Videla som na nete poslednú časť, vraj zomrie a sú ďalšie série kde je s inou..a je aj tretia a neviete ako to je s Ferihou? či budú spolu alebo nie? Dosť to teraz pozerám, je to dobrý seriál a toto ma šokovalo...som z toho smutná že to tak blbo natočili..viete niekto ako to skončí?? alebo link kde sú dalšie časti..lebo sa na youtube neviem dopátrať..:D vďaka
Feriha - naozaj zomrie?
Ahoj Meliso,no všichni říkají,že Feriha žije.No asi takhle Emirova cesta měla mýt 110 dílů.což je v tureckých bolumech 55.Jenže jich je jen 26 dílů tedy 13 bolumů.Skončí to příští týden tím,jak Emir přijde za Yavuzem.Prostě režisér to nedotočil kvůli malé sledovanosti a málo penězum.Kdoví možná kdyby to dotočil,tak by to asi udělali,tak že by Feriha byla v komatu a těhotná a Levent by ji odvezl do Ameriky.Emir by si bral Gunes a Feriha by přišla do kostela s Emirovým dítětem.Emir by vrátil prsten GUnes as Ferihou by odešli do Ameriky,jak to tady na netu říkají všichni lidé,protože to někde četli.Ale uvidíme třeba to někdy dotočí a tak to bude.
kdyz rikate ze Feriha neumre , tak sem radsi napiste odkud mate tyto informace ???
Nechcem sa nikoho dotknut , kto ma rad tento serial ale Feriha je najhorsi turecky serial aky sa kedy u nas vysielal. Celkom som sa tesila ked to zacinalo no po par dieloch som prestala sledovat. Uz ani moja mama to nesleduje a to je co povedat :D:D Napriek tomu som si chcela pozriet koniec nekonecnej sagy zo zvedavosti . Zle cele zle od hereckych vykonov az po scenar. V podstate sa tam cely cas asi nic nedeje, len sa vsetci navzajom navstevuju v bytoch pre kazdu somarinu :D Turecky p(P)anelak.Udajne je to najuspesnejsi serial sucasnosti v Turecku, to sa pisalo o kazdom jednom co vysielala TV Doma. Ezel , to bolo skvele. Tomu serialu sa ziadny nevyrovna
Ahoj MItsu mám dotaz.Za 14 dní Feriha končí.Nevíš,jak to dopadne?Mě přijde,že to nemá konec a že to skončí tím,jak Emir přijde za Yavuzem.Ani si myslim,že nebude jasné ,jak dopadla Sanem.Jestli ji tou fackou Aysun zabila nebo ne.Nevíš jestli budou nějaké díly anebo to končí tím 160 dílem?
Ak to sledujete, tak už viete že na tej svadbe, kde už boli všetci šťastný hlavne Emir a Feriha, tak tie výstreli boli od Halila...to bolo spomenuté iba medzi rečou, keď tej policajtke ukazovali na internete info o smotánke a Emirovi. Ďalej to už veľmi nesledujem lebo ako ho uháňajú tie ženy to je trapné, no sem tam som pozrela na yootube keď Unal Sarafolu sa odstrelí pred očami vlastného syna tak ten sa bude chcieť pomstiť Yahuzovi, tomu mafiánovi. Príde ku nemu sestra, taká ryšavá, a on ju zbalí /prv som si myslela že sa do nej zalúbil - pozerala som to v oreginály po turecky/ ale potom víjde najavo že sa chce pomstiť cez ňu, keď jej zobere poctivosť tak povie že je to za jeho otca, neviem o tom že by sa Feriha vrátila...na yootube je veľa videí ktoré sú zostrihané ako ju preberajú v sanitke atď...ale sú to zostrihy zo všeliakých seriálov čo natočili osobitne.Neviem o tom že by Feriha ožila, bolo by to super, páčilo by sa mi to...ale isto viem že na konci sú dva hroby a to jeden je jej a druhý jeho a sú tam spolu.Ja som čítala a pozerala turecké bulváry a diskusné show, tak Emir kvôli neúspešnému pokračovaniu bez Ferihy sa dostal do drogovej aféry...ona naozaj išla natáčať nový seriál do Makedónie / po niekoľkých dieloch to kvôli neúspechu zastavili/ ale ona chcela pokračovať vo Ferihe, ale že režisér tak rozhodol...šepká sa že priateľ Hazal /Ferihy/ to zariadil, lebo žiarlil na Cagataya/Emir/a vraj medzi nimi naozaj niečo bolo. Ináč Hazal mala zdravotné problémy pred natáčaním Ferihy, priberala a bola unavená...v Amerike ju dali do kopy, že mála a má nejaký druh cukrovky, schudla a stravuje sa špeciálnou stravou, ktorú si sama pripravuje.
Kašlem na to ...všetci si tu robíte srandu....ja si to predstavím že ferihu nikto nezastrelil a že sa s Emirom vzali a potiaľ je to jedna z najlepších telenoviel.....to ďalšie čo dotočili už neberiem na vedomie...lebo to poriadne posrali...a končím debatu
Prosim vas, normalne povedzte kde ste vzali ze Feriha nezomrie.
Vstane akoze z mrtvych alebo co?
Ale kde ste citali ze feriha nezomrie ved to nikde na nete nieje tak co si vimislate hluposti ona zomrie a potom je emirova cesta a potom uz neje nijake pokracovanie emirova cesta koci tak ze si jeho priatelka kupuje tehotenski test a je koniec a uz nijake pokracovane nieje feriha uz nemohla hrat lebo podpisala zmluvu na imi serial tak ona uz nemohla hrat dalej vo ferihe
Léén to je zrejme iba tvoje prianie aby to takto skoncilo :)