Socialna fobia

liecitel

,,Socialna fobia,,Je len vymyslena diagnoza farmaceutickymi koncernami spolu so psychiatrami aby ludia uverili ze tie pocity co prezivaju su priznak,,dusevnej poruchy,,a nasledne aby brali,,lieky,,Ved sa poriadne zamyslite co tam skopiroval pacient123 definiciu ,,socioalnej fobie,, ved take pocity zaziva 99% ludi.to je ale BIZNIS

pacient123

ahoj mám rovnaký problém ,,,,kludne napíš na stano.hangurbadzo@gmail.com ,,môžme pokecať ....viamenej ked s tím niečo neurobiš teraz tak sa to len zhorší tak ako mne ja už pomaly stracam nadej,,ty taku chybu neurob ,,,,

michael 1

Vieš čo--
moc sa sleduješ. Vieš čo ti poradím ? chod do krčmi pýtaj si pol deci aj pivo potom si objednaj ešťe jedno poldeci. skus sa dať do reči napr s čašníčkou. Že sa hanbíš ? že čo ti odpovie. No tak si daj ešte jedno poldeci pokiaľ nenaberiš odvahu. Na to je alkohol aby tí, čo sa hanbia, sa posmelili. A keby sa sa hanbil aj tak, tak ma už riadne sereš , a poviem ti tých čo sa ich hanbíš, každý jeden znich má do zadku dieru tak ako ty ta čo sa ich hanbíš !!! To že hľadáš ľudí zo soc. fobiou je riadná blbosť!! Ty ju chceľ zväčšovať? čo chceš aby som ju dostal na koniec aj ja . Tak ja ju nedostanem lebo ja si poviem že mám vaš všetkých vieš kde.!? Ty zháňaj ludí ktorí sa nehanbia a aby si si z ich života odkukal ten správny postoj.Tak že si hľadaj kamaráta ktorý sa nehanbí. Ja sa tiež niekedy hannbil, otec to spozoroval a tak mi povedal: Ty čo sa hanbíš!? ČO nemáš ako druhí nemáš oči, či nos? tak čo sa hanbíš.! Nad nikoho sa nepovyšuj ale ani nad nikoho sa neponižuj aj keby išlo o neviem koho.!!A bolo ppo hanbe. síce na verejnosti asi by som ťažko vystupoval, ale inak si myslím že som v pohode. Tak hybáj s kamarátom do krčmi a vykašli sa na nejake dalšie rady. posluchni ma! uvidíš že mám pravdu!

michael 1

Vieš čo--
moc sa sleduješ. Vieš čo ti poradím ? chod do krčmi pýtaj si pol deci aj pivo potom si objednaj ešťe jedno poldeci. skus sa dať do reči napr s čašníčkou. Že sa hanbíš ? že čo ti odpovie. No tak si daj ešte jedno poldeci pokiaľ nenaberiš odvahu. Na to je alkohol aby tí, čo sa hanbia, sa posmelili. A keby sa sa hanbil aj tak, tak ma už riadne sereš , a poviem ti tých čo sa ich hanbíš, každý jeden znich má do zadku dieru tak ako ty ta čo sa ich hanbíš !!!

pacient123

niečo vam skopirujem čo som si prečital že čo je to socialna fobia ani som nevedel že to čo preživam ma aj nazov .:..tu je to čo vam skopirujem :ociálna fóbia či sociofóbia je prehnaný strach z určitého sociálneho, medziľudského kontaktu. Je sprevádzaná úzkosťou, prameniace z vedomých i nevedomých negatívnych očakávaní vlastného zlyhania. Strach z toho byť druhými pozorovaný, alebo aj hodnotený.

Obsah

1 Príznaky
1.1 Prejavy
2 Externé odkazy
3 Zdroj

Príznaky

Ľudia trpiaci sociálnou fóbiou sa obávajú a majú nepríjemný pocit v týchto situáciách:

V situáciách, ktoré zahŕňajú interakcie s druhými ľuďmi (prejav na verejnosti, spoznávanie nových ľudí…)
Ťažkosti hovoriť na verejnosti
Byť sledovaný pri nejakej činnosti
Obava z trápneho alebo hanebného správania
Telefonovanie
Písanie a hovorenie na verejnosti
Byť doberaní či kritizovaní
Požiadať o niečo

a ďalšie
Prejavy

Ťažkosti pri pohľade z očí do očí
Negatívne myslenie
Návaly horúčavy
Sucho v hrdle a ústach
Červenanie sa
Zvýšenie srdcového tepu
Zvýšené potenie
Tras či tiky svalov.
Ťažkosti s dýchaním
Pocity na zvracanie
Naliehavá potreba močiť

a ďalšie ...je to moc smiešne a prehnané a o to viac ma mrzí že tim aj ja trpím

pacient123

Sociálna fóbia či sociofóbia je prehnaný strach z určitého sociálneho, medziľudského kontaktu. Je sprevádzaná úzkosťou, prameniace z vedomých i nevedomých negatívnych očakávaní vlastného zlyhania. Strach z toho byť druhými pozorovaný, alebo aj hodnotený.

Mode88

Zdravim, ja mam tiez socialnu fobiu.. Nenasiel by sa tu niekto z BA na stretnutie zeby sme si spolocne pomohli alebo nejaka skupina co organizuje stretnutia pre ludi s tymto problemom? Dakujem.

miki24

tak ja tiež trpím, ale nie už až tak. kedysi bol to prúser stužkovú a maturu som pokazil neuveriteľne. na stúžkovej boli tam 3 kiksy a v publiku len burácalo to tam a jeden z inej triedy kamarát, že táto vaša stužková sa navždy zachová :D na mature som sa stresoval tak, že som povedal len 4 slová, ale zmaturoval som. chválabohu z najväčšieho som vonku, prišiel som na to, že istý problém tam ešte je a poriešil som ho tým, že som sa snažil prežiť deň úplne naplno s príjemnými ľuďmi a tak. dá sa povedať, že nejakých 5 rokov som na tej úrovni, kde by som chcel byť a neľutujem nič. dokonca aj štátnice a promócie som zvládol ako pán :D s predošlými udalosťami nedá sa to ani porovnať :D