Socialna fobia

ivobrick

Cau, moj problem.
"Liecenie" cca 3 mesiace, bez liekov, lekarov, stacilo mi youtube.
Taky maly detail je ze treba dost dobre vediet po anglicky. Asi to napisem sem, neskvor ked budem mat cas, aby s toho mali nieco aj ostatni.

_meno

Ahoj Agyness

Socialna fobia (strach z ludi ?) znamena, ze tvoje myselenie Ti vytvara strach z ludi. Cize nie je to realita, co ti ublizuje : je to minulost co ta drzi mimo realitu.

Strach zo vsetkeho je sposobeny predsudkami - strach z vysok, strach z vody, strach zo straty, strach z nadvahy, strach z ludi.....

Clovek "zabuda" 2mi sposobmi : bud nepouziva danu minulost (nespomina stale na tu udalost), alebo prekryje minule udalosti udalostami novymi.

Prekrytie: Vela ludi sa mi smialo pri vystupeni na podiu. Ides sa prejst na hudobny koncert a ziskas skusenost, ze ludia sa nesmeju tym, co ucinkuju. Povies rodine prihovor a oni ta nevysmeju.

To, ze zhanas ludi so Socialnou fobiou je veelmi velmi velmi spravne - pretoze sa snazis najst ludi s ktorymi by si si rad popisal (zrazu pre teba prestanu byt ludia hrozba a zacnu byt ostrovcek nadeje, nadej, sranda, korenie zitia :). To je krasny priklad prekrytia. Len tak dalej :)

Ani ti nemam co poradit, nakolko uz sam si pomahas, akurat som ti chcel ponuknut moj pohlad na tvoj docasny problem ktory vznikol, snad pomoze :)

Prajem Ti prijemnu komunikaciu a milych ludi Agyness