Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemal som ešte dievča

Príspevok v téme: Nemal som ešte dievča
global

Dobrý deň ako začať tak celú základnú školu na koľko som hral PC hry 8-10 hodín denne u mňa absentovala medziľudská komunikácia síce som mal spolužiakov ale von som nechodil ani nič také ani mi to nevadilo.

Múj záujem sa o podobné veci sa prejavil až na strednej škole ešte v priebehu v prvého ročníka - spolužiaci vraveli, že si našli frajerky ake to je super. Ale až v druhom ročníku som sa rozhodol s kým sa budem s triedy kamarátiť (výber kamošov u mňa trval rok)a začal som s nimi raz za mesiac aj chodiť von neskôr o dosť častejšie. Najprv mi to stačilo ale potom keď aj oni si už našli priateľky tak už som chcel aj ja a kamoši vraveli, že keď budem s nimi chodiť von určite si nájdem aj ja tak som chodil a samozrejme, že som si nenašiel ti bolo v 17 rokoch.

Dnes mám 22 som už na výške ale je to stále stejne PC hranie som už vymenil za učenie, samozrejme už musím aj spraviť nejakú tú prácu okolo domu a tak ale čo sa týka dievčat stále nič teda niečo áno samé negatívne skúsenosti akurát.

Napríklad raz som bol ešte na strednej s kamošmi bolo sme boli večer pri bytovke a kamošova frajerka priviedla svoje kamošky (s ktorými sme sa nepoznali) pozdravil som sa niečo povedal a po 5 minútach som si len všimol, že jedno s tých dievčat kamošovi šepká do ucha, že kto je ten divný chalan a ukazovala na mňa. O asi 2 mesiace nato sa stala takmer totožná situácia len s iným dievčaťom.

Raz už na výške sme boli v bare kamoši mi chceli nájsť dievča bare jeden jednu vyhladol dal sa s ňou doreči ukazal na mňa zavolal ma ona začala zo mnou kecať ja som normalne rozpraval kupil jej co chcela piť do 5 minut išla na WC už ku mne samozrejme neprišla ale šla za tym čo ju prvy oslovil a so mnou sa už ani nebavila.

Alebo inokedy sme šli do baru 3 sedeli tam tiež 3 dievčata oni si k nim chceli sadnuť tak sme si sadli boli sme tam asi hodinu po ktorej som šiel na WC a keď som sa vrátil neboli tam barman mi povedal, že narychlo zaplatili a odišli nedovolal som sa im nič. A na druhý deň mi len povedali, že tie dievčatá ma tam nechceli a nakoľko ma nechceli poslať preč tak odišli oni.

Čiže asi takýto mam problém s dievčatami tých prípadov bolo viac ale tieto som si najlepšie pamätal. Jednoducho keď prídem do kontaktu s dievčaťom ani len neviem o čom mám hovoriť. Ale aj s cudzími ľudmi je to podobné napríklad mám len asi 5 kamošov ostatný su len ľudia ktorých poznám.

global

Chlape protirecis si ak si nenájdem frajerku s ktorou neskor sa oženim tak žiadne deti ani laska k nim nebude nakoľko deti nenosí bocian. Je potrebne si to uvedomiť.

Flaarik

Tak ja som nemal dievca nikdy poriadne, panic som tiez chces si uzit neni kde a skym. Akurat ze ja nemam kamosov ziadnych tak ta chapem.

global

To su tvoje slova nic take som nenapisal a nie preto chcem mat frajerku len samemu je cloveku tak smutno,nudne,nanic neviem ako inak to nazvat.

Hlavne ked vidim ako kamosi maju frajerky a ja nic je to deprimujuce to pochopi len to co ma 20 a viac rokov a nikdy nepobozkal dievca, nechytil ju za ruku.

Dalsia vec odkedy kamosi frajerky maju venuju sa len im nemaju ani cas ist von cize vecsinou som sam doma a ked nepracujem alebo sa neucim nemam co ine robit. A ver mi ze zivot len o praci a o skole je niektore dni az neznesitelny.

kop.problemm

Myslíš si, že keď zasunieš do vlhkého prostredia, že čo sa teraz svet prestane točiť, či ako?
Baby nestoja za nič. Vzťahy postavené na sexe sú nula bodov.
Ak budeš chcieť mať dieťa, čo je super, tak sa pre sex rozhodni, nenechaj sa zmanipulovať prijebaným chtíčom, ktorý k ničomu dobrému nevedie.

global

kamosov mam normalnych a ja si vyberam kamosov velmi dlho napr. na strednej skole som sa zacal tak bavit viac len s 3 ludmi prvy rok som si vsimal ako sa kto sprava a v 2 rocnikomu potom som sa s nimi skamosil. Dokopy mam 5 kamosov len cize takto ostatok su len znami a beriem ich uplne inak ako tych 5 ludi.

A k dievcatam co mozem povedat ked som mal 17 najlepsi kamos prave na strednej som ho spoznal mi povedal ze urcite si najdem babu ked som sa ho spytal co si mysli a dnes mi uz odpovie vyhybavo nepovie ani ano ani nie.

Ja to beriem tak, ze ano mi nepovie pretoze dnes si uz proste nemysli, ze si najdem dievca ako kamos ma klamat ma nechce a nie preto ze ma nechce ani ziadnym sposobom odradit aby som to skusal.

lalalla

mas normalnych kamosov, ktori si z teba srandu nerobia? totiz myslim ze takych ludi by si si mal vazit a o tych inych ani nezakopnut, su to ludia ktori si potrebuju kompenzovat ich nedostatky popripade veci z minulosti na tebe lebo sa im zdas "iny" ako su oni, ani si to sami neuvedomuju aki su nevyrovnani... :) mal by si sa obklopovat inymi ludmi a vyslovene si kamaratov vyberat... skus si pospominat na ludi ktori sa ti kedy zdali v zivote v pohode a ozvat sa im... ja to robim tiez, hrozne si vyberam ludi ktorym dam svoj cas...su aj ludia, ktori su ako ty a viem ze ich najdes... :) zacni hlavne normalnymi kamosmi, baba pride, raz ju stretnes.. :) ak ta mam potesit, ja som si nasla chalana kt mal 23 a predomnou ziadnu vaznu babu... mysli inak ako ostatni ludia, ja myslim rovnako ako on, "divne" pre ostatnych a je nam dokonalo.. a viem ze to sa stane aj tebe :)

global

Študujem na Žilinskej univerzite Elektrotechnickej fakulte Digitalne technologie je to taka zmes elektrotechniky, matiky, programovania budeme mat aj ine predmety teraz v dalsom rocniku ale tak je to urcite zaujimavy odbor.

A utahovali si stylom neco sa ma spytali ja som odpovedal a zas sa spytali a potom sa rehotali. Ako ked sa male decko pyta aka jeto fraba odpovies a ono sa spyta preco je to taka farba proste otazka je nezmyselna oni to vedeli ale nevadilo im to islo im o to aby zo mna spravili debila asi tak.

lalalla

utahovali akym stylom? mozem sa este opytat, aky odbor studujes?...nikdy za tebou ani len neprisla ani ti nenapisala ziadna baba?? mozno nejaka aj bola ale nevsimas si signaly... musis ale nieco robit pre to, aby si si nasiel kocku, ked teda tak chces... lenze to nedocieles ked nebudes chodit medzi ludi..co to ale chapem, ze je to pre teba tazke ked vacsina mladych ludi len pije vo volnom case...no musis stale stretavat novych a novych ludi lebo medzi nimi bude raz aj tvoja baba...

global

Chodim ked mam cas nieje to casto ale tak problem je aj v tom ze kamosov mam 19km od bydliska a nie vzdy mam cas este aj niekde ist kde byvam respektive som najcastejsie nechodim von a nikdy som nechodil vzdy si tu zo mna utahovali a nemam potrebu s tymi ludmi chodit von. Ked som na intraku chodim raz do tyzna si sadnut na pivo asi tak

:Paula

Možno si len ešte nestretol tú pravú. Kamarát si až v 26. rokoch našiel prvú frajerku, neskôr sa s ňou aj oženil a teraz majú spolu 2 krásne deti :) Skús sa teraz zaoberať inými vecami, napr. záľuby, práca, škola, priatelia ... a keď to budeš najmenej čakať, nájdeš tú pravú ;)