Ahojte,
chcel by som sa podeliť a zároven vas vyzvat, aby ste napisali skusenosti s touto (týmito) principialne podobnymi dietami.
Ja som "zacal" s low carb dietou, teda nejest skoro ziadne sacharidy, jest vela masa a zdravych tukov, vela zeleniny... zacal som hlavne preto, lebo mam zdravotne problemy ako seborea, kruhy pod ocami, padanie vlasov... vysledky samozrejme OK už niekolko rokov, tak som sa snazil upravit rapidne stravu (bez muky a rafinovanych cukrov zijem uz asi rok), čiže ani zlozene sacharidy. Cital som skvele ohlasy tak že idem do toho..
Už v prvý deň som citil únavu, zaspal som skoro, to iste aj druhy den. treti den - toci sa mi hlava, obcas mi je navracanie. stvrti den to iste, je mi proste na odpadnutie Cital som ze to je normalne, ale neviem ako to vydrzať. Hladny som skoro stale, proste mi tie sacharidy (prilohy) chýbaju.
Ake máte skusenosti vy? vyriesili ste stravou svoje zdravotne problemy? mali ste zle stavy z diety?
ps: vysadenie muky a raf. cukrov u mna nic nezmenilo, problemy pretrvavaju. Samozrejme som uzival aj milionkrat spominane protiplesnove doplky od RNG (ktoreho si vazim), ficmi hlavne na kokosovom oleji, atd. preto som sa rozhodol skusit vysadit sacharidy uplne