Rakovina pankreasu?

Príspevok v téme: Rakovina pankreasu?
|AnonyM|

Takže pre moje chronické bolesti v epigastriu som sa rozhodol hľadať na internete že čo by to mohlo byť. Hľadal som až som sa nejak dohľadal nato, že či to nieje náhodou rakovina pankreasu. Mám tupé, mirne bolesti v epigastriu už rok. Stolica v pohode, žiadne zapchy ani hnačky, ani vracanie len tá tupá bolesť. Na tej stranke kde som to čítal tak bolo že pankreatitida ma ostré bolesti v nadbrušku a nádor tupé. Lenže mňa napadlo, že ak by to bola rakovina tak za ten rok by už bolo v podstate pomne. Mal som robenu sonografiu 2x aj krv mi brali tak by prišli nato že mam rakovinu alebo pankreatitidu nie? Prosím poradťe tie bolesti ma dostavaju do zufalstva každý deň prezerám internet aj 2 hodiny. A nakoniec skončím vždy u rakoviny. Mám len 17 rokov a veľký strach z toho čo somnou bude :/ Inak na gastroskopii na kontrole mi povedali že všetko je OK (mal som reflux žlče do pažeráka)

Lulu2011

omg, to je kde zistili? na usg ci ct?

ja si myslim, ze v mojom veku skor kamen, alebo zapal, na usg 2 x nic nevideli

kikarika1

nechcem nikoho plašiť, ale moju mamku tiež žlčník pobolieval a čakala rok, či jej to prejde alebo nie...nakoniec jej našli rakovinové ložisko v žlčníku...takže ja by som nečakala ani pol rok - pri problémoch s ním

hviezda01

a najvačší paradox je,že keď si dám za pohárik alkoholu(nieje to každ deň),tak vtedy to necítim vobec

hviezda01

takto,aby som bola pressnejšia,mňa to nebolí moc,ani neviem,či sa to vobec dá nazvať ako bolesť,skor je to ako ťahanie,alebo občasné pálenie,ale len také slaabé,keď som niečím zaneprázdnená,hlavne fyzicky,tak si to vobec neuvedomujem,ale akonhle som v klude,tak to cítim.a dosť poslednú dobu cítim,ako sa mi "prelievajú črevá",alebo ako to nazvať

Lulu2011

hviezda - to bude zrejme zlcnik, ja to tiez teraz riesim, ale mna boli na pravej strane, kupila som si caj chanca piedra, od dr. mam Flavobion, ale co dalej neviem, bojim sa, boli ma to uz pol roka, tiez sedave zamestnanie a este k tomu plne nervov

hviezda01

no ja mám zase pocit,že to mám aj z toho,že mám zastavené vetry,odkedy mám sedavé zamestnanie,tak nemám taký pohyb a viac ma nadúva,ale vetry odchádzajú dosť málo...teraz som bola na velkej, sa mi ulavilo...len po dva dni som mala ráno dosť riedku stolicu,teda uplne vodu,a bola žltej farby...ale to som myslela,či to nemám od užíania lipovitanu..tú farbu..:-/

|AnonyM|

Ďakujem za info :) ... ja neviem od čoho možem mať tieto problemy.. stolicu mam uplne v poriadku, tak neviem už :/