Zdravim!
vacsinou sledujem, ze ludia hladaju pomoc a tipy na chudnutie. ja mam skor opacny problem. potrebovala by som nabrat nejake tie 4 az 5 kil. kto by mi vedel poradit naco sa mam zamerat, aku stravu volit, aby mi tie kombinacie pomohli zadovazit si par kil.
vdaka za rady
Ako pribrat
Ahoj,
ja som pribrala pomaly ale hlavne zdravo. A to tak že som vymenila jedlá z obchodných reťzcoch za jedlo zo salaša a najme som si dopestovala jedlo doma v zahradke. Trocha som si pomohla:
-odkaz odstránený-
hej ale hlavne zdravo..
Gizka prosim ta hod sem link. A ako rychlo si pribrala?
Ja som mal obrovsky problem pribrat. Pribral som az ked som zacal cvicit, a lepsie si strazit stravu a pitny rezim ako to pisu tu skolaobjemu.eu
5 kilo som v pohode pribrala po kvapkach vitaminu B12, lepsie je v tekutej forme, rychlejsie sa vstrebava, mala som kvapky od vitarian.sk
Kto ?
Máš už vyšetrenù štítnu žľazu?
girls, tolko blbosti v jednom prispevku som uz dlho necitala :-)
priberiete jedine cvicenim a vhodnou stravou zvolenou k cviceniu. inej cesty nie je. ak chcete pribrat len prejedanim sa, jedine, co sa vam spravi, je fald na bruchu. takze silovo cvicit a vela proteinov a sacharidov k tomu.
*napísal
Wat ? Keď máš viac bielych ak červených krviniek, neznamená to náhodou že máš leukémiu ? To čo si napísala je podľa mňa totálna blbosť, aj keď priznávam nie som žiadny lekár, no nedáva mi to zmysel. Podľa môjho názoru za to že neviete pribrať môže metabolizmus a nie nejaké červy... Inak ja s tým mám tiež problém...každý mi hovorí že mám viac jesť a pritom jem normálne, asi by som mal jesť len čistú bravčovú masť :D
ja som bola chudá vždy..ani rici ani cici...nič nepomohlo - žiadne vitamíny, veľa som jedla a nič...
ako som prekročila 35 rokov bác..nič som v stravovaní nezmenila a pribrala som 6 kg...teraz som tak v norme...len aby som zase viac nepriberala, lebo riť mám už dosť veľkú :)))))
takže nebojte, ono to vekom naberiete. každá žena vekom priberie.