motivacia vydrzi len do obeda

Príspevok v téme: motivacia vydrzi len do obeda
Chloe37

Ahojte. Potrbujem poradit ako zvysit pevny volu. Nedary sa mi schudnut . Raz sa mi to uz posarilo ale pred pol rokom som sa stahovala a mala som okolo toho vela problemou takze som bola v velkom strese a pribrala som 5kg a od vtedy sa ich neviem zbavit . Ja viem chudnut iba dietou ne zdravou stravou ked sa rozhodnem ze zajtra rano idem na to. Rano sa tesim ze je to super ale motivacia vidrzi len do obeda a pom to uz nezvladnm. Ako si udrzat motivaciu?
PS: prepacte za chyby ale som americanka a na sk zijem len pol roka dakujem za vsvetky rady

Jfdvkjc

Neviem v akom zaprdenom meste byvas ty, ale ja byvam v londyne ;) a tiez mam iphone a nepridava mi pri pisani chybnu diakritiku, tak neviem asi ma nejaky fake cinsky iphone.. :D

Chloe37

Ľudia ja sa Vám smejem ste z nejakého zaprdeneho mesta v živote ste nevideli Američana a k tej gramatike v priatelovych komentároch : má iPhone takze mu to samo opravuje a niekedy sa nepodarí napísať to co chce. Takze ak potrebujete spochybňovat moju gramatiku tak prosím niekde inde ja som chcela počuť niekoho kto my dal nejakú schopnú radu