Ahojte. Potrbujem poradit ako zvysit pevny volu. Nedary sa mi schudnut . Raz sa mi to uz posarilo ale pred pol rokom som sa stahovala a mala som okolo toho vela problemou takze som bola v velkom strese a pribrala som 5kg a od vtedy sa ich neviem zbavit . Ja viem chudnut iba dietou ne zdravou stravou ked sa rozhodnem ze zajtra rano idem na to. Rano sa tesim ze je to super ale motivacia vidrzi len do obeda a pom to uz nezvladnm. Ako si udrzat motivaciu?
PS: prepacte za chyby ale som americanka a na sk zijem len pol roka dakujem za vsvetky rady
motivacia vydrzi len do obeda
Áno kablik mas totálnu pravdu určite som taká sprostá ze sa budem vydávať za Američanku a stým ze mám 2 vysoké skoly budem mat určite taký mizerný pravopis ze sa to budem hanbiť priznať . Áno mas úplnú " pravdu" . Toto za mna písal priateľ aby si už nemal prečo riešiť moja gramatiku
mila chloe, ty si sa opytala, preco neverim, ze si americanka :-DDD
bolo to o 21:25
mne je srdecne jedno, ze si slovenka s mizernou znalostou pravopisu, len nechapem tu myslienku vydavat sa za americanku :-DDDD
pokojne chudni nadalej, nebudem ta v tom rusit
Kabel vies co mne je to tak jedno ci si myslis ze som americanka alebo nie ja som potreboval aporadit v inych veciach a nie hadat sa o mojom povode neviem sice ako mozes vediet ako pise american po siednych rokoch so slovenskym partnerom ale dobre a nemysli si ze koli nejakemu zakomplexovanemu 12 rocnemu decku ja budem zrat dezinfekcne mydlo ;))
nie si americanka, viem, ako hovori a pise american po par rokoch spoluzitia so slovenskym partnerom
nechapem, preco sa za nu vydavas, asi sa len snazis ospravedlnit katastrofalne pravopisne chyby, ktore by ale american v takejto podobe neurobil, urobil by ovela horsie a najma inak
takze ak ty si americanka, skutocne zozeriem dezinfekcne mydlo, ak nou nie si zozeries ho ty a uvidime, koho to brucho bude naozaj boliet :-DDD
Kabel: inac preco mi neveris ze som americanka?
Sdsa dakujem zeleninovy tanier urcte vyskusam a kabel ano ja som naozaj americanka ale uz 7 rokou zijem so slovenskym partnerom takze som sa po slovensky nieco naucila a to dezinfekcne mydlo by som nezrala bude ta z toho bolet brucho:))
Do diety musis ist s pevnou volou , aj ked je to tazke, musis sa snazit co najviac. Pomoze ti ak si vylepis na chladnicku obrazok tvojej vysnivanej postavy. V obchode nekupuj odpady, co niektori ludia povazuju za stravu. A pi vela vody, najmenej 3,5 litra, pravdaze cistej. Odporucam pred kazdym jedlom zjest porciu zeleniny, ktora ti mierne zaplni zaludok, cize uz nebudes taka pahltna.
ak si ty americanka, zozeriem dezinfekcne mydlo :-DDD