane ust je posiate neviditelnymi bakteriami. preto sa umyvame, aby sme brzdili ich rozmnozovanie. ja tu slecnu nenavadzam na ziadny scat. pri dodrzani uplne elementarnych hygienickych pravidiel nikomu pri tejto praktike nic nehrozi. bakterie zdravy imunitny system nijako neohrozuju, pokial sa nepremnozia.

a zdravym rozumom by som sa velmi neosival. tym sa mozes riadit pri vybere bankoveho produktu. pri snahe potesit svoju milovanu partnerku sa zapajaju celkom ine mozgove centra. skoda, ze u teba sa zapojilo prave to, ktore ta donutilo napisat taky neuveritelne mrchavy prispevok. ;)

654789

otvor konecnika je posiaty hromadou nevididelnych bakterii, plesni a virusov. Ved stolica je to co vylucujes a zober si ako smrdi ked ju vylucis von. V crevach ti to kvasi a hnije a preto tak smrdi lebo su to vykaly. Toto chces lizat? Nebude ti potomodporne bozkavat sa na usta ked si ho lizala ty alebo on tvoj otvor konecnika? Niesi zviera aby si to robila. Su to zvrhle chytky muzov z pozerania porna. Nerob to. Nedaj sa vydierat od neho. Je to proti zdravemu rozuumu. A wrecka si nevsimaj on tu casto takeho ohavnosti zvrhle popisuje takze z neho si neber priklad. Ver svojmu rozumu ze je to nieco nenormalne. Lizat rit druhemu z kadial kadi stolicu. FUUuuuj Ohrozujes sa na zdravi svojom. Ani mu nedovol aby on tebe lizal rit ved v ustach bude mat tie bacily a nakazi ta bozkavanim.