Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vypln kyseliny hyalurónovej na kruhy pod ocami - skusenost

cicush

Ja chodím pravideľne do Prvej esteticke v DS, majú polovičné ceny a používajú kyselinu ktorá vydrží 2-3x dlhšie.

Nik838383838

Konkretne kruhy som si dala robit len v IEM. Nosolabialky ako aj botox som si neskor dala robit v Esthetic Centrum v BA ma Rusovskej (nie to iste ako Esthetic) a som velmi spokojna (rozumej - vyzera to dobre ale nikto si nevsimol ze nieco mam). Maju casto aj zlavy na zlavomate, aj ked zlavu priamo na kruhy pod ocami som u nich este nevidela. Kazdopadne kruhy najblizsie urcite skusim tam vdaka skusenostiam s inymi procedurami.

Nik838383838

Ahoj Pepe,

ja mam geneticky dane kruhy pod ocami (nie vacky) ktore su cierne. Pred par rokmi som si to dala pichnut a vysledok stal ozaj za to - tym ze kyselina hyl. viaze vodu tak nie len ze sa zbavis kruhov ale aj tej cernoty, lebo to nejako ozivi a hydratuje. Vysledok mam dodnes, ale uz to zacina pomaly vyprchavat, cize v lete si to dam dopichnut. Robili mi to v IEM, ale nemala som pocit ze by sa tomu nadmieru venovala p. doktorka, a pri rychlej aplikacii mi spravila modrinu na 2 tyzdne (doslova monokel). Skusim preto asi niekde inde.

karolinka122

ak mate tie vacky vrodene, nic s tym nenarobite, tam naozaj odporucaju len operaciu, drahe kremiky su asi zbytocna investicia. kruhy, su ina vec, tam sa da vyplnit pekne.

gulickaa

veru na vacky vypln kyselinou nieje. vypln ti ma kozu nadvihnut a ked mas vacky, veru by to vyzeralo zle. je to len na prepadliny. a tiez som citala o operaciach pri vackoch :)