Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manželka si ma nevšíma...čo mám robiť?

Príspevok v téme: Manželka si ma nevšíma...čo mám robiť?
Bagoj29

S manželkou (má sme spolu 9 rokov, s toho bývame spolu vo vlastnom rodinnom dome 4 roky a 3 roky sme manželia a máme 3 ročného syna. Po materskej dovolenke sa vrátila manželka do práce kde pracuje od skorého rána do 15-tej. Niekedy aj 6 dní do týždňa. Ja som tiež v práci 5 dní do týždňa. Mám 32 rokov a moja manželka má 27 rokov. Syn chodí od septembra do škôlky. Môj problém je v tom, že zhruba počas toho ako ostala doma na materskej si ma manželka akoby prestala všímať, dostávam od nej menej a menej pozornosti a okrem iného sme mali obdobie kedy sme nemali spolu sex aj mesiac a keď hej tak len na môj podnet alebo dobiedzanie. Hovoril som si, že to prejde, že teraz toho má veľa, teraz má mnoho starostí s dieťatkom. Tak som to len tíško pretrpel. No neprestalo to ani potom čo sa vrátila do práce. Prestala mi hovoriť „ľúbim ťa“, prestala sa sama od seba ku mne túliť, prestala mi sama od seba dávať pusu, prestala ma objímať. Všetko urobí až po mojom podnete, inak si sadne, ľahne vedľa mňa ako by som bol iba jej spolubývajúci. Zmizla z nej vášeň, neha a iskra ktorú som na nej tak miloval. Nevšíma si moju snahu, akoby neoceňovala moju snahu, moju starostlivosť a moju všímavosť. Pretože ja sa snažím, pomáhať jej s domácimi prácami, so starostlivosťou o dieťa, venujem sa synovi aj jej, snažím sa byť príkladným otcom a manželom, snažím sa jej vo všetkom vyhovieť a urobiť všetko tak ako si to ona želá. Robím kompromisy, keď treba tak ustúpim, chválim ju pred rodičmi, kamarátmi, kolegami. Hovorím jej ako ju veľmi milujem, preukazujem jej lásku, hladkám ju po chrbte, držím ju za ruku, synovi pred ňou hovorím ako sa všetci traja ľúbime. No to všetko ostáva akoby bez povšimnutia. Keď sa ju opýtam či ma ešte ľúbi tak mi povie s úsmevom „trošku“ alebo niekedy mi povie „áno“ ale sama od seba nepovie. Keď sa s ňou o tom rozprávam tak mlčí nevie mi nič na to povedať. Cítim sa byť nepochopený a zbytočný. Čím viacej sa snažím starať o dieťa, domácnosť a ju, tým je to asi horšie. Sex máme 4x do mesiaca aj to len a len po mojom podnete a dobíjaní. Raz som skúšal zámerne sa jej vôbec nedotknúť ani pusu jej dať, tak prešlo 8 dní kedy večer v posteli položila ruku na moje plece. Bohvie koľko by prešlo času bez sexu, keby som sa o to nepokúsil ja? Nechcem nič zvláštne od nej len jej pozornosť, všímavosť, prítulnosť a malý prejav lásky, aby som cítil jej oporu. A ako čerešnička na torte bolo moje náhodné odhalenie jej flirtovania s 20 ročným chalanom cez FB chat. Zabudla sa odhlásiť a ja som si všimol akési čudné správy. Kde neznámi chalan ju požiadal o pridanie medzi priateľov a ona miesto zamietnutia po zistení o koho ide si s sním začala zoznámku na konci ktorej mu napísala ako jej lichotí, že má o ňu záujem mladý chalan. Na moje a jej šťastie to ukončila tým že je vydatá a má dieťa. No svojej kamarátke sa s tým hneď pochválila, že ju balí mladý chalan a že jej to normálne zdvihlo sebavedomie. Tým istým sa pochválila na inom fóre, kde som registrovaný aj ja len o tom asi nevedela. Miesto toho aby sa kamarátkam pochválila, že jej manžel jej pripomína ako sa jej veľmi páči, aká je sexi, ako ju manžel ľúbi, ako sa jej manžel snaží...Neviem čo mám robiť. Poraďte mi prosím. Podľa vás ma moja manželka ešte miluje, alebo ma berie už ako samozrejmosť ako rutinu, že som pri nej a robím všetko o čo ma požiada? Kde robím chybu? Čo mám robiť? Mne na nej fakt záleží a milujem ju rovnako ako 9 rokov dozadu. Možno to iba zbytočne nafukujem, neviem, ale trpím nedostatkom lásky z jej s strany inak je to príkladná mamička aj žienka domáca. Ďakujem za každý podnet.

ženatý

5.5elsa: Prečo sa staráš o bratovo dieťa? Nemá svoju matku? Nútia ťa do toho? Nezastane sa ťa tvoj muž? Nemáte vlastný dom/byt? Asi tu platí: Nemáš vlastné bývanie, nie si človek.

sponka1

Bagoj,moja rada-rob všetko tak ako si robil aby sa problem nenabaľoval,miluj ju.Tvojej žene zovšednel sex s tebou už ju tak nevzrušuješ.Ja by som na tvojom mieste sa zamerala na to.Dala by som jej na javo že ma nevzrušuje.No musiš svoje sex.chuťky ovladnuť do doby kedy uvidiš zmenu v jej chovani....

5.5elsa

ženatý viem o čom hovorím o synovca sa starám od narodenia neviem z akého dôvodu ale brat ma neustále stavia do pozície jeho ženy a matky ja mám už toho plné zuby zvláštne ako si to vedia zariadiť že? zatiaľ čo oni sa flákajú kade tade a dobre im je a teraz mi chcú hodiť na krk ďalšie takže jedine už o svoje sa budem starať a už mám ponaučenie neupínať sa toľko od decko a mať aj svoj vlastný život všetko s mierou to dieťa vyrastie a nebude ich už potrebovať potom čo kde sú oni a presne ako hovoríš normálne väzenie

fero50

jezis co tu vsetci robite psychologicke analyzy , este ho chudaka poslite aj s tou jeho kralovnou do poradne .....

chlapec sa musi zmierit s tym , ze to uz nebude ako na zaciatku zalubenosti prisla normalna realita manzelstva , po case je prirodzene ....

prestan byt tak naviazany na sledovanie jej prejavov , nikdy to uz nebude tak ako na zaciatku , alebo ked nebolo este dieta , je to prirodzeny vyvoj vztahu...

vsetko sa to utrasie , netreba hladat zbytocne problemy a rozmyslat nad nezmyslami

Maoam

ved chodi do prace (manzelka) + ziju v rodinnom dome, takze nie je zavreta cele dni doma

zakladatel: chodite niekam von spolu sa zabavit? ake ma manzelka zaujmy, konicky?

fero50

jedno je ale fakt , ze ked tak ratam ste spolu od jej 18 , co je uz desat rokov a ked ste zacali bola v podstate este dieta ...bolo to asi skoro

5.5elsa

upla sa na to dieťa to je jedna vec,ale o toho muža už ani záujem nemá skôr ho vníma ako otca dieťaťa keď vyhľadáva mladších mužov sa cíti stará , daj dieťa k svokrovcom a choďte niekam sa zabaviť nemusíte sa stále točiť okolo decka , viac x do mesiaca vypadnúť niekam ...

Dadula56

Prihlas sa na nejaky kurz, zacni chodit so synom von na nejaky sport, jednoducho sa sprav nedostupnym, prestan vytvarat dojem, ze jej staci len kyvnut a ty pribehnes.
Nevidela by som to este tragicky (milenka, rozvod a pod.), ale z toho co pises si myslim, ze tvoja manzelka sa potrebuje troska zobudit a uvedomit si, ze manzelstvo nie je o tom, ze jeden dava 100% a druhy nulu.

fero50

jezis co tu vsetci robite psychologicke analyzy , este ho chudaka poslite aj s tou jeho kralovnou do poradne .....
chlapec sa musi zmierit s tym , ze to uz nebude ako na zaciatku zalubenosti prisla normalna realita manzelstva , po case je prirodzene ....
prestan byt tak naviazany na sledovanie jej prejavov , nikdy to uz nebude tak ako na zaciatku , alebo ked nebolo este dieta , je to prirodzeny vyvoj vztahu...
vsetko sa to utrasie , netreba hladat zbytocne problemy a rozmyslat nad nezmyslami