Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vypln kyseliny hyalurónovej na kruhy pod ocami - skusenost

gulicka

Ahojkyy, takze bola som v tom Trencine. Zakrok nebolel, bol to len jeden vpich a cez to sa aplikovala kyselina. Pred tym to umrvili lokalne takze pohodka. Vysledok? ... no objem bol vyplneny, nedavala tam toho moc, pretoze dva tyzdne to bude nasavat vodu, takze sa to bude este zlepsovat. Zatial vidno rozdiel tak nepatrne, ryhy uz nemam. Uvidim po dvoch tyzdnoch ako sa to vyvinie. A stalo ma to 66 eur, takze pohodkaaa. Este sa ozvem potom :)

gulicka

Ja idem do Trencina - Dermatop. Je to aj na nete, mozes si kuknut. Cena je okolo 250 eur, ale ma mi to pomoct.....

gulicka

Ja na to idem o tyzden v sobotu. Tiez mam take tie prepadliny.... Neviem, aj sa tesim, lebo je to moja jedina zachrana, aj mam strach a respekt, su to predsalen citlive oci.... Tak o tyzden sa ozvem a dam vediet.

kruhy

vypln kyselinou som absolvovala u pallovej, uz by som k nej v zivote neisla. je to riadna zderka o peniaze, presviedcala ma, ze na operaciu mam cas, ze nech si dam najskor toto, ze to zaberie. efekt bol velmi slaby, ja som si to vsimla, lebo som to proste chcela vidiet, ale malokto to zaznamenal. len ked som sa spytala, tak mi asi zo slusnosti ludia povedali ze ano, je to lepsie. teraz po operacii je to tisickrat lepsie.

pepe123456

karolinka o peniazky nejde..som slobodny 28rocny muz pracujuci ktory chce dobre vyzerat:-)si zlata ze reagujes:-)