Ahojte, prosím vás viete mi poradiť niekoho kto sa venuje akupunktúre? Bratislava, Trenčín a okolie.
ďakujem
Akupunktúra
Ponorte sa do sveta slovenskej hudby s RadioQ! Naša stanica ponúka pestrý výber skladieb, od tradičných slovenských piesní po moderné hity, ktoré oslavujú bohatú kultúru našej krajiny. Každý program obsahuje zaujímavé rozhovory s domácimi umelcami, ktoré vám priblížia ich inšpiráciu a kreativitu. Sme tu aj na to, aby sme vás informovali o najnovších hudobných trendoch a udalostiach v slovenskej hudobnej scéne. Navštívte nás na radioq.com a vychutnajte si jedinečné zvuky Slovenska!
tiez som si naivne myslela, ze mi akupunktura aspon trocha pomoze, ale opak je pravdou.
Síce sú príspevky staršie, ale bola som v 2023 u tej Thajky v Lubine a ja teda neodporúčam. Išla som tam na odporúčanie známeho, ktorému vraj pomohla. Písala som jej vopred na dohodnutie termínu a spýtala som sa potom na cenu, na čo sa urazila, že ju nepoznám keď sa pýtam na cenu. Akože sorry, je to cca 100€ dokopy za všetky sedenia, tak ma to zaujíma. Napísala som, že bolo mi povedané, že by to malo byť 10€/ jednu akupunktúru na čo už neodpísala. Dohodli sme si termín. Robí to u seba doma, v jednej malej miestnosti má 3 lehátka vedla seba a stoličku, takže sú tam aj 4 ľudia naraz. Ako žene mi bolo nepríjemné sa tam vyzliekať a ležať s ďalšími chlapmi v natlačenej miestnosti s čudným pachom, nebolo tam ani miesto na odloženie oblečenia. Ihly mala jendorazové, prebehla s polosuchým tampónom s dezinfekciou dané miesta, pričom to popichala úplne inde ako to potrela. Pri každom ošetrení mi to pichala inde. Nevie takmer vôbec po slovensky, takže sa jej ťažko vysvetľuje aký máte problém. Keď mi po sedení stŕpol nárt na nohe ešte to zvalila na mňa, že som si mala dať dole ponožky, pričom mi to predtým nepovedala. Bola to blbosť, pričom odvtedy mi to stŕpne, keď ležím na bruchu. Jedno ošetrenie stojí 15 eur vo forme "daru", keďže to očividne nezdaňuje čo pri tom množstve ľudí urobí peknú sumu (mne stanovila 7 sedení). Z týchto dôvodov nikomu neodporúčam tam ísť a radím si nájsť človeka, ktorý to robí oficiálne a odborne, veď ide o zdravie.
kvetinka,našla si?,a čo Ťa trápi?
nemate prosim kontakt na thajku co robi akupunkturu v Lubine- Hrnciarovom?
dobry den babulky prosim nemate Lauri kontakt na tu pani z Lubiny?
pozri akupunktúra Dubnica n/V
kvetina ty sa chces poradit zadarmo?
v Lubine pri NM zije jedna thajka tu vydata a ta je dost dobra a vyhladavana, neviem ako teraz , ale pred rokmi pytala 10 eur za sedenie aj so vstupnym vysetrenim. mojacesta.webnode.sk
Ja som našla nejakú kliniku, ale vstupné vyšetrenie 80 e. to sa mi nechce platiť..ja sa by som sa chcela len poradiť o niečom.
Keby si niečo vhodné našla budem ti vdačná ak dáš vedieť :)