Dobrý deň chcela by som poradiť.Už dlhšiu dobu ma bolia všetky kĺby na rukách ,veľmi mi opúchajú bolesti sú už neznesiteľné v noci vôbec nemôžem spať .keď prídem do práce tak sa to zhorší pretože pracujem v chlade lekárka mi robila aj testy na reumu pred štyrmi mesiacmi ale tie boli vraj v poriadku.Chcela by som poradiť čo by to mohlo byť ďakujem za odpoveď.
Bolesti kĺbov
Posielam ti nejake odkazy na blizsie info
www.the-dermatologist.com
wpdevelopment.us
www.optigenex.com
Ta lekarska mafia, to je fakt nieco neskutocne. Neviem vam uz predpisat nic od farmafiriem, ziadnu chemiu... Tak chodte domov, uz ma nezaujimate. To je obraz dnesneho zdravotnictva...
Skus AC11, asi si o tom este nepocula... Popozeraj, nastuduj, som presvedcena, ze ti to pomoze, nevylieci, ale zmierni na minimalnu uroven. Je to vyborne na klbove, zapalove ochorenia
-odkaz odstránený-
treba googlit v anglictine, u nas je to este nezname.
mam suuper lekarku dnes som s tym u nej bola ani do ambulancie ma nevzala a medzi dverami mi povedala ze mam zmenit zamestnanie vraj uz mi s tym nema co urobit ale aby sa nepovedalo ze ma odbila uplne poslala ma na cievne no neviem co mi urobia na cievnom s bolavymi klbmi :-(...ako nic v zlom ale som dost mlada aby som mala taketo problemi a vobec to nik neriesi :-(
daj sa poslat reumatologovi,on ti urobi viac testov,mozes mat aj ine ochorenie...
no to že po ďalšej príčine nepátra som zistila už aj sama :-( je to ale úbohe keď človek vidí koľko musí platiť zdravotné poistenie a akú myslíš prírodnú diagnostiku
skus nejaku prirodnu diagnostiku. aby ti zistili pricinu. to asi lekar nezisti, ten ak nezisti jedno tak po druhom uz nepatra.