ahoj,som v koncoch,neviem ako zacat,je my velmi zle,rozisla som sa s priatelom ale tak ze som si myslela ze my dokaze ze pride a ze ma ma rad,chodili sme spolu osem rokov..a dnes som ho videla s inou,ja to nemozem prekusnut!!
Co teraz?
som000: to je najhorsie co mozes spravit, sediet doma a neustale sa lutovat...
nedival sa na toco som ja prenho spravila,citim sa hrozne..jemy luto seba velmi velmi
za to ze ona ma zaujem chodit na tury ,lebo on to mal rad a ja trosku..no v prdeli
ale ja som mala zivot taky bol rada..bavilo ma to a teraz ma nic nebavi..nic..uz neverimlen tak ludoma urcite nie chlapom,problem je v tom ze ja ho miljuem ale on mna nie a to ma zabija,zabija,po tom vsetkom co sme prezili..chcela som s nim mat rodinu !aj on chcel!neviem si najst nikoho uz ,nechcem nikoho!teraz!cas mozno vylieci ale nezabudne !nikdy!ked on bude detko si uvedomi co spravil svina hnustna!!!!
Prepáč somOOO ale ty máš stále nejaký/iný problém. Stále nejaká/iná téma. Asi by si mala začať seba riešiť niekde inde a nie už tu.
som000: mala by si sa cim skor prestat trapit a zacat zit! minulost uz nezmenis a tvoje trapenie ti ho nevrati... sup-sup, kontaktuj kamaratky a skoc s nimi niekam na vinko, nech prides na krajsie myslienky a moze ta oslovit tvojho srdca sampion :-)
bude to dlha cesta 8 rokov je 8 r... zober si z toho to pozitivne a a hlavne sa pouc z chyb, ktore si spravila
mozno sa ti zda, ze ti prave skoncil zivot, ale opak je pravdou, konecne si mozes plnohodnotne uzivat zivota a robit to, po com zatuzis, uz to bude len lepsie a lepsie ;-)
neviem co by my pomohlo,vobec ,som ako v sne ,nemozem sa spametat z toho..nemozem,zly sen,realita..fuj!mam chut uz nezit!nezit!nevediet nic !necitit nic
som000 a čo by ti podla teba teraz tak najviac pomohlo ?
mna nic nebavi,nic vsetko ma bavilo iba s nim:( jemu bolo u riti ze ho mam rada
ja som to zazil a chapem ta..vies cotjdm najlepsi liek na to?CAS!CAS TA VILIECI...chod von a bav sa zivotom