Mám nového priateľa, sme spolu 3 týždne, poznáme sa už takmer rok a boli sme vždy dobrí kamaráti. Dali sme sa dokopy v auguste na spoločnom výlete kam ma pozval a úprimne, krajší týždeň som ešte nikdy nezažila. Keď sme sa vrátili, stále bolo všetko ok, mal narodeniny, upiekla som mu tortu, oslávili sme. A potom akoby sa všetko obrátilo o 360 stupňov. Už skoro týždeň nemáme žiadny kontakt, nenapísal mi, nezavolal, nič. A ja sa snažím mať nervy zo železa a nevtierať sa mu, chcem aby mal čo najväčšiu voľnosť. Keď sme boli len priatelia veľa sme sa rozprávali o našej minulosti. Viem že pred 8 mesiacmi sa s ním rozišla priateľka ktorú neskutočne miloval, boli spolu 5 rokov. Sám mi povedal že bol ale pod papučou. Preto sa ja nechcem správať ako stíhačka a hysterka, chcem mu dopriať čo najviac času pre seba. Jediné čo som mu za ten týždeň napísala, bolo "nestalo sa niečo?" a on mi jednou vetou odpísal že "je s partiou"..nechcela som to ďalej riešiť, nepísala som ani nevolala..myslím že keď mu budem chýbať, sám sa ozve. Len sa začínam obávať že to trvá akosi pridlho. Okrem toho ho vídam stále na azete, skoro vždy keď sa tam prihlásim je tam na zoznamke..to ale nemusí nič znamenať, nechcem zbytočne panikáriť. Podľa vás prečo takto prerušil kontakt a vypisuje si na nete? Urobila som niečo zle?
Čo robím zle?
Mila Angelina, muza mam uz niekolko rokov, takze dakujem za odporucania, ktore vsak nepotrebujem :) ale si mila :)
HPV je virus, ktory sa prenasa pohlavnym stykom, takze je to zaradene medzi pohlavne choroby :)
blbe je, ze s HPV-vakcinami sa zacalo az u mladsej generacie, teraz sa dievcata od isteho veku ockuju povinne
takisto sa robi povinny chlamydiovy screening do 25r.
? odkedy je prosimt HPV choroba? je to virus, ktory ma vacsina populacie a najlahsie sa proti nemu chranit ockovanim, je to imunitna zalezitost
ak si mala napr. 2 sex.partnerov, uz tam mas sancu ze ten virus mas aj Ty, ale Ty zrejme na svojho vyvoleneho este len cakas
prosimta, multilevle, miesto celodenneho sedenia za pc sa radsej vyber na rande s dakym muzom, a zaži nepoznane, lebo toto teoretizovanie mi uz ide na nervy
Angelina, sama si napisala, ze mas HPV, cize ja som ta z toho neobvinila, ty sama si si to priznala. Nikdy by som si nedovolila tvrdit, ze mas nieco, bez toho, aby to tak bolo. Ale kedze si to sama napisala, tak to zrejme tak jeee, ci ty si si ako jedina bytost na svete vyliecila tento virus? Moja tema cislo jeden to nie je, prave preto, ze nicim netrpim. Napisala som to len v tom kontexte, ze vraj ja a Agnes nepozname muzov, tak potom ty ich poznas asi dokonale :) A navyse tvrdis o mne a o Agnes, ze sme feministky. A mne je len vtipne, ze spajas feminizmus s tym, ze si niekto klope na celo pri precitani tvojej temy. Ide len o to, ze je to nezodpovedne, v konecnom dosledku si rob co len chces, je to tvoj zivot, tvoja vec. Ale ak zverejnis raz temu na verejne forum, necakaj, ze vsetci budu s tebou sucitit a mat pochopenie :)
multilevel, fakt trapne obvinovat z pohlavnych chorob niekoho koho vobec nepoznas..
ktovie ci Ty nemas daku pohlavnu chorobu, kedze je to u Teba tema c. 1
Angelina ma totalnu pravdu! Vacsia feministka ako ja alebo Agnes ani neexistuje! A ma pravdu aj v tom, ze my nepozname muzov, len spoza okna! Zato ona ich vystriedala vo svojej posteli neurekom a odniesla si z toho okrem pohlavnych chorob aj dieta, ktore tak velmi chcela :) Takze, ak nejaku radu o muzoch, tak len od Angeliny, ta ma na vhodny geneticky material nos a ako vidno z jej prispevku, poradila ti naozaj velmi odborne a totalne k veci, ako mas riesit svoju situaciu :)
hlavne si nenechaj radit od feministiek typu Multilevel a Agnes, co tie o muzoch vedia, ked ich zrejme videli len spoza okna
Kedze nie ste ani oficialne spolu, tak akoby si mohla byt stihacka? Tak sa hovori predsa zene vo vztahu, ty si zrejme kamoska este, kedze ste si nejak oficialne nepotvrdili vztah. A uprimne ani to moc na vztah nevyzera z jeho strany. Samozrejme to, ze mu davas priestor aby samohol vyblaznit je strasne super, ale ked sa clovek do toho druheho zamiluje, zvycajne neriesi take veci, ako on teraz. A vo vseobecnosti, ak by chcel zacat vztah, tak sa o teba snazi. Komunikoval by s tebou bez problemov, praveze by to vyhladaval....takto mam pocit, ze chlapecta zo zaciatku namotaval, ale potom mu doplo a uz s tebou nechce mat nic spolocne. Akurat ti to nevie normalne povedat ako chlap, ale skrz kadejake bocne cesticky,ktore ti nie su jasne, az musis pytat radu na fore....nerobis zle nic, prosto si narazila na chlana,s ktory urcite nikdy vztah mat nebudes....dava ti to dostatocne najavo :)
Agnes ma pravdu. Dievca nerob tu chybu ze mu budes vsetko tolerovat. Robila som kedysi to iste a tiez presne som brala ohlad nanho kvoli jeho byvalemu vztahu a chcela som aby sa pri mne citil dobre. A on len zneuzival moju dobrotu a neozyval sa mi aj niekolko dni a ak tak len na 5 minut na nete ze ako sa mam.A potom polozil este sebecku otazku ze ci mi nevadi ze sa malo ozyva a ja naivka ze nieee cosi. Vnutorne ma to zozieralo a bolo to na nevydrzanie...
Neozvat sa tyzden v normalnom vztahu nie je ok...a opytat sa co sa deje je normalna otazka a nie ze este ty sa mas citit ako stihacka. Stihacka je uplne o dacom inom.
Myslim si a nechcem ta sklamat ze chlapec len nevie ako vycuvat tak hra taku trapnu formu ze sa neozve a tebe samej dojde - je to ubohe ale vela ludi to tak riesi aby nemuseli pocuvat vycitky
Normalne sa ho opytaj..mas pravo vediet kde nastal problem
Zas nerob chybu mnohych zien, ze nech len jemu je dobre, nechces ho nijak obmedzovat, chces mu vsetko dobre, nech sa ma pri tebe ako prasa v bavlnke a ty budes len ticho trpiet a usmievat sa nasilu s bolestou v srdci. Vo vztahu by mali byt spokojni obaja a preboha ak sa ho po tyzdni opytas, ze preco sa ti neozyva, tak nie si ziadna stihacka. Vo vztahu je vzdy najdolezitejsia komunikacia a ak ta zlyhava, zlyhava cely vztah. Vacsinou sa netreba vobec hadat, treba len komunikovat.