Clovek bez charakteru

Príspevok v téme: Clovek bez charakteru
NikA-28

Mnohi si teraz urcite myslite, ze idem pisat a vyplakavat sa tu kvoli tomu, ze mam bezcharakterneho priatela. No tentoraz budem pisat o sebe. Mam priatela a sme spolu vyse 2 rokov. Mam 17 on 18. Cely nas vztah bol zo zaciatku krasny, no bolo to vdaka tomu, co robil on. Ja som vtedy ani prstom nepohla a myslela si, ze je vsetko v poriadku. No po case mi zacal davat najavo, ze nie je stastny a ze by chcel aby som bola normalna a doslova sa prosil, aby som si vazila co robi a niekedy aj jeho sa pokusila urobiť stastnym. Ja som vzdy naslubovala,ale nikdy som to nesplnila. A takto sa to tahalo asi rok a trva to doteraz. Pred par mesiacmi to bolo az tak,ze si myslel,ze ho podvadzam,bol smutny,ze mi nemohol dat vsetko (pritom mi daval viac ako som si kedy priala). Ale dnes som povedala nieco,co ho velmi ranilo a uplne znicilo aj tu malu doveru,ktoru vo mna mal. Prednedavnom mi nasli na vajecniku cystu a odvtesy sme sa nemilovali. Stale bol smutny a trapil sa,ze nemozme,ale nie kvoli sebe,pretoze jemu sa to aj tak nepaci nejako extra,ale kvoli mne. No ale jeden den som nevydrzala a presvedcila ho,aby sme isli...Vtedy som suhlasila,ze ked sa nieco stane,beriem to na zodpovednost. Dnes mi znovu meskaju kramy,ale nie som tehotna isto,mne sa to stava velmi casto a posledne dva mesiace som mala pravidelne. No a teraz k tomu co som povedala. Vravel mi,ze ho to cele nebavi. Ze som ho nemala presviedcat (lebo viem,ze vzdy spravi,co chcem)...no a ja som mu na to povedala,ze ked to vedel,preco ma nezastavil. Mozno vam to pride ako uplna banalita,ale ide o to,ze som slubovala a povedala,ze vsetko bude na moju zodpovednost a nakoniec som to aj tak chcela zvalit na neho. A teraz mi vobec neveri a vraj toto si nazvdy zapamata a nikdy sa na mna nespolahne. Prosim ja viem,ze je to dlhe ale okrem neho nemam ani cloveka,s ktorym by som sa mohla porozpravat,poradte mi co robit? Alebo mi vynadajte nech viem naozaj,ze som svina,aj ked nou nechcem byt. Neviem co mam robit. Vzdy kef som pri nom,som v strese a s nim jedinym sa neviem normalne rozpravat,alebk srandovat. Vsetko je vo velkych srackach,ale on ma neopusti,sice uz niekolkokrat to navrhol,ale rozhodnutie vzdy bolo na mne,co som samozrejme nikdy nepripustila. Chcela by som aby to bolo medzi nami normalne,ale bojim sa,ze som urobila prilis vela chyb,aby sa to dalo napravit. Prosim napiste mi uprimne,co si myslite o mne. Velmi ma trápi,co som urobila,no nevratim naspat svoje slova. Uz som zufala... :( dakujem vam za precitanie a pomoc,kazdu reakciu na tento prispevok si budem vazit..

Kasia

Mne si s týmito svojimi starými témami pripomenula ako som si už ako dospelejšia čítala svoj denník zo strednej školy a som nechápala z toho aká som bola blbá :-D najhoršie to bolo asi v 16, potom som sa už trocha začala hľadať a bolo to postupne lepšie.

Bubliii

Nika ty si registrovana, tak sa skus pozriet do svojho profilu alebo do nejakych uivatelskych podmienok, mal by tam byt kontakt na admina a ten moze temu vymazat. Inak suhlasim, stare a neaktualne temy by sa takto mali odstranovat, len malinko ludi sa sem po case vrati a napise, ako to cele dopadlo...

NikA-28

Temu som zakladala davnejsie uz, len mi vecer prislo vtipne, co som tu pisala a netusim ani preco som sem napisala, nejako som si neuvedomila, ze ju tym posuniem hore :D teraz uz viem, ze ako to bolo vsetko, cystu som nakoniec ani nemala, ale dermoid s ktorym mi vybrali aj cely vajecnik...a ten ostatok je uz tiez porieseny, nakoniec sme to vyriesili a este sme stale spolu :)))

petronneta

Kvôli cysteine sa môže a da mat sex. Ak Ti mešká menštruácia, kúp si tehotenský test a ukáž mu ho. A neťahá priateľa ako babku na motúze, dopraj mu dýchať. Ak ho chceš, správaj sa tak k nemu, keď si ho neváži, je férové sie sa rozísť. Alebo sa bojíš, že potom ostaneš sama a držíš ho preto?

NikA-28

na psychologičku som myslela aj ja,ale tam nepôjdem..necítim sa na to proste..a s tým sexom a strach z tehotnosti - ja sa bojím ovela menej ako on a nestresujem tak,ale zbavovať sa zodpovednosti proste toto nie je prvý ani jediný prípad u mna,ja som to tak robila vždy a potrebovala som len trošku postrčiť a to je všetko..