Feriha - naozaj zomrie?

Príspevok v téme: Feriha - naozaj zomrie?
Lucik3

Videla som na nete poslednú časť, vraj zomrie a sú ďalšie série kde je s inou..a je aj tretia a neviete ako to je s Ferihou? či budú spolu alebo nie? Dosť to teraz pozerám, je to dobrý seriál a toto ma šokovalo...som z toho smutná že to tak blbo natočili..viete niekto ako to skončí?? alebo link kde sú dalšie časti..lebo sa na youtube neviem dopátrať..:D vďaka

Feriha

Dobrý deň :) dočítala som sa že maju byť 3 serie Ferihy. Neviem či je to pravda. Prosím ak niekto videl nejakú novú čast tak kde ? Lebo ja sťahujem čati z Uložto a tam nie je nič...a tiež som sa pozrela na Zkouknito a tam tiež su len časti 1.serie .

bestia

tri mesiace po smrti ferihi sa emirov otec zastreli a emirovy ostanu len dlhy -po smrti ferihi zomiera aj emir 10 mesiacov po jej smrti !

addriana

Dobrý den, mohu se zeptat zda-li někdo nevíte jak je to tedy se seriálem Feriha, jestli je Emirova cesta pokračuje a zda je možné tyto díly shlédnout někde na internetu?? Dočetla jsem se v komentářích různé informace, že feriha neumřela a je v komatě, ale pak se vrátí a zabrání svatbě Emira s Gunes. Ted nevím jestli to byly jen nějaké úvahy nebo skutečnost seriálu. Nikde to nemohu najít.

lilinka.7.8

Prečo takto skončil seeriál? nebude pokračovanie emirovej cesty? guneš je asi tehotná s emirom a ony to takto stopnú? neexistuju niekde na internete pokračovacie časti? :O :O

fifika

Stale len pisete dokola to iste ze feriha zije....ale mna ken jedno zaujina preco nenapisete aj pre nas ostatne kde si to mame pozriet bola by som vam velmi vdacna ..som strasne zvedava ci mi niekto stych dievcat ktore tu tak otom vypisovali odpisu......dakujem mocccc

Natyremelisu

Jen docela dost dobře nechápu,proč to dali do televize,když to nemají dotočené a kdoví jestli to někdy dotočí o čmž pochybuji.

Natyremelisu

Meliso jinak zdali to dotočí,tak počítám s tím,že to bude v první řadě vidět na youtube.A taky je dobré určitě sledovat program Tv domy.Třeba to někdy dotočí a dají to od začátku až dokonce,ale opravdu to skončí tím,jak Emir přijde za Yavuzem.JInak předtim taky myslim,že dá Aysun matka Emira facku Sanem a ona spadne hlavou na stůl.,ale ani nebudeme vědět,jak to s ní dopadlo.No jinak,co mě štve na Tv doma je,že vždycky na začátku kousek utnou.Na zařátku prvního dílu.