Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vypln kyseliny hyalurónovej na kruhy pod ocami - skusenost

karolinka122

Kruhy a kolko rokov si mala, ked si to podstupila? Ja to este odkladam aspon k tej 45-tke... Inak Mudr. pallova odporucala mi mailom nejaku gulicku www.vasakozmetika.sk

kruhy

jedine co je naozaj ucinne a trvale je plastika spodnych viecok. ani kyselina ani ina vypln toto nevyriesi. najskkor som absolvovala vypln kyselinou hyaluronovou. lebo tiez som sa tej plastiky bala. ta kyselilna vydrzi len par mesiacov, potom sa to vstreba a efekt je este horsi ako pred jej aplikaciou. bolo by treba to stale opakovat, co nie je lacny spas a hlavne - efekt je velmi slaby. nakoniec som sa predsa odhodlala pre operaciu a nebanujem. uplne mi to zmenilo okolie oci, vacky ti sice chirurg uplne neodstrani, lebo to suvisi s cinnostou obliciek, ale je to velikansky rozdiel. omladnutie minimalne o 10 - 15 rokov. mne to robili v prahe, tu na slovensku som nemala odvahu sa niekomu zverit, v prahe som isla na pracovisko, kde bola moja kamaratka a videla som vysledok priamo na nej. takze som nevahala.

karolinka122

ososbnu skusenost nemam, tiez som chcela nato ist, ale u mna je problem, ze mam take vacsky pod ocami a tym padom mi to zvyraznuje aj tie kruhy, mne to lekarka neodporucala. ale urcite by som do toho na tvojom mieste sla, uz som o tom vela citala, vysledky su super aj baby na diskusii pisali, ze je to investicia, ktoru nelutuju. ja sa chystam na nosovoustne a medzi obocie .
som len zvedava, kolko to vydrzi. bola som na tej drakulovejterapii - vypln vlastnou krvou, ale cakala som teda ot toho viac. Mudr.Pallova mi pisala /ona mi to nerobila/, ze vypln vlastnou krvou je len na take omladenie , ze odporuca ist do tej kyseliny hyaluronovej vyplni.