Dobrý deň ako začať tak celú základnú školu na koľko som hral PC hry 8-10 hodín denne u mňa absentovala medziľudská komunikácia síce som mal spolužiakov ale von som nechodil ani nič také ani mi to nevadilo.
Múj záujem sa o podobné veci sa prejavil až na strednej škole ešte v priebehu v prvého ročníka - spolužiaci vraveli, že si našli frajerky ake to je super. Ale až v druhom ročníku som sa rozhodol s kým sa budem s triedy kamarátiť (výber kamošov u mňa trval rok)a začal som s nimi raz za mesiac aj chodiť von neskôr o dosť častejšie. Najprv mi to stačilo ale potom keď aj oni si už našli priateľky tak už som chcel aj ja a kamoši vraveli, že keď budem s nimi chodiť von určite si nájdem aj ja tak som chodil a samozrejme, že som si nenašiel ti bolo v 17 rokoch.
Dnes mám 22 som už na výške ale je to stále stejne PC hranie som už vymenil za učenie, samozrejme už musím aj spraviť nejakú tú prácu okolo domu a tak ale čo sa týka dievčat stále nič teda niečo áno samé negatívne skúsenosti akurát.
Napríklad raz som bol ešte na strednej s kamošmi bolo sme boli večer pri bytovke a kamošova frajerka priviedla svoje kamošky (s ktorými sme sa nepoznali) pozdravil som sa niečo povedal a po 5 minútach som si len všimol, že jedno s tých dievčat kamošovi šepká do ucha, že kto je ten divný chalan a ukazovala na mňa. O asi 2 mesiace nato sa stala takmer totožná situácia len s iným dievčaťom.
Raz už na výške sme boli v bare kamoši mi chceli nájsť dievča bare jeden jednu vyhladol dal sa s ňou doreči ukazal na mňa zavolal ma ona začala zo mnou kecať ja som normalne rozpraval kupil jej co chcela piť do 5 minut išla na WC už ku mne samozrejme neprišla ale šla za tym čo ju prvy oslovil a so mnou sa už ani nebavila.
Alebo inokedy sme šli do baru 3 sedeli tam tiež 3 dievčata oni si k nim chceli sadnuť tak sme si sadli boli sme tam asi hodinu po ktorej som šiel na WC a keď som sa vrátil neboli tam barman mi povedal, že narychlo zaplatili a odišli nedovolal som sa im nič. A na druhý deň mi len povedali, že tie dievčatá ma tam nechceli a nakoľko ma nechceli poslať preč tak odišli oni.
Čiže asi takýto mam problém s dievčatami tých prípadov bolo viac ale tieto som si najlepšie pamätal. Jednoducho keď prídem do kontaktu s dievčaťom ani len neviem o čom mám hovoriť. Ale aj s cudzími ľudmi je to podobné napríklad mám len asi 5 kamošov ostatný su len ľudia ktorých poznám.