Potravinove doplnky

Príspevok v téme: Potravinove doplnky
olinkaa

Mam problem. Uz dlhe mesiace tu citam vsetky prispevky ohladom vyzivovych doplnkov, zapisujem si vsetky rady hlavne od RNG, postupne som si zaobstarala vsetko co asi potrebujem a teraz stojim pred otazkou, co s tym. Mam toho zrazu nejako vela a trochu som sa v tom stratila.... Neviem co a ako uzivat, co sa smie spolu kombinovat a co nie, ako dlho a ako casto.. Mozno mi vie niekto poradit? Kedze by som potrebovala precistit organizmus, nakolko trpim dlhe roky alergiami (mlieko, psenica, ryza, vajicka a vsetko mozne), kupila som si koloidne striebro, digestive enzymes, triphala, serapeptazu, NAC, oreganovy olej, psylium, spirulinu, arganovy olej, probiotika, zinok, selen, vitamin D3 a K2, Betain HCL, lecitin. Tak a co s tym teraz? Neviem si predstavit ze je dobre toto vsetko uzivat naraz. Napriklad kym som este nemala NAC, kupovala som solmucol, ale ten sa vraj nesmie uzivat dlhodobo ale RNG pise, ze NAC sa da brat stale. Tak kde je pravda? Su doplnky ozaj take nevinne? Hlavne by som potrebovala najprv asi ten detox. Prosim ako postupovat? Budem ozaj vdacna za kazdu radu.

hanka9

Vidim, ze mas "akysi" problem

posli to prosim mne

ja viem, ako to uzivat

P.s- mozem ti poslat adresu, ak mi to mienis zaslat.