Nemal som ešte dievča

Príspevok v téme: Nemal som ešte dievča
global

Dobrý deň ako začať tak celú základnú školu na koľko som hral PC hry 8-10 hodín denne u mňa absentovala medziľudská komunikácia síce som mal spolužiakov ale von som nechodil ani nič také ani mi to nevadilo.

Múj záujem sa o podobné veci sa prejavil až na strednej škole ešte v priebehu v prvého ročníka - spolužiaci vraveli, že si našli frajerky ake to je super. Ale až v druhom ročníku som sa rozhodol s kým sa budem s triedy kamarátiť (výber kamošov u mňa trval rok)a začal som s nimi raz za mesiac aj chodiť von neskôr o dosť častejšie. Najprv mi to stačilo ale potom keď aj oni si už našli priateľky tak už som chcel aj ja a kamoši vraveli, že keď budem s nimi chodiť von určite si nájdem aj ja tak som chodil a samozrejme, že som si nenašiel ti bolo v 17 rokoch.

Dnes mám 22 som už na výške ale je to stále stejne PC hranie som už vymenil za učenie, samozrejme už musím aj spraviť nejakú tú prácu okolo domu a tak ale čo sa týka dievčat stále nič teda niečo áno samé negatívne skúsenosti akurát.

Napríklad raz som bol ešte na strednej s kamošmi bolo sme boli večer pri bytovke a kamošova frajerka priviedla svoje kamošky (s ktorými sme sa nepoznali) pozdravil som sa niečo povedal a po 5 minútach som si len všimol, že jedno s tých dievčat kamošovi šepká do ucha, že kto je ten divný chalan a ukazovala na mňa. O asi 2 mesiace nato sa stala takmer totožná situácia len s iným dievčaťom.

Raz už na výške sme boli v bare kamoši mi chceli nájsť dievča bare jeden jednu vyhladol dal sa s ňou doreči ukazal na mňa zavolal ma ona začala zo mnou kecať ja som normalne rozpraval kupil jej co chcela piť do 5 minut išla na WC už ku mne samozrejme neprišla ale šla za tym čo ju prvy oslovil a so mnou sa už ani nebavila.

Alebo inokedy sme šli do baru 3 sedeli tam tiež 3 dievčata oni si k nim chceli sadnuť tak sme si sadli boli sme tam asi hodinu po ktorej som šiel na WC a keď som sa vrátil neboli tam barman mi povedal, že narychlo zaplatili a odišli nedovolal som sa im nič. A na druhý deň mi len povedali, že tie dievčatá ma tam nechceli a nakoľko ma nechceli poslať preč tak odišli oni.

Čiže asi takýto mam problém s dievčatami tých prípadov bolo viac ale tieto som si najlepšie pamätal. Jednoducho keď prídem do kontaktu s dievčaťom ani len neviem o čom mám hovoriť. Ale aj s cudzími ľudmi je to podobné napríklad mám len asi 5 kamošov ostatný su len ľudia ktorých poznám.

MultiLevel

Je zvlastne napisat, ze nesudim ludi podla zjavu, lebo obcas sa predsa len clovek nad nimi zamysli. Keby nie, tak si pripustim k telu hoc koho....Je to isty obranny mechanizmus, ale nesmie prerast do toho, ze niekoho odsudim len na zaklade vyzoru.
Tiez som mala "nast" a chodila som do barov :) Chodila som aj na punkove koncerty, do squatov, na metalove koncerty, na druhej strane sme s partiou chodili do cajovne na cajove dejchanky, tyzden na to na discoteku, lebo boli medzi nami aj "dance dievcata" :D Takze som zazila roznych ludi a preto ked stretnem kohokolvek akokolvek vyzerajuceho, neriesim. Respektive, clovek nikdy odo mna nezazije, zeby som ho len podla zjavu zaradila niekam a nebavila sa s nim (alebo naopak bavila). Pretoze uz sa mi vela raz potvrdilo to, co opisujem nizsie. Ze medzi hoc akou skupinou ludi (ktora nejak vyzera, nejak sa sprava, bavi sa urcitym sposobom), sa najdu dobri aj zli ludia...

global

Ked vidim potetovaneho pankaca ktoreho nepoznam a situacia sa vyvinie tak, ze sa s nim mam rozpravat jedine co si nazaciatku pomyslim ze radsej budem mudro volit slova kym nezistim co je to za cloveka. Urcite si o nom nepomyslim, ze to grazel je a nebudem sa s nim ani bavit.

A neberiem ho uplne na rovnakej urovni ale urcite zas nie na nejako velmi odlisnej. Ked je potetovany a vyzera na prvy pohlad na bitkara neznamena to ze aj je. Stretol som sa s par takymi ludmi rozpraval sa s nimi a vsetko bolo v pohode.

mojpohlad

MM

Takze ak som Ta pochopil spravne. Vidis cudzieho cloveka, ktory je niecim specificky, alebo vystredny, napr. "potetovany pankac". Nevidis ho ale v situacii, ze by sa nejak viac prejavil.

Vnimas ho teda neutralne ?

Beries ho ako cloveka v tejto faze na rovnakej urovni, ako niekoho kto svojim zjavom posobi viac podla tvojich "kriterii" ?

mojpohlad

MM

OK beriem spat svoj posledny prispevok.

Tvoj som si precital este raz a ty vlastne pises iba o tom kde ake typy ludi sa vyskytuju, takze nic neodsudzujes :D

Chyba pochopenia na mojej strane, sorry :)

mojpohlad

MM

"Posledne co by som chcela je povrchne ludi nejak sudit."

Ale presne toto robis, podla tvojho posledneho prispevku :)

Robime to vlastne vsetci.

Ja k tomu napisem len tolko:

"Nepoznane moze byt dost casto uplne ine, ako si clovek vytvara subjektivne vo svojej mysli na zaklade povrchneho poznania objektu :)" - Asi je to dost tazkopadne vyjadrene, ale ta pointa tam je :D

MultiLevel

Moj pohlad, este raz :) Mojim komentarom som nechcela nikoho urazit, ani poukazovat na to, ze ti co chodia do barov su nejaki divni alebo ze s nimi nieco nie je v poriadku. Mozes si mysliet co chces a mas na to pravo, ale bohuzial je to tak, ze iste skupiny (VO VSEOBECNOSTI) sa stretavaju na istych miestach. Tak ako iste typy ludi chodia napriklad do cajovne, tak iste typy chodia do barov. Tieto oba typy su niecim specificke a iste vlastnosti maju rovnake, inak by predsa nevyznavali podobny styl zivote a zabavy....Uplne ine typy stretnes na metalovom koncerte ako na koncerte vaznej hudby, ine v squate a ine na krestanskej akcii. Vsetko to pisem vo vseobecnosti, samozrejme, ze vsade sa najdu normalni a pohodovi ludia presne tak, ako sa medzi nimi najdu aj asociali a podobne.
Dalsia vec je, ze dievcata, ktore zakladatel temy stretava su zrejme dost povrchne, nezrele, kedze dokazu o niekom koho nepoznaju povedat, ze je divny a nedaju mu ani sancu spoznat ho...Nehovorim, ze taketo dievcata nestretne nikde inde ako len v bare. ANO STRETNE ICH KDEKOLVEK. Ale stojim si za svojim, ze na podobnych miestach ako su bary a discoteky sa zgrupuju najviac :) Takeho hrubokrkeho chlapca, ktory sa vyziva v mlateni inych po 2 poharikoch tiez nenajdes zrovna na koncerte krestanskej kapely :) Posledne co by som chcela je povrchne ludi nejak sudit. Ver, ze som ten posledny clovek, co by cosi take robil, ale jednoducho si stojim za tym, ze iste typy ludi sa stretavaju na urcitych miestach. A tym su i bary. Ja osobne davam kazdemu sancu aby mi ukazal kto v skutocnostinje, cize v sukromi nemam s nikym problem. Ale vseobecne su tieto veci takto :) podla mna :)

mojpohlad

MM: Nechapeme sa :)

Ja absolutne nie som urazeny, nemam byt preco :)

Iba som chcel poznamenat, ze zmyslanie typu

"Ak si dost specificky chalan, mas ine zaujmy a konicky ako typicki ludia, ktori chodia do baru, tak ako si tam probuh mozes najst dievca? :)"

je totalne scestne, pretoze vseobecne v bare mozes narazit naozaj na hocikoho, nerozumiem preco by sa tam nemohlo vyskytovat siroke spektrum roznych (a tiez specifickych) ludi ? :)

Ak by sme sa bavili o inom mieste, napr. pajzel/krcma kde chodia stari ozrani, tak chapem, tu by bolo asi namieste uvazovat ze sa tam vyskytuju "typicki ludia" :D

Cize ak ide o miesto kde sa koncentrovane nevyskytuju ziadni asociali, tak vpodstate mozes stretnut kohokolvek kdekolvek a stanovovanie si nejakych nezmyselnych limitov iba brzdi cloveka v tom, aby sa posunul vpred...

MultiLevel

Moj pohlad, niektolko raz som v prispevku uviedla, ze nikoho nechcem urazit a ze to myslim v globale....Viac nemam k tebe co dodat :) Je to tvoja vec, ako si to prenesies na seba ;)