Ahojte. Potrbujem poradit ako zvysit pevny volu. Nedary sa mi schudnut . Raz sa mi to uz posarilo ale pred pol rokom som sa stahovala a mala som okolo toho vela problemou takze som bola v velkom strese a pribrala som 5kg a od vtedy sa ich neviem zbavit . Ja viem chudnut iba dietou ne zdravou stravou ked sa rozhodnem ze zajtra rano idem na to. Rano sa tesim ze je to super ale motivacia vidrzi len do obeda a pom to uz nezvladnm. Ako si udrzat motivaciu?
PS: prepacte za chyby ale som americanka a na sk zijem len pol roka dakujem za vsvetky rady
motivacia vydrzi len do obeda
Chloe, nemusis mi verit ze byvam v londyne, mna to netrapi. Ale neviem co je natom take na neuverenie :D
lol, kabel neoklames
Jfd...to vieš jak ti verím ze bývas v Londýne a všetky iPhony sú z činy Takze tíško
Ja nemam slov na to aký sú Slováci sprosti :DDD
Neviem v akom zaprdenom meste byvas ty, ale ja byvam v londyne ;) a tiez mam iphone a nepridava mi pri pisani chybnu diakritiku, tak neviem asi ma nejaky fake cinsky iphone.. :D
Ľudia ja sa Vám smejem ste z nejakého zaprdeneho mesta v živote ste nevideli Američana a k tej gramatike v priatelovych komentároch : má iPhone takze mu to samo opravuje a niekedy sa nepodarí napísať to co chce. Takze ak potrebujete spochybňovat moju gramatiku tak prosím niekde inde ja som chcela počuť niekoho kto my dal nejakú schopnú radu
To slovo priatel som dala do uvodzoviek, kedze je jasne ze si tie prispevky napisala ty sama a nie priatel
Gramatika tvojho " priatela ". tiez je na zaplakanie, ten pokus s diakritikou v jeho prispevku ma fakt rozosmial.
Btw. Kabel je psychiatricka alebo psychologicka.. Teraz si niesom ista, uz si nepamatam
Ináč vysoko inteligentne od teba dát si meno kábel ja sa na rozdiel od teba naozaj volám chloe