Ahojte. Vzdy som sa do skoly tesila a tak ale odkedy ma zacali cez leto poriadne niektore spoluziacky ohovarat a kydat na mna, mam cely cas obavy isť zas do skoly. Nic som ik neurobila, nijak neublizila, predtym sa hrali na super kamky a znicoho nic bum a zo vsadial sa dozvedam ako omne klebetia. Som citlivy clovek tak ma to zranuje a potom samu seba obvinujem a mam depky. najhorsie natom je ze odkedy ma zacali ohovarat a som terc ich vymyslov ja, tak si pripadam mennejcenna, hlupa a tak. A plus do toho ked clovek nieje od hlavy po paty v znackovom tak taktiez nanho kydaju akoby bol obycajne h....
Prosim vas ako prekonat strach a nebat sa ? Som silna na povrch nedam najavo obavy a smutok ale vnutri idem umriet :( nejake rady?
Dakujem
Strach ist do skoly
Nič sa im nevráti, sviniam sa neuveriteľne darí a vieš prečo?Pretože sa netrápia špinavosťami, ktoré robia a ani tými, ktoré robia im. Môžeš klesnúť na ich úroveň a byť ako oni alebo im môžeš ukázať, že ich máš úplne v páčke. Pamätaj - to čo robia je len obdiv voči tebe, ktorý ale nevedia dať inak najavo, pretože by to považovali za slabosť - priznať, že si lepšia než oni. Značkové hadry z nikoho lepšieho človeka neurobia akurát sa nimi snažia zakryť akí sú úbohí.
A ešte jednu vec si zapamätaj- pred týmto nikde neujdeš, bude sa ti to stávať v živote znovu a znovu, na pracovisku, v okolí atď. Jediné čo môžeš urobiť je, vyrovnať sa s tým, naučiť sa s tým žiť a ignorovať to.
Aj som to chcela urobit, ze pomstit sa. Viem nanich zopar informacii co by ich znicili. Ale zase na druhwj strane. Vsetko zle co clovek urobi sa vrati :( tak neviem