Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manželka si ma nevšíma...čo mám robiť?

Príspevok v téme: Manželka si ma nevšíma...čo mám robiť?
Bagoj29

S manželkou (má sme spolu 9 rokov, s toho bývame spolu vo vlastnom rodinnom dome 4 roky a 3 roky sme manželia a máme 3 ročného syna. Po materskej dovolenke sa vrátila manželka do práce kde pracuje od skorého rána do 15-tej. Niekedy aj 6 dní do týždňa. Ja som tiež v práci 5 dní do týždňa. Mám 32 rokov a moja manželka má 27 rokov. Syn chodí od septembra do škôlky. Môj problém je v tom, že zhruba počas toho ako ostala doma na materskej si ma manželka akoby prestala všímať, dostávam od nej menej a menej pozornosti a okrem iného sme mali obdobie kedy sme nemali spolu sex aj mesiac a keď hej tak len na môj podnet alebo dobiedzanie. Hovoril som si, že to prejde, že teraz toho má veľa, teraz má mnoho starostí s dieťatkom. Tak som to len tíško pretrpel. No neprestalo to ani potom čo sa vrátila do práce. Prestala mi hovoriť „ľúbim ťa“, prestala sa sama od seba ku mne túliť, prestala mi sama od seba dávať pusu, prestala ma objímať. Všetko urobí až po mojom podnete, inak si sadne, ľahne vedľa mňa ako by som bol iba jej spolubývajúci. Zmizla z nej vášeň, neha a iskra ktorú som na nej tak miloval. Nevšíma si moju snahu, akoby neoceňovala moju snahu, moju starostlivosť a moju všímavosť. Pretože ja sa snažím, pomáhať jej s domácimi prácami, so starostlivosťou o dieťa, venujem sa synovi aj jej, snažím sa byť príkladným otcom a manželom, snažím sa jej vo všetkom vyhovieť a urobiť všetko tak ako si to ona želá. Robím kompromisy, keď treba tak ustúpim, chválim ju pred rodičmi, kamarátmi, kolegami. Hovorím jej ako ju veľmi milujem, preukazujem jej lásku, hladkám ju po chrbte, držím ju za ruku, synovi pred ňou hovorím ako sa všetci traja ľúbime. No to všetko ostáva akoby bez povšimnutia. Keď sa ju opýtam či ma ešte ľúbi tak mi povie s úsmevom „trošku“ alebo niekedy mi povie „áno“ ale sama od seba nepovie. Keď sa s ňou o tom rozprávam tak mlčí nevie mi nič na to povedať. Cítim sa byť nepochopený a zbytočný. Čím viacej sa snažím starať o dieťa, domácnosť a ju, tým je to asi horšie. Sex máme 4x do mesiaca aj to len a len po mojom podnete a dobíjaní. Raz som skúšal zámerne sa jej vôbec nedotknúť ani pusu jej dať, tak prešlo 8 dní kedy večer v posteli položila ruku na moje plece. Bohvie koľko by prešlo času bez sexu, keby som sa o to nepokúsil ja? Nechcem nič zvláštne od nej len jej pozornosť, všímavosť, prítulnosť a malý prejav lásky, aby som cítil jej oporu. A ako čerešnička na torte bolo moje náhodné odhalenie jej flirtovania s 20 ročným chalanom cez FB chat. Zabudla sa odhlásiť a ja som si všimol akési čudné správy. Kde neznámi chalan ju požiadal o pridanie medzi priateľov a ona miesto zamietnutia po zistení o koho ide si s sním začala zoznámku na konci ktorej mu napísala ako jej lichotí, že má o ňu záujem mladý chalan. Na moje a jej šťastie to ukončila tým že je vydatá a má dieťa. No svojej kamarátke sa s tým hneď pochválila, že ju balí mladý chalan a že jej to normálne zdvihlo sebavedomie. Tým istým sa pochválila na inom fóre, kde som registrovaný aj ja len o tom asi nevedela. Miesto toho aby sa kamarátkam pochválila, že jej manžel jej pripomína ako sa jej veľmi páči, aká je sexi, ako ju manžel ľúbi, ako sa jej manžel snaží...Neviem čo mám robiť. Poraďte mi prosím. Podľa vás ma moja manželka ešte miluje, alebo ma berie už ako samozrejmosť ako rutinu, že som pri nej a robím všetko o čo ma požiada? Kde robím chybu? Čo mám robiť? Mne na nej fakt záleží a milujem ju rovnako ako 9 rokov dozadu. Možno to iba zbytočne nafukujem, neviem, ale trpím nedostatkom lásky z jej s strany inak je to príkladná mamička aj žienka domáca. Ďakujem za každý podnet.

Maoam

doubledog - neviem, ci chodia po kanaloch, asi hej...skoda, no

5.5elsa: je to otras, ale bohuzial velmi caste, no dobre si spravila, ze si si postavila hranice

5.5 elsa

maoam presne aj zbytok rodiny , už im to dávam jasne najavo a priateľ ich bude musieť vykopnúť cha cha som im to povedala aby sa pripravili na všetky svoje povinnosti rodina sa im otáčame chrbtom a dokedy

5.5 elsa

ženatý už nemusí lebo končím ja nemám žiadne záväzky ani povinnosti o synovca som sa postarala finančne aj inak nič mu nikdy nechýbalo a tým je to pre mňa uzavretá vec a o ďalšie sa môžu starať vykopnúť ich keď prídu :D

5.5elsa

treba jej vysvetliť že o malého je postarané a môžu sa ísť niekam zabaviť kam chodili ako slobodní napr.

5.5elsa

keď sa im malý narodil boli veľmi mladí tiež okolo 18 nemali byt nič pomohla som im ako som mohla čím som si na seba ušila dobrý bič takže teraz budú mať druhé a rázne som povedala že o to sa im starať nebudem majú všetko môžu sa realizovať teraz len uvidia čo to všetko obnáša a hlavne koľko to všetko stojí koľko času musia stráviť aj pri výchove a vzdelaní aby z neho niečo bolo ja som slobodná ale priateľovi sa to vôbec nepáčilo len hovorím treba ísť aj von a neupínať sa na dieťa

ženatý

fero50: Analýzy sú na nič, aj tak to dopadne rovnako, nech budeme radiť čokoľvek. Myslím že sa tá žena nezmení, iba stráca čas. Najlepšie je počkať, ako sa to vyvynie a ak nie, tak to nejak pohodlne vyriešiť.