Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemal som ešte dievča

Príspevok v téme: Nemal som ešte dievča
global

Dobrý deň ako začať tak celú základnú školu na koľko som hral PC hry 8-10 hodín denne u mňa absentovala medziľudská komunikácia síce som mal spolužiakov ale von som nechodil ani nič také ani mi to nevadilo.

Múj záujem sa o podobné veci sa prejavil až na strednej škole ešte v priebehu v prvého ročníka - spolužiaci vraveli, že si našli frajerky ake to je super. Ale až v druhom ročníku som sa rozhodol s kým sa budem s triedy kamarátiť (výber kamošov u mňa trval rok)a začal som s nimi raz za mesiac aj chodiť von neskôr o dosť častejšie. Najprv mi to stačilo ale potom keď aj oni si už našli priateľky tak už som chcel aj ja a kamoši vraveli, že keď budem s nimi chodiť von určite si nájdem aj ja tak som chodil a samozrejme, že som si nenašiel ti bolo v 17 rokoch.

Dnes mám 22 som už na výške ale je to stále stejne PC hranie som už vymenil za učenie, samozrejme už musím aj spraviť nejakú tú prácu okolo domu a tak ale čo sa týka dievčat stále nič teda niečo áno samé negatívne skúsenosti akurát.

Napríklad raz som bol ešte na strednej s kamošmi bolo sme boli večer pri bytovke a kamošova frajerka priviedla svoje kamošky (s ktorými sme sa nepoznali) pozdravil som sa niečo povedal a po 5 minútach som si len všimol, že jedno s tých dievčat kamošovi šepká do ucha, že kto je ten divný chalan a ukazovala na mňa. O asi 2 mesiace nato sa stala takmer totožná situácia len s iným dievčaťom.

Raz už na výške sme boli v bare kamoši mi chceli nájsť dievča bare jeden jednu vyhladol dal sa s ňou doreči ukazal na mňa zavolal ma ona začala zo mnou kecať ja som normalne rozpraval kupil jej co chcela piť do 5 minut išla na WC už ku mne samozrejme neprišla ale šla za tym čo ju prvy oslovil a so mnou sa už ani nebavila.

Alebo inokedy sme šli do baru 3 sedeli tam tiež 3 dievčata oni si k nim chceli sadnuť tak sme si sadli boli sme tam asi hodinu po ktorej som šiel na WC a keď som sa vrátil neboli tam barman mi povedal, že narychlo zaplatili a odišli nedovolal som sa im nič. A na druhý deň mi len povedali, že tie dievčatá ma tam nechceli a nakoľko ma nechceli poslať preč tak odišli oni.

Čiže asi takýto mam problém s dievčatami tých prípadov bolo viac ale tieto som si najlepšie pamätal. Jednoducho keď prídem do kontaktu s dievčaťom ani len neviem o čom mám hovoriť. Ale aj s cudzími ľudmi je to podobné napríklad mám len asi 5 kamošov ostatný su len ľudia ktorých poznám.

global

"nevzdelanec" môže byť dobrím otcom ja som to bral v aj v súvislostiach o piti, biti sa atd....a napriek tomu ho dievčatá obletuju ako "včeličky kvietky"

global

"nevzdelanec" môže byť dobrím otcom ja som to bral v aj v súvislostiach o piti, biti sa atd....a napriek tomu ho dievčatá obletuju ako "včeličky kvietky"

global

to neboli ty kamoši tých 5 kamošov sú važne solídny ľudia a nikdy mi nepodrazily nohy - sú zo strednej tamto sa stalo na výške a to boli "kamoši" čo som spoznal tam

xo

global
je prirodzené, že nepoznám tvoju rodinu, neviem kto to je ani aký je. Ja som to písal VŠEOBECNE. Prečo by "nevzdelanec" nemohol byť dobrým otcom?

xo

píšeš, že máš len 5 "kamošov", z toho dvaja ťa rovno nechali v štichu kvôli babám kým si bol na WC. To máš fakt blbé, že aj tí "kamoši" ťa majú na háku. chmulkomaly má pravdu, musíš si najprv vybudovať nejakú sebaúctu a potom popracovať na sebavedomí trošku.

global

človek ktorý hovorím k súčasnemu stavu chlasta,hulí bije sa a nechal školu a ty mi vravíš, že tieto veci s tým nemajú nič či to dievčatá automaticky predpokladajú, že jeho to raz prejde a bude z neho vzorný manžel a otec

xo

ako neviem, čo s tým má vzdelanie. To si myslíš, že ak niekto má dobrú školu, že automaticky bude mať super ženu? Možno nejaký "nevzdelanec" sa o rodinu postará lepšie ako študovaný človek.

chmulkomaly

global, teraz v nic zlom, ale uz takto cez pismena z teba srsia komplexy, zbav sa toho cim skor pre teba lepsie

global

Mám rodinu v Česku je tam bratranec čo začal mať problémy na strednej v 2 ročníku a neskôr v tretom na strednej prepadol opakoval tam sa ale pobil vyhodili ho nastúpil na ďaľšiu školu a aj tak nakoniec toho nechal. Čiže má základné vzdelanie a dievčatá sa aj tak na neho lepšia jak muchy na med. Niekedy sa pýtam či fakt sa im pačia bohužiaľ je to môj bratranec ale musím povedať, že nevzdelanci.

chmulkomaly

nuz chlapci tak uz to byva ze niekto sa ide pretrhnut kvoli nejakej babe, snazi sa vyda kopec energie a casu a ona si aj tak vyberie toho co na nu serka, ja to poznam z oboch stran a ked sa mi postasti ta lepsia ze si baba vyberie mna bez akejkolvek snahy tak ked sa spytam preco mna ked Ferko jej pol roka nosi kvety tak povie ze nevie alebo ze ju pritiahol prave moj nezaujem, radsej neriesit vypustit z hlavy a uzivat si kym je co, samozrejme nejaku charizmu alebo niecim zaujimavy byt musite, zase to chapem ked baba nechce uplne nejakeho nudneho outsidera aj ked je napr. pekny alebo ma nadherny vnutorny svet